Εξελίξεις στην οικογενειακή τραγωδία - Μάνα και γιος νεκροί από πυροβολισμούς
Μυστηριώδη τροπή παίρνουν οι έρευνες στην Ηλιούπολη της Αθήνας, για τον θάνατο της 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της στο σπίτι τους. Και οι δύο βρέθηκαν νεκροί με τραύματα στο κεφάλι από όπλο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο γιος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πεθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η μητέρα ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ΕΡΤ, ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και τη γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία, ενώ βρέθηκαν ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι που κατέληξε.

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη καραμπίνα (το όπλο του εγκλήματος) υπήρχε στο σπίτι, όπως επίσης το προφίλ του 36χρονου με τον εσωστρεφή χαρακτήρα, την ως αντικοινωνική συμπεριφορά και τους καυγάδες με την μητέρα του συνηγορούν στο ενδεχόμενο το σκηνικό του διπλού θανάτου να το έστησε ο ίδιος. Δηλαδή μετά από έντονο καυγά με τη μητέρα του να άρπαξε την καραμπίνα και όπως καθόταν στην καρέκλα να την πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αυτοτραυματίστηκε και με κάποιο τρόπο να κατάφερε να φτάσει στο δωμάτιο, στο οποίο ξεψύχησε. Ο ίδιος φέρει τραύμα στο μάγουλο από τον πυροβολισμό, ενώ ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι προηγήθηκε ο θάνατος της μητέρας. 

Όσο περνούν οι ώρες το σενάριο της δολοφονίας και της αυτοκτονίας θεωρείται και το επικρατέστερο.  
Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη, ενώ κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Ωστόσο χθες το βράδυ μία γειτόνισα ειδοποίησε την αστυνομία, για μία δυσάρεστη οσμή, η οποία ερχόταν μέσα από το σπίτι. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε κλειδαράς προκειμένου να ανοίξουν το διαμέρισμα, οπότε και βρέθηκαν αντιμέτωπο με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Η 63χρονη βρέθηκε νεκρή σε μία καρέκλα και ο 36χρονος γιος της νεκρός σε ένα κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο. Σε ένα άλλο δωμάτιο βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα.

Η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή και το σπίτι ανάστατο. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη παραβίασης, ενώ δεν λείπει κάτι από το διαμέρισμα. Ο πατέρας της οικογένειας είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια, ενώ στο ισόγειο διέμενε η ηλικιωμένη μητέρα της 63χρονης, η οποία δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Απαντήσεις αναμένεται ίσως να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος, ενώ υπάρχουν και πολύ σημαντικές μαρτυρίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη