Στην φυλακή οδηγήθηκαν οι τραμπούκοι της Νέας Μηχανιώνας


Στην φυλακή οδηγήθηκαν οι τραμπούκοι της Νέας Μηχανιώνας
Προσωρινά κρατούμενοι, κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, δύο νεαροί που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην επίθεση με οπαδικά κίνητρα, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με θύματα δύο αδέλφια, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, στη Θεσσαλονίκη.
Εις βάρος τους έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη (από κοινού), με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου και μετά τις απολογίες τους στην 7η τακτική ανακρίτρια, πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι, 23 και 24 ετών, παραδέχθηκαν τη συμμετοχή τους στο επεισόδιο, ενώ δήλωσαν μετανιωμένοι και ζήτησαν συγγνώμη. Επιπλέον, φέρεται να είπαν ότι δεν ήταν οργανωμένη επίθεση, ενώ ο νεαρός που κατηγορείται ότι απέσπασε τη ζακέτα με διακριτικό της ομάδας του Άρη που φορούσε το ένα θύμα, υποστήριξε ότι την επέστρεψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος έχει απασχολήσει πρόσφατα τις διωκτικές Αρχές για ανάλογο επεισόδιο, με οπαδικά κίνητρα, που σημειώθηκε στην περιοχή της Βούλγαρη τον περασμένο Οκτώβριο. Μάλιστα, σε εκείνο το επεισόδιο, είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Μετά τη σύλληψή του και την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του, είχε αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο να μη παρακολουθεί αγώνες της ομάδας που υποστηρίζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη