Η "βάφτιση της χρονιάς" και οι υπέρλαμπρες καλεσμένες


Μια μεγαλοπρεπής βάφτιση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19/05 στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Η Κατερίνα Βαφειά, είναι η μοναχοκόρη του εφοπλιστικού ζεύγους Νίκου και Νινέττας Βαφειά, και αδελφή του Χάρη Βαφειά.

Η Κατερίνα Βαφειά είναι καλλιτέχνης και έχει κάνει πολλές εκθέσεις φωτογραφίας. Η ίδια έχει σπουδάσει ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών του Central Saint Martins του Λονδίνου.

Η ίδια και ο γοητευτικός της σύζυγος βάφτισαν το δεύτερο παιδί τους στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί άλλη μια κόρη, την Άρια.

Η είσοδος του χώρου που φιλοξένησε τη δεξίωση είχε στολιστεί με μία αψίδα φτιαγμένη από ροζ μπαλόνια, ενώ τα ροζ μπαλόνια και τα λουλούδια κυριαρχούσαν στον στολισμό.



Για τη βάφτιση της δεύτερης κόρης της η Κατερίνα Βαφειά επέλεξε ένα ροζ φόρεμα σε ίσια γραμμή και ογκώδη πέδιλα σε μπεζ απόχρωση. Η ίδια πόζαρε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τη Μαρίνα Βερνίκου και τη Μαριέττα Χρουσαλά.


Πολλές καλεσμένες φόρεσαν ροζ και φλοράλ, ενώ η Τσιμτσιλή έκανε τη διαφορά με ασπρόμαυρο animal print μίνι φόρεμα.

Στη βάφτιση της ανιψιάς του Χάρη Βαφειά το "παρών" έδωσε και η Ιωάννα Σρόιτερ, η οποία δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα στα social media. Η ίδια φόρεσε ένα όμορφο μίνι φλοράλ φόρεμα που εφαρμοστό στο μπούστο με αέρινη φούστα και ιδανικό για την περίσταση και το συνδύασε με mules σε nude απόχρωση.













ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη