Τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ, για να τους κλέψουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους, στην Καλιφόρνια του Μεξικό


Μέλη των οικογενειών τριών τουριστών, Αμερικανού και δυο Αυστραλών, που αγνοούνταν από τα τέλη του περασμένου μήνα στη μεξικανική πολιτεία Μπάχα Καλιφόρνια, αναγνώρισαν τα πτώματά τους, ανακοίνωσε η εισαγγελία.

Ο Κάρτερ Ρόουντ, Αμερικανός, 30 ετών, και τα δυο αδέλφια Κόλουμ και Τζέικ Ρόμπινσον, 33 και 30 ετών αντίστοιχα, λάτρεις του σερφ, ανασύρθηκαν από πηγάδι την περασμένη εβδομάδα. Και οι τρεις έφεραν τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι. Οι αρχές στην Μπάχα Καλιφόρνια διενεργούν έρευνα για ανθρωποκτονίες από πρόθεση και κατά συρροή.

Σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, η γενική εισαγγελέας της Μπάχα Καλιφόρνια, María Elena Andrade Ramírez Andrade Ramírez είπε ότι πιστεύουν ότι οι τρεις άνδρες σκοτώθηκαν για το φορτηγό τους, επειδή οι δολοφόνοι ήθελαν τα ελαστικά, αναφέρει το Associated Press.

Είπε ότι πιστεύει ότι οι δολοφόνοι εντόπισαν τις σκηνές που είχαν στήσει οι τρεις σέρφερ, είδαν το φορτηγό και ήθελαν να κλέψουν τα λάστιχα.

«Όταν (οι σέρφερ) ήρθαν και τους έπιασαν, σίγουρα αντιστάθηκαν», είπε.
Αυτοί οι άνδρες πιθανότατα σκοτώθηκαν όταν πολέμησαν τους ληστές, είπε.
Οι συγγενείς τους αναγνώρισαν τα πτώματα, τα οποία βρέθηκαν περίπου τέσσερα μίλια από το σημείο όπου σκοτώθηκαν, είπε ο Ραμίρεζ την Κυριακή.

Τα δύο αδέρφια που δολοφονήθηκαν

Σέρφερς τιμούν την μνήμη των δολοφονημένων ρίχνοντας λουλούδια στην θάλασσα



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη