Σε ερωτική αντιζηλία οφείλεται η άγρια συζυγοκτονία του ΛΟΑΤΚΙ+ ζεύγους


Σε ερωτική αντιζηλία οφείλεται η άγρια δολοφονία του 27χρονου με καταγωγή από την Κούβα, από τον 35χρονο σύζυγό του, το μεσημέρι της Κυριακής. Το αιματηρό περιστατικό διαδραματίστηκε μέσα στο σπίτι τους στην οδό Λεμεσού 28 στα Πατήσια.

Οι δύο άνδρες, που όπως έγινε γνωστό ήταν παντρεμένοι στην Αμερική, καβγάδισαν έντονα, με αποτέλεσμα ο ο 35χρονος Αμερικανοκουβανός να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει θανάσιμα τον 27χρονο. Στη συνέχεια ο δράστης με το μαχαίρι του φόνου αυτοτραυματίστηκε επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μπροστά σε δύο φίλες τους το άγριο φονικό
Δύο φίλες του ζευγαριού οι οποίες ήταν μπροστά στην άγρια δολοφονία άρχισαν να καλούν σε βοήθεια προκειμένου να τις ακούσουν οι γείτονες.


Οι δύο άνδρες ήταν ζευγάρι και είχαν παντρευτεί πριν λίγα χρόνια στην Αμερική. Δεν είχαν απασχολήσει τη γειτονιά με καβγάδες ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν έμεναν μαζί, γιατί είχαν προστριβές, καθώς ο δράστης έκανε πολλά ταξίδια και ο 27χρονος δεν ήθελε να τον ακολουθήσει.

Μιλώντας στο Mega, αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι δύο κοπέλες βγήκαν έξω και καλούσαν σε βοήθεια. Εκείνη την ώρα η γυναίκα του έβγαινε από την πολυκατοικία και "βλέπει ένα παλικάρι και του λέει "πήγαινε μέσα να δεις τι γίνεται μήπως είναι κάποιος άρρωστος", και βλέπει τον έναν να έχει τον άλλον κάτω και να τον μαχαιρώνει".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη