Χωρίζουν Καραναστάσης- Κωνσταντοπούλου ;


Για "σύννεφα" στη σχέση της προέδρου της "Πλεύσης Ελευθερίας", Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τον σύντροφό της και βουλευτή, Διαμαντή Καραναστάση, κάνει λόγο η εφημερίδα "Espresso".

Κρίση στη σχέση Ζωής Κωνσταντοπούλου-Διαμαντή Καραναστάση

Ειδικότερα, η εφημερίδα, στο δημοσίευμα με τίτλο "Κρίση στο love story της Ζωής”, κάνει λόγο για ένα "ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα που έγινε αγκάθι στην καρδιά της Ζωής Κωνσταντοπούλου", δίνοντας συνέχεια σε σχετικά δημοσιεύματα περί κρίσης στη σχέση του ζευγαριού.

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε μόνη στα έδρανα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας. 
Από τη διαδικασία απουσίαζε ο σύντροφός της και βουλευτής του κόμματος Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος συνήθως κάθεται κοντά της στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου.

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, σχολίασε ότι αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάτι παραπάνω για το ζευγάρι θα πρέπει να ρωτήσει, την ίδια, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η γνωριμία της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση ξεκίνησε το 2016, όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνάντησε για πρώτη φορά τον δημοφιλή ηθοποιό στο θέατρο.

Όπως έχουν αποκαλύψει, ο ίδιος είχε στείλει ένα e-mail στην τότε Πρόεδρο της Βουλής έναν χρόνο νωρίτερα, θέλοντας να την ευχαριστήσει που υπερασπιζόταν τα δικαιώματά του. 
Ο Διαμαντής Καραναστάσης είχε παραδεχτεί μάλιστα ότι είχε γοητευτεί από την παρουσία της στην πολιτική σκηνή, ενώ και εκείνη είχε μιλήσει ανοιχτά και με ενθουσιασμό για την κοινή τους πορεία.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης, μιλώντας για τη σκληρή κριτική που του ασκήθηκε αφότου έγινε γνωστό ότι θα είναι ανάμεσα στα στελέχη που θα έχουν έδρα στη Βουλή, είχε εξομολογηθεί πως υπέστη κανιβαλισμό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η κόρη του έσβησε τον λογαριασμό της σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς τη στενοχωρούσαν οι χαρακτηρισμοί που διάβαζε για τον πατέρα της.

Να θυμίσουμε φυσικά ότι ο κ. Καραναστάσης δεν ήταν υποψήφιος καν στις εκλογές του Μαΐου του 2023, αλλά τον έβαλε στη λίστα δεύτερο στη σειρά η κ. Κωνσταντοπούλου στις εκλογές του Ιουνίου- κατεβάζοντας σε μη εκλόγιμη θέση την υποψηφία που είχε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης- και έτσι εξελέγη. Με το έτσι θέλω της επικεφαλής του κόμματος δηλαδή και όχι με τις ψήφους των ψηφοφόρων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη