Σπηλιωτόπουλος, Λαζόπουλος, Μπεκατώρου, απόλαυσαν "Αριστερό" δείπνο με χαβιάρι και μπλε καβούρι


Αριστερό δείπνο με baccarat, χαβιάρι και μπλε καβούρι- Χαλάρωση για Αρη Σπηλιωτόπουλο και Σοφία Μπεκατώρου, παρέα με Λαζόπουλο

Σε ένα δείπνο… με αριστερό αέρα αλλά με γαλλική εσάνς, τα κρύσταλλα των βασιλιάδων Baccarat, πολύτιμες πορσελάνες, χαβιάρι και μπλε καβούρι, συμμετείχε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Αρης Σπηλιωτόπουλος, πρώην υπουργός της ΝΔ και λάτρης ως γνωστόν της κοσμικής ζωής.

Στο "βασιλικό" δείπνο με εσάνς ΣΥΡΙΖΑ, παρίστατο επίσης ο αριστερός ραδιοφωνικός Εισαγγελεύς Λάκης Λαζόπουλος αλλά και η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος, Σοφία Μπεκατώρου.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ο πρώην παίχτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος, η δημοσιογράφος Βασιλεία Ζερβού κ.α.
Την ιδιαίτερη βραδιά διοργάνωσε ο επιχειρηματίας, Ανδρέας Μάνεσσης, ιδιοκτήτης του Manessis Travel και επιμελήθηκαν δύο σεφ, σερβιρίστηκε, ανάμεσα σε άλλα, χαβιάρι, κροκέτες με κρέμα σεράνο και μπλε καβούρι.

Ακολούθησε το επιδόρπιο στο οποίο συμπεριλήφθηκε μια ιδιαίτερη πάβλοβα που απαίτησε λεπτούς χειρισμούς από τον δημιουργό της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη