«Εξερευνώ τον εαυτό μου, πάω και με γυναίκες και με άντρες»


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Marseaux στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στη δύσκολη περίοδο που βίωσε μετά το θάνατο της μητέρας της αλλά και τη ερωτικότητα της που ακόμα προσπαθεί να ανακαλύψει.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ευγνώμων που κάνω το όνειρό μου επάγγελμα. Θεωρώ πως αν δεν αντιμετωπίζουμε όντως αυτά που μας πονάνε, δεν τα επικοινωνούμε και δεν τα μοιραζόμαστε, δε θα τα ξεπεράσουμε ποτέ. Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 17 χρονών. Ήταν περίεργη περίοδος. Λίγο αυτοκαταστροφική μπορώ να πω. Έχω κενά μνήμης. Είναι ένας χρόνος που δε θυμάμαι τίποτα. Δε θυμάμαι αν πήγαινα σχολείο, με ποιους έκανα παρέα, που έμενα, τίποτα» είπε αρχικά η Marseaux και πρόσθεσε, «Από τη πρώτη στιγμή έλεγα στον πατέρα μου να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Τα έχει καταφέρει τώρα. Είναι με μια εξαιρετική γυναίκα»

«Δεν είμαι το κορίτσι – μοντέλο για τα social media. Στο TikTok υπάρχει πολύ bullying αλλά είναι για όλους…Το τραγούδι Βότκα-Βύσσινο, είναι κάτι που μου έχει συμβεί. Αν δε συμβεί κάτι, δεν έχω έμπνευση για να γράψω κάτι. Αυτό μου είχε συμβεί μετά από ένα Live στην Κρήτη, σε ένα club. Είναι αληθινή ιστορία, φλέρταρα με μια γυναίκα.

Είμαι γενικώς άτομο που ψάχνομαι για να καταλάβω εμένα γενικότερα, το πως νιώθω και το τι είμαι. Είναι και αυτό ένα ερωτηματικό που ήθελα να το ψάξω και ακόμα δεν έχω καταλήξει. Έχω κάνει σχέση και με τα δυο φύλα. Τώρα ερωτικά είμαι σε μια καλή φάση. Ήρεμη. Δεν έχω σχέση, αλλά είμαι καλά» ανέφερε σε άλλο σημείο η Marseaux για τη προσωπική της ζωή.

«Ο Γιώργος Νταλάρας, είναι ένας άνθρωπος λίγο πιο μεγάλος, οπότε δεν είναι πολύ μέσα στο πως κινείται η αγορά. Είναι τόσο σπουδαίος στα μάτια μου για να αντιδράσω σε κάτι που είπε. Αν με ρώταγε γιατί έκανα τη διαφήμιση, θα του έλεγα για τα λεφτά» σχολίασε για τον Γιώργο Νταλάρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη