Νεκρός άνδρας όταν τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους, στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ


Αμστερνταμ: Ένας νεκρός στο αεροδρόμιο Σίπχολ 
– Τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους της KLM

Θρίλερ έζησαν οι επιβάτες του αεροσκάφους της KLM στο αεροδρόμιο Σίπχολ στο Άμστερνατμ, όταν ο κινητήρας του «ρούφηξε» άνθρωπο, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Σήμερα Τετάρτη (29.05.2024) το μεσημέρι, το αεροσκάφος Embraer της αεροπορικής KLM, ήταν έτοιμο να αναχωρήσει από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας για το Μπίλουντ της Δανίας. Χωρίς να είναι γνωστό αν ο άτυχος άνδρας ήταν επιβάτης ή εργαζόμενος ή κάτω από ποιες συνθήκες έφτασε κοντά στο αεροσκάφος, πάντως, όσοι βρίσκονταν εκεί έγιναν θεατές του τραγικού συμβάντος.

Το ολλανδικό δίκτυο NOS αναφέρει ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Σήμερα σημειώθηκε ένα φρικτό περιστατικό όπου ένα άτομο κατέληξε σε κινητήρα αεροπλάνου. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στους συγγενείς και νοιαζόμαστε για τους επιβάτες και τους συναδέλφους που το είδαν αυτό. Αυτή τη στιγμή η Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία διεξάγει έρευνα», έγραψε σε ανακοίνωση του το Αεροδρόμιο.

Τα αεροσκάφη του τύπου μπορούν να μεταφέρουν 90 με 130 επιβάτες, πολλοί από τους οποίους ήταν αυτόπτες μάρτυρες του φρικτού περιστατικού.

Η εταιρεία KLM σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι παρέχει φροντίδα στους επιβάτες και τους εργαζόμενους που είδαν όσα συνέβησαν.

«Σοβαρό περιστατικό στο Schiphol. Ένα άτομο πήδηξε στη μηχανή ενός Embraer της KLM», έγραψε άλλο προφίλ στο X.

Συμβάντα αυτού του τύπου είναι σπάνια. 
Τον περασμένο Ιούνιο κινητήρας αεροσκάφους της Delta στο Σαν Αντόνιο του Τέξας ρούφηξε έναν 27χρονο άνδρα, που όπως αποδείχτηκε ήθελε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο. 
Άλλο ένα περιστατικό είχε συμβεί στην Αλαμπάμα στις 31 Δεκεμβρίου 2021, όταν ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του όταν βρέθηκε πολύ κοντά στον κινητήρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη