16χρονος σκότωσε την οικογένεια του επειδή δεν του αγόρασαν κινητό, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας


Ένα 16χρονο αγόρι στην Βραζιλία ομολόγησε ότι δολοφόνησε την οικογένειά του μέσα στο σπίτι τους, αφού οι θετοί γονείς του τον προσέβαλαν και του κατάσχεσαν το κινητό

- Ο νεαρός κυνικά είπε ότι «θα το ξανάκανε», σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Σάο Πάολο της νοτιοανατολικής Βραζιλίας.

Ο Ιγκόρ Γκόμες περίμενε μέχρι ο πατέρας του, ο Ισάκ Ταβάρες, 57 ετών, να βρεθεί στην κουζίνα με γυρισμένη την πλάτη πριν τον πυροβολήσει γύρω στη 13:00 την περασμένη Παρασκευή.

Η 16χρονη αδερφή του, Letícia Gomes, όρμησε κάτω αφού άκουσε τον πυροβολισμό και τον ρώτησε πριν την πυροβολήσει στο πρόσωπο.

Ο Ιγκόρ Γκόμες περίμενε έως ότου η μητέρα του, Σολάνζ Γκόμες, 50 ετών, έφτασε στο σπίτι περίπου στις 19:00 και την πυροβόλησε όταν μπήκε στην κουζίνα και ενώ κοίταζε το σώμα του συζύγου της στο πάτωμα.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι ο Γκόμες εξέφρασε την απογοήτευσή του για τους γονείς του επειδή «τον αποκάλεσαν αλήτη και του πήραν το κινητό τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή για μια σχολική παρουσίαση».

Ο Γκόμες είπε ότι αφού δολοφόνησε τον πατέρα και την αδερφή του, γευμάτισε δίπλα στο σώμα τους και στη συνέχεια πήγε σε ένα τοπικό γυμναστήριο.

Αργότερα επέστρεψε στο σπίτι, χαιρετώντας τη μητέρα του στο γκαράζ προτού πάει μαζί της στην κουζίνα και την πυροβόλησε στην πλάτη, στέλνοντάς την να κείτεται πάνω στον πατέρα του.

Ο Γκόμες επέστρεψε στο γυμναστήριο το Σάββατο και όταν επέστρεψε σπίτι έμπηξε και ένα μαχαίρι στην πλάτη της μητέρας του.

Μετά πήγε σε έναν φούρνο της γειτονιάς και συνέχισε τη μέρα του.
Ο Γκόμες κάλεσε ο ίδιος τη Στρατιωτική Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής, αφού δεν άντεξε την παρουσία μεγάλο αριθμού μυγών που περιέβαλαν τα πτώματα, καθώς άρχισαν να αποσυντίθενται.











ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη