Δύο νέα παιδιά θύματα σφοδρού τροχαίου


Στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes στο οποίο επέβαιναν ένας 27χρονος άνδρας και μια 22χρονη εξετράπη της πορείας του και "καρφώθηκε" με δύναμη σε δύο κολόνες και σε μία στάση λεωφορείου.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο παιδιών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον 27χρονο Νίκο χωρίς τις αισθήσεις και την 23χρονη σοβαρά τραυματισμένη όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Η μητέρα της μίλησε στον Alpha για την κατάσταση της υγείας της, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

"Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. 
Για δρόμο χωρίς γυρισμό μάς μίλησαν", είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον 27χρονο, η μητέρα της κοπέλας είπε:
"Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακάρει σοβαρά μια δυο φορές.
Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο".

Για την 22χρονη κοπέλα μίλησε και η δασκάλα της στη σχολή χορού που πήγαινε, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως:
"Τη γνωρίζω 4 με 5 χρόνια. Είναι εξαιρετικό παιδί, πάντα με το χαμόγελο, έχουμε σοκαριστεί. Είναι δυνατή και θέλω να πιστέψω πως θα τα καταφέρει. Είναι ένα παιδί με φως".

Πώς έγινε το τροχαίο
Πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο κινούνταν στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, όταν εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε αρχικά σε στάση λεωφορείου, στη συνεχεία σε ξύλινη κολόνα του ΟΤΕ και τέλος σε τσιμεντένια κολόνα της ΔΕΗ.

Επίσης, με βάση άλλες πληροφορίες, δεν εξακριβώθηκε η χρήση ζώνης ασφαλείας από τον οδηγό και από τη συνοδηγό του οχήματος.

Συνέπεια του τροχαίου ήταν η πρόκληση των υλικών ζημιών καθώς και η πρόκληση υλικών ζημιών από τη ρίψη θραυσμάτων σε ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε θέση στάθμευσης στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη.







ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη