Θεσσαλονίκη: Aπήγαγαν τη γυναίκα και τα δύο παιδιά 32χρονου άντρα, που συμμετείχε σε αγοραπωλησία ναρκωτικών


Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας εντόπισαν βραδινές ώρες της 07-04-2024 ζευγάρι τσιγγάνων (32χρονος και 40χρονη) στην περιοχή του Δενδροποτάμου, τους οποίους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το ανωτέρω ζεύγος, έχοντας μαζί του και τα δύο ανήλικα τέκνα του, μετέβη με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην οικία 52χρονου τσιγγάνου, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες. 

Ο 32χρονος κατά την διάρκεια της αγοραπωλησίας αφαίρεσε από την οικία δύο (2) επιπλέον συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους (160) γραμμαρίων και προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά του πλην όμως καταδιώχτηκε από τον 52χρονο και τους τρεις γιούς του, ηλικίας 35, 28 και 22 ετών και εντοπίστηκε πλησίον του κόμβου των ΚΤΕΛ, όπου οι δράστες με χρήση σωματικής βίας του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ μετέφεραν με το όχημά τους την 40χρονη και τα ανήλικα τέκνα στην οικία του 52χρονου, όπου μετά την παρέλευση μίας ώρας τους απελευθέρωσαν.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες (08-04-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στις οικίες του 52χρονου και των υιών του, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 28χρονος.

Επιπλέον συνελήφθη και το ζευγάρι των ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ τα ανήλικα τέκνα τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη