Εφυγε από την ζωή η Λαβίνια Σταθάκη – Ήταν μητέρα τριών παιδιών και έγκυρη συντάκτης μόδας


Την τελευταία της πνοή άφησε χθες (03.04.2024) η Λαβίνια Σταθάκη, γνωστή fashion blogger. Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.
Η Λαβίνια Σταθάκη ήταν μητέρα τριών παιδιών και πολύ επιτυχημένη στο χώρο της μόδας. Η γνωστή fashion blogger αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Η Λαβίνια Σταθάκη ασχολήθηκε ενεργά με τη μόδα τα τελευταία 8 χρόνια. Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα: «Η αγάπη μου για το styling ξεκίνησε από όταν ήμουν παιδί. Θαύμαζα τις γνώσεις τις μητέρας μου και μέσα απο εκείνη έμαθα τα υφάσματα καθώς και τις εποχές τις μόδας. Στη πορεία έφτιαξα το δικό μου blog, έκανα σεμινάρια styling και ιστορία της μόδας. Σήμερα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή μέσω των social. Μέσα απο τη διαδικασία αυτή απέκτησα και μια άλλη ενασχόληση, τη φωτογραφία».

Φτιάχνοντας το δικό της blog με τίτλο «Drums of Fashion», αναδείχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες fashion bloggers και νικήτρια του Style Influencer Award του Marie Claire.

Στην τελευταία της δημοσίευση, την οποία ανέβασε στις αρχές του έτους, η Λαβίνια Σταθάκη ευχόταν στη λεζάντα, «το 2024 να ήταν καλύτερο από το 2023». 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη