"Ζω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη"


"Ζω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη"
Ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές στην προσωπική του ζωή και τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη που τον σημάδεψε.
Για την πιο δύσκολη προσωπική του στιγμή μιλώντας στην εφημερίδα «On Time», ο ηθοποιός απάντησε: «Οι αποχωρισμοί ήταν σοκαριστικοί για μένα. Του πατέρα μου και της μάνας μου, αλλά και της Αλίκης, της Βλαχοπούλου, της Καραγιάννη, της Χρονοπούλου. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν η οικογένεια μου, εγώ δεν ξεχώριζα αυτούς τους ανθρώπους από το «αίμα» μου. Αισθανόμουν ότι έφευγε κι ένα μέλος από το σώμα μου. Την ορφάνια της έζησα μέσα από τις «απώλειες» αυτών των πολύ σπουδαίων ανθρώπων».

Επίσης, αποκάλυψε τον αποχωρισμό που τον πλήγωσε περισσότερο: 
«Ο θάνατος της Αλίκης ήταν σοκαριστικός για μένα. Θεωρώ ότι είναι μια πληγή που δεν έκλεισε ποτέ, ζω μαζί της ακόμα, δηλαδή, είναι φάρος στη ζωή μου και θα είναι για πάντα, γιατί ήταν η πρώτη που γνώρισα στον καλλιτεχνικό χώρο. Σε εκείνη χρωστάω το ξεκίνημα μου, με πίστευε πιο πολύ απ’ όλους, με στήριξε, με έβαλε μαζί της στα εξώφυλλα των περιοδικών, με έβγαλε στα κανάλια και μιλούσε για μένα με πολύ ωραία λόγια, που αυτά είναι "προίκα" για μένα».

Και πρόσθεσε: «Ο θάνατος της ήταν σοκαριστικός για μένα, όπως και για όλη την Ελλάδα. Όταν έφυγε η Αλίκη, πιστέψαμε πως όλοι είμαστε τρωτοί, ευάλωτοι και δεν είμαστε αθάνατοι. Γιατί στο πρόσωπο της βλέπαμε την αθανασία. Βλέπαμε την αιώνια νιότη».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη