13 χρόνια κάθειρξη σε καθηγήτρια που αποπλάνησε μαθητή


13 χρόνια κάθειρξη σε καθηγήτρια που αποπλάνησε μαθητή
Σε ποινή φυλάκισης 13 ετών καταδικάστηκε η παντρεμένη καθηγήτρια Χέδερ Χέιρ στις ΗΠΑ επειδή αποπλάνησε 30 φορές με έναν 17χρονο μαθητή, με μια από τις συνευρέσεις να γίνεται ενώ ήταν σε ταξίδι με τους υπόλοιπους συμμαθητές του στην Ουάσιγκτον.

Η Χέιρ δίδασκε Οικιακη Οικονομία στο λύκειο Bryant στο Αρκάνσας όπου συνάντησε τον ανήλικο. Η ίδια, μάλιστα, το 2020 είχε γινει γνωστή στις ΗΠΑ όταν μαθητές της την αποχαιρέτησαν στην εκπομπή Good Morning America, αφού τα μαθήματα ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας.


Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο 17χρονος J.R. είπε στην αστυνομία ότι συνάντησε την Χέιρ την πρώτη ημέρα της τελευταίας του χρονιάς στο Λύκειο, το φθινόπωρο του 2021. 
«Η Χέιρ ξεκίνησε με κατ΄ ιδίαν συναντήσεις συμβουλευτικής πριν να του δώσει το τηλέφωνό της και να ξεκινήσουν επαφές μέσω Instagram και Snapchat. Κάποια στιγμή του είπε ότι ονειρευόταν να κάνει έρωτα» συμπλήρωσε ο εισαγγελέας.

Βάσει της δικογραφίας η 33χρονη καθηγήτρια είχε 20 έως 30 ερωτικές συνευρέσεις με τον 17χρονο μαθητή το σχολικό έτος 2021-2022 σε διάφορες τοποθεσίες συμπεριλαμβανομένων του σπιτιού της, της σχολικής αίθουσας και του χώρου στάθμευσης του σχολείου.


Η Χέιρ, η οποία δεν δίστασε να κάνει έρωτα με τον 17χρονο και κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής τον Απρίλιο του 2022 στην Ουάσιγκτον, ομολόγησε την ενοχή της, μεταξύ άλλων, για αποπλάνηση ανηλίκου.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη