Ποιος είναι ο άνδρας που εκτέλεσαν καταμεσής του δρόμου, μοτοσικλετιστές φονιάδες στον Βύρωνα της Αττικής


Τα κομμάτια του παζλ της μαφιόζικης εκτέλεσης του 32χρονου Αλβανού που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στον Βύρωνα προσπαθούν να ενώσουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να καταφέρουν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και από δημοσιεύματα του αλβανικού τύπου, ο άνδρας που δολοφονήθηκε φέρεται να εμπλέκεται σε απόπειρα δολοφονίας αλλά και σε κλοπές που έγιναν στη γειτονική χώρα χωρίς όμως να έχει απασχολήσει τις Αρχές της χώρας μας. Επίσης τα αλβανικά μέσα έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία καθώς και τη φωτογραφία του άνδρα.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων «φατριών» και σαρώνουν τις κάμερες της περιοχής προκειμένου να διαπιστώσουν το δρομολόγιο των εκτελεστών. Η έρευνα τρέχει με γοργούς ρυθμούς καθώς υπάρχει ο φόβος οι δράστες να επιχειρήσουν να φύγουν στο εξωτερικό.

Στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες και διαπίστωσαν πως το θύμα έχει δεχθεί δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μία λίγο πιο χαμηλά.

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη τη στιγμή που το θύμα βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με μία γυναίκα. Ξαφνικά πλεύρισε το αυτοκίνητο μία μηχανή και ένα άτομο έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο άνδρας ενώ η γυναίκα λιποθύμησε και ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη