Αποπλάνηση ανήλικου μαθητή από 26χρονη δασκάλα, στην πολιτεία του Αρκανσο των ΗΠΑ
Για αποπλάνηση 15χρονου συνελήφθη στις ΗΠΑ η 26χρονη εκπαιδευτικός Ρίγκαν Γκρέι, η οποία φέρεται να γνώρισε τον ανήλικο σε εκκλησία στο Αρκάνσας στην οποία στο παρελθόν επισκεπτόταν συχνά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.
Σύμφωνα με τη δικογραφία η εκπαιδευτικός είχε ξεκινήσει από το 2020 την αποπλάνηση  σε βάρος του αγοριού. Το διάστημα εκείνο εργαζόταν ως εθελοντής σε εκκλησία Βαπτιστών στο Λιτλ Ροκ.

Την παρενόχληση αντιλήφθηκαν οι γονείς του αγοριού οι οποίοι αφού ανακάλυψαν στο κινητό του τηλέφωνο σειρά μηνυμάτων, ενημέρωσαν τον πάστορα της εκκλησίας.


H 26χρονη εκπαιδευτικόςΗ εκκλησία στην οποία η 26χρονη γνώρισε τον 15χρονο

Η Γκρέι, η οποία τότε εργαζόταν και ως δασκάλα στην Little Rock Christian Academy, απομακρύνθηκε από τη θέση του εθελοντή και ξεκίνησε συμβουλευτική με την ίδια, σύμφωνα με τη δικογραφία, να υποστηρίζει στους επικεφαλής της εκκλησίας ότι η σχέση της δεν ήταν «φυσική».

Παρόλα αυτά τον περασμένο Φεβρουάριο διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη εκπαιδευτικός συνέχιζε να ανταλλάσσει μηνύματα με τον ανήλικο μέσω Snapchat.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το αγόρι φέρεται να είπε ότι η Γκρέι του έκανε στοματικό έρωτα χωρίς να έχουν ολοκληρωμένες επαφές προκειμένου «να παραμείνω αγνός».

Κατά τη δικογραφία η καταγγελλόμενη κακοποίηση σημειώθηκε περισσότερες από 10 φορές στο αυτοκίνητο ή το διαμέρισμα της εκπαιδευτικού.

Εκπρόσωπος της εκκλησίας είπε στο FBI ότι η 26χρονη ομολόγησε κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής ότι η σχέση της με τον ανήλικο ήταν ερωτική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη