Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σελήνη στους Ιχθείς, σήμερα Κριέ μου κι εσύ κλείνεσαι στον εαυτό σου. Τα πράγματα δυσκολεύουν λιγάκι κατά τις πρωινές ώρες αφού η σύνοδος μεταξύ Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο σου προκαλούν εσωτερικές ταραχές. Καλό θα είναι το Σάββατο να επικεντρωθείς στα θετικά που έχεις καταφέρει ως τώρα. Το θετικό είναι πως το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα θα σου προσφέρει μοναδικές επαφές με άτομα που θα συμβάλλουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου λαμβάνουν βοήθεια από το αστρολογικό τοπίο όσο παραμένεις εξωστρεφής, ιδίως αν είσαι μόνος. Εσύ που έχεις δεσμό, πρόσεξε μην αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος, προκαλώντας καβγάδες από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο πιο ευνοημένος τομέας. Θα λάβεις υποστήριξη από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα κατορθώσεις να επιτύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Προτίμησε τις διακριτικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το Σάββατο, Ταύρε μου, σε βρίσκει αρκετά κοινωνικό, χάρη στην Σελήνη από τους Ιχθείς. Πρόσεξε, επειδή οι σύνοδοι που κάνει με τον Κρόνο και τον Άρη θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τον περίγυρό σου ή θα αποτρέψουν την επιτυχία κάποιων στόχων σου. Θετικά νέα για την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα αποτελεί το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, με ανέλπιστες δυνατότητες, μέσα από παρασκηνιακή και διακριτική δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πρόσεξε πολύ, γιατί σήμερα αναμένονται πολλαπλές δυσκολίες. Καλό θα είναι να αφήσεις μία ερωτική εξομολόγηση για κάποια άλλη στιγμή, αν είσαι μόνος, αφού η απογοήτευση πιθανολογείται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι ο τομέας όπου καλείσαι να επενδύσεις τον περισσότερο χρόνο κι ενέργεια. Το ενδυναμωμένο ένστικτό σου σε υποστηρίζει να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές, αποφεύγοντας τον σκληρό ανταγωνισμό και τους κρυφούς εχθρούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, το Σάββατο είναι μία προκλητική ημέρα για τα επαγγελματικά σου, οπότε ελπίζω να μην αποτελεί εργάσιμη ημέρα για εσένα! Η Σελήνη μπορεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να στρέφει εκεί την προσοχή σου, όμως η σύνοδος που κάνει με τον Άρη και τον Κρόνο σε φέρει αντιμέτωπο με πολλαπλές δυσκολίες. Ενδεχομένως να προσπαθείς να επιδείξεις τα ταλέντα σου, αλλά να μην τα καταφέρνεις. Πάντως, το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα προσφέρει μία διέξοδο διαφυγής μέσα από την αναζήτηση νέων γνώσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να λάβουν υποστήριξη, γιατί το αστρολογικό σκηνικό σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς, εμβαθύνοντας περισσότερο στη σχέση σου μέσα από τη διασκέδαση. Μπορείς να κάνεις και μία διακριτική νέα ερωτική προσέγγιση, αν είσαι μόνος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, θα χρειαστεί να χαρίσεις εκείνο το πολυπόθητο διάλειμμα στον εαυτό σου. Τα επαγγελματικά σου διακρίνονται από μη ρεαλιστικά υψηλές απαιτήσεις και θα χρειαστεί να θέσεις όρια στους συναδέλφους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, είσαι από τους σχετικά τυχερούς της συγκεκριμένης προκλητικής ημέρας! Το Σάββατο κορυφώνει δύο συνόδους, μεταξύ της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο, οπότε η κοσμοθεωρία σου τίθεται σε κρίση, μέσα από κάποια μικρά γεγονότα που σε προβληματίζουν. Πάντως, το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, πρόκειται να ενισχύσει εμφανώς τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Έχε τα μάτια σου ανοικτά και φρόντισε να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι αισθηματικές περιπέτειες είναι σίγουρα κάτι που θα σε ενδιέφερε να ζήσεις σήμερα, αλλά το σύμπαν δεν θα σου επιτρέψει εύκολα να το χαρείς. Προσπάθησε να καλλιεργήσεις πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον αγαπημένο σου άνθρωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, σήμερα καλό είναι να αποφύγεις τυχόν επεκτάσεις, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Αν εργάζεσαι στο χώρο της εκπαίδευσης, καλό είναι να υιοθετήσεις μία ανοικτή στάση, με υπομονή.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο, αγαπητέ Λέοντα και οι ανησυχίες σου παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από τα υποθετικά σενάρια που κάνεις όλη μέρα. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τον Κρόνο πολλαπλασιάζει το άγχος σου, ανεξάρτητα από το αν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα που ζεις ή όχι. Το θετικό της ημέρας αφορά το ευεργετικό εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, που θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με σημαντικές προσωπικότητες που θα σε γεμίζουν δύναμη και τόλμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η θετική όψη της ημέρας σε ενθαρρύνει να κοινωνικοποιηθείς, ώστε να βγεις έξω και να γνωρίσεις τον πολυπόθητο έρωτα. Αν έχεις δεσμό, τα πράγματα με το ταίρι σου πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα, ακόμη κι αν βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μοιάζει να βρίσκονται σε κρίση, όμως εσύ δεν το βάζεις κάτω. Μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου και κατάλαβε ότι αναποδιές συμβαίνουν σε όλους. Εντόπισε πηγές εσόδων κι εργάσου με πειθαρχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Παρθένε, το Σάββατο φέρει μια μίξη από προκλήσεις και ευκαιρίες. Η Σελήνη στους Ιχθείς, απέναντί σου, σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, απαιτώντας από εσένα να δείξεις υπομονή και να διαχειριστείς τυχόν πιέσεις ή αντιπαραθέσεις με ωριμότητα. Μαζί, η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα υπόσχεται μεταμορφωτικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, προσφέροντάς σου τη δύναμη να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ανακαλύψεις νέους δρόμους για πρόοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα σε καλεί να επενδύσεις στην ενδυνάμωση των σχέσεών σου, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με ενσυναίσθηση. Επιδίωξε την αρμονία και την ισορροπία στα αισθηματικά, ακόμη και στις πιο προκλητικές στιγμές, ενώ αν προσεγγίσεις έναν άνθρωπο κάνε το διακριτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητα και η προσαρμοστικότητα είναι τα κλειδιά για την επίτευξη επαγγελματικής και οικονομικής ευημερίας. Σήμερα αντιμετωπίζεις κάθε πρόκληση ως ευκαιρία για ανάπτυξη και μάθηση. Σκέφτεσαι ψύχραιμα και κάνεις αργά και σταθερά βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ μου, το Σάββατο σε περιμένει μια μέρα όπου επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα και τις προσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο προκαλούν κάποιες προκλήσεις στις σωματικές αντοχές σου και στα καθημερινά σου καθήκοντα, καθώς και στην αλληλεπίδραση με τα κατοικίδια ζώα σου. Παρόλα αυτά, η ενέργεια της Αφροδίτης στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δωρίζει ευκαιρίες για εμβάθυνση και ανανέωση στις προσωπικές σου σχέσεις και τη δημιουργικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απαιτείται να δείξεις υπομονή και κατανόηση στις ερωτικές σχέσεις σου. Η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσεις τους δεσμούς σου με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την πνευματική συνάφεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εστίαση στην δημιουργικότητα και η προσπάθεια για οικονομική βελτίωση φέρουν θετικά αποτελέσματα. Χρησιμοποίησε την ευφυΐα και την διαίσθησή σου για να αντιμετωπίσεις τυχόν εμπόδια και να εξελίξεις τις οικονομικές σου δραστηριότητες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, σήμερα το Σάββατο κι έρχονται προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για εσένα. Η Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο δείχνει πως θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στον τομέα της δημιουργικότητας, της προσωπικής έκφρασης ή ακόμα και στις ρομαντικές σου σχέσεις. Ωστόσο, η θέση της Αφροδίτης στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα υπόσχεται μεταμόρφωση και αναγέννηση, ειδικά μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου και την σχέση σου με τον προσωπικό σου χώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μολονότι αντιμετωπίζεις αισθηματικές προκλήσεις, είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ειλικρίνεια και να εκφράσεις τα αληθινά σου συναισθήματα. Αυτή η περίοδος θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου και να ενισχύσεις τους δεσμούς σου με άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενώ οι προκλήσεις μπορεί να εμφανιστούν, εμφανίζεται και η ευκαιρία για ανανέωση και ανάπτυξη. Κάνεις θετικές αλλαγές στην εργασία και μπορείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, εστιάζοντας σε μακροπρόθεσμους στόχους και βιώσιμες λύσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το Σάββατο, Τοξότη μου, αποτελεί ημέρα γεμάτη με διδακτικές προκλήσεις και δημιουργικές ευκαιρίες. Η Σελήνη, σήμερα, στους Ιχθείς σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο φέρει δυσκολίες σε θέματα που αφορούν τον προσωπικό σου χώρο και την οικογενειακή σου ζωή. Απαιτούν υπομονή, κατανόηση και ευελιξία από την πλευρά σου για να διαχειριστείς και να βρεις ισορροπία. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα προσφέρει ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και προσωπική ανάπτυξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό είναι να εκτιμήσεις τις ρομαντικές σου στιγμές και να εμβαθύνεις στις ερωτικές σου σχέσεις. Στοιχεία όπως η ενσυναίσθηση και η κατανόηση θα είναι καθοριστικά για την ενίσχυση των δεσμών σου με τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τη δύναμη να κάνεις σημαντικά βήματα προς την οικονομική σου ανάπτυξη και να εξελίξεις τις ιδέες σου σε κάτι πραγματικά αξιόλογο. Συνιστάται να ασχοληθείς με δημιουργικά εγχειρήματα, ενισχύοντας τις κοινωνικές σου δεξιότητες και ζώντας ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, Σάββατο με Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο κι εσύ αντιμετωπίζεις δυσκολίες που μπορεί να αφορούν την επικοινωνία σου με τους γύρω σου ή να σχετίζονται με τις κοντινές σου σχέσεις. Ωστόσο, η όψη εξαγώνου της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα υπόσχεται μεταμορφωτικές αλλαγές στα οικονομικά σου και στην προσωπική σου ζωή, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τις αξίες σου και να ενισχύσεις τις βάσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απαιτείται να διατηρήσεις την ηρεμία και να επιδείξεις ωριμότητα στις αντιδράσεις σου, ειδικά σε προκλητικές αισθηματικές καταστάσεις. Η ενσυναίσθηση και η κατανόηση θα είναι κλειδιά για την ενίσχυση των ερωτικών σχέσεών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συναντάς σημαντική πρόοδο στα οικονομικά σου μέσα από σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα. Εκμεταλλεύσου τις μεταμορφωτικές ευκαιρίες που προκύπτουν για να ενισχύσεις την οικονομική κι επαγγελματική σου ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το Σάββατο, αγαπητέ Υδροχόε, είναι γεμάτο προκλήσεις αλλά και δυνατότητες για εσένα. Η Σελήνη, σήμερα, στους Ιχθείς σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο προκαλεί δυσκολίες στα οικονομικά σου και την αίσθηση ασφάλειας. Δείξε υπομονή ώστε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με ωριμότητα, αναζητώντας βιώσιμες λύσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα υπόσχεται ευκαιρίες για ανανέωση και ανάπτυξη στον προσωπικό σου εαυτό και τις επικοινωνίες σου. Μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου, να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συνιστάται να επικοινωνείς ανοιχτά και ειλικρινά με τους ανθρώπους που αγαπάς, ενισχύοντας τις αισθηματικές σχέσεις σου μέσα από την κατανόηση και την αμοιβαία στήριξη. Χρειάζεται προσεκτική προσέγγιση στο φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρησιμοποίησε το καινοτόμο μυαλό σου για να βρεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις την οικονομική ή επαγγελματική σου κατάσταση και να δημιουργήσεις μια πιο σταθερή βάση για το μέλλον.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ, το Σάββατο φέρνει μια ιδιαίτερη έμφαση στον εαυτό σου και στις προσωπικές σου ανάγκες. Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο δείχνει ότι θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις σχετικές με την αυτοπεποίθηση και την προσωπική σου εξέλιξη. Απαιτείται να παραμείνεις ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τυχόν εμπόδια με ωριμότητα και συνέπεια. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σου χαρίζει βαθιά συναισθηματική και πνευματική ανανέωση. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να επενδύσεις στην εσωτερική σου αναζήτηση και να ενισχύσεις τις διαστάσεις της ζωής σου που προσφέρουν πνευματική ικανοποίηση και ευεξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ακολούθησε την καρδιά σου ώστε να εκφράσεις τα αληθινά σου συναισθήματα στον έρωτα. Η ειλικρίνεια θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πιο στενές και ουσιαστικές αισθηματικές σχέσεις ή να καλυτερεύσεις την υπάρχουσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να βελτιώσεις την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση. Χρειάζεται να εξετάσεις τις οικονομικές σου στρατηγικές και να κάνεις θετικές αλλαγές που θα σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη