Πώς να κρατήσετε το γατάκι σας μυρωδάτο και καθαρό


Τα αγαπημένα μας κατοικίδια δεν είναι τίποτα λιγότερο από μέλη της οικογένειάς μας.

Τα λατρεύουμε, τα φροντίζουμε, περνάμε υπέροχα μαζί τους, και νιώθουμε συνεχώς ευγνώμονες για τη συντροφιά και την αγάπη τους. Και τι δεν κάνουμε μαζί: παιχνίδια, αγκαλιές, εκδρομές, χαλαρωτικούς υπνάκους στον καναπέ τα Σαββατοκύριακα.

Παρότι τα γατάκια μας θεωρούνται μέλη της οικογένειάς μας, όμως, δεν σταματούν να είναι ζώα, με τις δικές τους ανάγκες και χαρακτηριστικά. Η συνειδητοποίηση αυτή συνοδεύεται από την αποδοχή μερικών πταισμάτων – γιατί σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνουμε την επιλογή να ζούμε μαζί τους – όπως είναι οι τρίχες που γεμίζουν το σπίτι, ή η δυσάρεστη οσμή που αναδύουν πολλές φορές τα φιλαράκια μας.

Ευτυχώς, λύσεις υπάρχουν για όλα αυτά τα μικροπροβλήματα, και δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε τίποτα να σταθεί ανάμεσα σ’ εμάς και στην ευτυχία που μας προσφέρει το αγαπημένο μας κατοικίδιο.

Αν, λοιπόν, δυσφορείτε με τις διάφορες οσμές που βγάζει το κατοικίδιό σας, μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας με τη βοήθεια των κατάλληλων προϊόντων. 
Υπάρχουν σαμπουάν και άλλα προϊόντα για κατοικίδια, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για την καλή υγεία του δέρματος και του τριχώματος, και έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά στον καθαρισμό και καλλωπισμό των αγαπημένων μας ζώων συντροφιάς. 
Καθαρίστε το χνουδωτό γατάκι σας με ένα μυρωδάτο σαμπουάν, χρησιμοποιήστε μαλακτική κρέμα για να είναι το τρίχωμά του απαλό και ευκολοχτένιστο, και αρωματίστε το με ειδικά σπρέι που απωθούν τα έντομα και τα παράσιτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη