Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13/4


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13/4


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει μια σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα, πρόσεξε για τυχόν παρανοήσεις ή ασάφειες που θα εμφανιστούν σε θέματα σχετικά με τις κρυφές επιθυμίες ή την επικοινωνία σου. Θα χρειαστεί να διατηρήσεις την κριτική σκέψη και να μην πέσεις θύμα εξαπατήσεων. Καθώς η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο το απόγευμα, χαίρεσαι την άνεση και τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας, καθώς η ενέργεια γίνεται πιο γλυκιά.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα ως το απόγευμα αισθάνεσαι μια προσωρινή αναστάτωση στον έρωτα, ως αποτέλεσμα εσωτερικών συγκρούσεων. Καθώς η μέρα προχωρά, σημειώνεις αύξηση στην αίσθηση κατανόησης και στήριξης στον αισθηματικό σου κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα χρειάζεται προσοχή σε λεπτομέρειες με στόχο να αποφύγεις λάθη ή παρερμηνείες σε οικονομικά έγγραφα ή επαγγελματικές συζητήσεις. Επιδιώκεις ασφάλεια στις επαγγελματικές σου επιλογές μετά το απόγευμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, το Σάββατό σου μπορεί να ξεκινήσει με μία σύγχυση, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα που θα δοκιμάσει την προσοχή σου στις λεπτομέρειες και στην αντίληψή σου για την πραγματικότητα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από ανακρίβειες ή παρερμηνείες. Κατά το απόγευμα, μόλις η Σελήνη μετακινηθεί στον Καρκίνο, αναζητάς συντροφικότητα και καταφύγιο στον οικείο σου χώρο. Η βραδιά υπόσχεται να φέρει πιο ήρεμες και συναισθηματικά πλούσιες κι ευχάριστες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρόκειται να αντιμετωπίσεις μια προσωρινή ασάφεια στις ερωτικές σου σχέσεις, όμως όσο προχωρά η μέρα, η ανάγκη για σταθερότητα και ζεστασιά θα σε οδηγήσει σε πιο σωστές επιλογές δημιουργώντας σταθερό έδαφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνιστάται να παραμείνεις σε επιφυλακή ενάντια σε αβέβαιες καταστάσεις ή παραπλανητικές προτάσεις στα οικονομικά σου. Η επικέντρωση σε στέρεες και αξιόπιστες επιλογές θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την επαγγελματική και οικονομική επιτυχία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, το Σάββατό σου ξεκινά με προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει μια τάση αστάθειας, ιδίως όσο σχηματίζει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα, κάτι που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι αβέβαιος για κάποιες επαγγελματικές ή προσωπικές επιλογές σου. Επικεντρώσου στην πραγματικότητα αναζητώντας έμπρακτα στοιχεία ή αποδείξεις για να μην παρασυρθείς από πλάνες. Όσο η Σελήνη μεταβαίνει στον Καρκίνο το απόγευμα, εστίασε στις υλικές σου ανάγκες και την ανάγκη για άνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα πρόκειται να σου φέρει μια μικρή αναστάτωση στα αισθηματικά σου. Αναζήτησε κάτι γνήσιο στον έρωτα, όπου υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και ανοικτή επικοινωνία και από τις δύο πλευρές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα χρειαστεί να παραμείνεις περισσότερο προσεκτικός από το συνηθισμένο, όμως το απόγευμα φαίνεται να κάνεις πιο σωστές επιλογές. Μην παρασύρεσαι από φαινομενικά λαμπρές επαγγελματικές ευκαιρίες δίχως στέρεα θεμέλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, αυτό το Σάββατο ξεκινά με μια πρόκληση που θα δοκιμάσει την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι ασάφειες και παρανοήσεις. Σήμερα, η Σελήνη στους Διδύμους σε σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει να αισθάνεσαι ευάλωτος φέροντάς σε αντιμέτωπο με κάποιου τύπου παραπληροφόρηση ή σύγχυση. Ωστόσο, το απόγευμα προσφέρει θετικές αλλαγές, καθώς η Σελήνη μετακινείται στο δικό σου ζώδιο, ενισχύοντας την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και οικειότητα. Αναζήτησε την άνεση στον οικείο σου χώρο και τους αγαπημένους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναμένεται προσωρινή αστάθεια στα αισθηματικά σου. Μην αφήσεις τις παρερμηνείες να δημιουργήσουν απόσταση μεταξύ σου και των αγαπημένων σου. Το απόγευμα μπορείς να ενισχύσεις τα ερωτικά σου βασισμένος στην ειλικρίνεια και την κατανόηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επικρατεί αβεβαιότητα στον επαγγελματικό σου τομέα τις πρωινές ώρες. Μείνε σε εγρήγορση αναζητώντας την αλήθεια. Το απόγευμα, επικεντρώσου στη διαχείριση των υλικών σου αναγκών και την ενίσχυση της οικονομικής σου ασφάλειας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα, σήμερα το Σάββατο έρχονται κάποιες προκλήσεις που σε αποτρέπουν από την κατανόηση των πραγμάτων γύρω σου, λόγω της σκληρής όψης της Σελήνης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα. Χρειάζεται να παραμείνεις προσεκτικός και να αποφύγεις να εμπλακείς σε καταστάσεις που μπορεί να σε παραπλανήσουν. Έπειτα, η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο το απόγευμα και δίνεις μεγαλύτερη σημασία στα βαθύτερα συναισθήματα και τις εσωτερικές σου ανάγκες, αφήνοντας λιγότερο χώρο στο ‘τι θα πει ο κόσμος’.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη για εσωτερική εξερεύνηση και κατανόηση σε κινητοποιεί να αναζητήσεις πιο βαθιές και ουσιαστικές συναισθηματικές συνδέσεις. Το να ξεκαθαρίσεις τι συμβαίνει μέσα σου είναι απαραίτητο για να διατηρήσεις την ισορροπία στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρουσιάζονται προκλήσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό σου τομέα στις πρωινές ώρες. Ωστόσο, σου εμφανίζονται ευκαιρίες να νιώσεις ασφάλεια ακολουθώντας ένα πιο συντηρητικό και προσεκτικό πλάνο αναφορικά με την οικονομική σου κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το Σάββατο, Παρθένε, αντιμετωπίζεις προκλήσεις σχετικά με τη διαύγεια της σκέψης σου και την ικανότητά σου να παραμένεις αντικειμενικός σε διάφορες καταστάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει δυσκολίες και ένα θολό τοπίο, καθιστώντας σε επιρρεπή στις εξαπατήσεις. Όταν η Σελήνη μετακινηθεί στον Καρκίνο το απόγευμα, θα αισθανθείς την επιθυμία να στραφείς προς τους φίλους και τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο για υποστήριξη και κατανόηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναμένεται μία έντονα συναισθηματικά ημέρα κατά το πρώτο μισό της. Αναζήτησε συντροφικότητα και στήριξη ή κατανόηση από ανθρώπους που μοιράζεστε κοινές αξίες και γεμίζουν ευχάριστα τον αισθηματικό σου κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εμφανίζονται προκλήσεις στον εργασιακό χώρο, κυρίως τις πρωινές ώρες. Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από αβάσιμες ή υπερβολικές υποσχέσεις. Κατά το βραδάκι νιώθεις την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα στα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, το Σάββατο είναι σα να διαχωρίζεται από δύο διαφορετικές δυναμικές. Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, το πρωί συναντάς κάποιες δυσκολίες, θολό τοπίο ή ακόμα κι εξαπατήσεις. Αυτό απαιτεί αυξημένη προσοχή στην επικοινωνία και στις πληροφορίες που λαμβάνεις. Το απόγευμα, με την μετάβαση της Σελήνης στον Καρκίνο, η εστίασή σου μετατοπίζεται προς την καριέρα, προσφέροντάς σου μια ευκαιρία να αναζητήσεις σταθερότητα και ασφάλεια σε αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή σου διάθεση μπορεί να υποστεί επιρροές από μικροεντάσεις και παρανοήσεις στον έρωτα. Χρειάζεται οπωσδήποτε να διατηρήσεις την καλή επικοινωνία και να δείξεις κατανόηση προς τους αγαπημένους σου, καθώς η ημέρα προχωρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι κρίσιμη σήμερα στις επαγγελματικές και οικονομικές συναλλαγές σου. Αναζήτησε συμβουλές και διπλο-τσέκαρε τις πληροφορίες πριν λάβεις σημαντικές αποφάσεις. Το απόγευμα μπορεί να φέρει έχεις πιο πολλές δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, αυτό το Σάββατο ξεκινά με προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τη διορατικότητα και την ικανότητά σου να αναγνωρίζεις την αλήθεια από την πλάνη. Η Σελήνη στους Διδύμους σε σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι πιο επιφυλακτικός με τις πληροφορίες που λαμβάνεις και να αποφεύγεις τις εξαπατήσεις. Ωστόσο, η μετακίνηση της Σελήνης στον Καρκίνο το απόγευμα φέρνει μια αλλαγή, με την ενέργεια να γίνεται πιο στοχαστική και να ευνοεί την εξερεύνηση των πνευματικών σου αναζητήσεων και την επέκταση των οριζόντων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναμένεται να αντιμετωπίσεις μερικές συναισθηματικές αναταραχές στις πρώτες ώρες της ημέρας. Ωστόσο, η ανάγκη για συναισθηματική σύνδεση και κατανόηση γίνεται πιο έντονη το απόγευμα, υπογραμμίζοντας την αξία της αισθηματικής σου επικοινωνίας

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα απαιτεί προσοχή σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, καθώς μπορεί να εμφανιστούν παραπλανητικές καταστάσεις. Η εστίαση σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά για εσένα θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις προς πιο αποδοτικές επαγγελματικές επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το Σάββατο. Τοξότη, είναι γεμάτο δυσκολίες, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα. Κατά τις πρωινές ώρες αισθάνεσαι επιρρεπής σε εξαπατήσεις ή ζεις καταστάσεις που είναι δύσκολο να ερμηνεύσεις σωστά. Ωστόσο, η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο το απόγευμα και το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς την εξερεύνηση των βαθύτερων συναισθηματικών και ψυχολογικών σου δυναμικών, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τις υπόγειες ροές των γεγονότων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναμένεται μια μέρα με συναισθηματικές αναταραχές και πιθανές παρανοήσεις στην ερωτική σου διάδραση και διαλόγους. Το απόγευμα η λίμπιντό σου ανεβαίνει και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες ενδυναμώνονται ευνοώντας σε νέα αισθηματικά ξεκινήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πρωινές ώρες της ημέρας φέρουν ασάφειες ή παραπληροφόρηση στον επαγγελματικό σου χώρο. Κατά τις απογευματινές όμως, η επικέντρωσή σου θα μετατοπιστεί προς τη διαχείριση των πόρων σου με πιο ουσιαστικό τρόπο, επιτυγχάνοντας σταθερότητα και ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σάββατο, σήμερα Αιγόκερε, με την Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η συγκεκριμένη όψη προβλέπεται να σε κάνει πιο επιρρεπή σε εξαπατήσεις ή να αισθάνεσαι ότι πλέεις σε θολά νερά. Ωστόσο, με τη μετακίνηση της Σελήνης στον Καρκίνο το απόγευμα, η επικέντρωσή σου μετατοπίζεται προς τις προσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς και την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια. Το ένστικτό σου γίνεται πιο δυνατό και βάζεις τους κατάλληλους ανθρώπους στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το απόγευμα εξασφαλίζει μια ενίσχυση στα αισθηματικά σου, αυξάνοντας την επιθυμία σου να νιώσεις οικειότητα και κατανόηση από τους κοντινούς σου ανθρώπους. Είναι μια καλή στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να βελτιώσεις τα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επικρατούν μικρές προκλήσεις στον εργασιακό χώρο, με παρανοήσεις. Βέβαια, το αστρολογικό τοπίο σου επιτάσσει να βρεις χρόνο και να επανασυνδεθείς με τις μακροπρόθεσμες σου φιλοδοξίες ώστε να οργανώσεις τα οικονομικά σου σε μια πιο σταθερή βάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το Σάββατο Υδροχόε φέρνει την ανάγκη για προσεκτική πλοήγηση αφού η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αυξάνοντας την τάση σου παραπλανητικές καταστάσεις, ιδίως σε θέματα προσωπικών αξιών και χρήματος. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον Καρκίνο το απόγευμα, τακτοποιείς την καθημερινή σου ρουτίνα. Επίσης, προχωράς προς αποφάσεις που σου εξασφαλίζουν ευεξία, παροτρύνοντάς σε να επικεντρωθείς στη φροντίδα του εαυτού σου και τη διατήρηση της ψυχικής σου ισορροπίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά επικρατεί μία αβεβαιότητα ή μικροεντάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχεις ταίρι ή αναζητείς ένα. Αν συζείς με το ταίρι σου, η ημέρα σε βοηθά να τακτοποιήσετε μαζί μικρές υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται προσοχή στις οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές, καθώς μπορεί να εμφανιστούν παρανοήσεις ή παραπλανητικές προτάσεις. Το απόγευμα επίλεξε να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου, εστιάζοντας περισσότερο στην εργασιακή ευημερία σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ, σήμερα Σάββατο με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό προμηνύει πως είσαι επιρρεπής σε τυχόν παραπληροφορήσεις συναντάς δυσκολίες στην ερμηνεία των πραγματικών συνθηκών γύρω σου. Η μετακίνηση της Σελήνης στον Καρκίνο κατά τις απογευματινές ώρες σε καλεί να εστιάσεις στην δημιουργικότητα, μα και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου προς τα παιδιά ή το σύντροφό σου. Επανεντάσσεις ευχάριστες ασχολίες στην καθημερινότητά σου και βρίσκεις απόλαυση στα μικρά πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα προκαλεί αισθηματική αβεβαιότητα είτε έχεις μ ία σχέση είτε όχι, αλλά η ένταση απαλύνεται καθώς πλησιάζει το βράδυ. Η ανάγκη σου για δημιουργική έκφραση και η αναζήτηση καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων θα σε βοηθήσει να έχεις όμορφες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μείνε επιφυλακτικός σε οικονομικές δεσμεύσεις ή επαγγελματικές αποφάσεις, ιδίως κατά τις πρωινές ώρες. Όσο περνά η ημέρα, γίνεται καταλληλότερη για να επανεξετάσεις τους δημιουργικούς σου στόχους, κάνοντας τη διαφορά στον επαγγελματικό σου κλάδο.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη