Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου





ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα Παρασκευή και ο Δίας κορυφώνει το εξάγωνό του με τον Ποσειδώνα, ενεργοποιώντας θέματα σχετικά με την εσωτερική σου αναζήτηση και τους υλικούς σου πόρους. Με απλά λόγια, αναζητάς ευκολότερους τρόπους να βγάλεις χρήματα, αναθεωρώντας τις αξίες σου σε κάθε επίπεδο. Όσο η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο του Τοξότη, η αισιοδοξία σου χτυπάει κόκκινο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη σε βοηθά να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η ερωτική σου ζωή διακρίνεται από πολλή ενέργεια και θέληση να κερδίσεις τον ερωτικό σου στόχο, είτε αποτελεί μία απλή γνωριμία, είτε είναι ήδη το ταίρι σου. Επιδιώκεις αισθηματικές περιπέτειες, διατηρώντας τα προσωπικά σου διαχωρισμένα από τον έξω κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε άριστη κατάσταση χάρη στη δική σου προσπάθεια να εντοπίσεις νέες πηγές χρημάτων ή να εκμεταλλευτείς ταλέντα και ιδέες που μακροπρόθεσμα μπορούν να σου προσφέρουν αναγνώριση κι επιτυχία

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε, μία φανταστική όψη κορυφώνεται, σήμερα Παρασκευή, οπότε να περιμένεις τη διάθεσή σου να ανεβαίνει. Το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα αυξάνει τη φαντασία σου και σε καθιστά περισσότερο αισιόδοξο, δημιουργικό και ικανό να καταφέρεις πολλά πράγματα, χωρίς πολύ κόπο. Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου γεννά κάποιες ανασφάλειες, αλλά η θετική της όψη με τον Άρη υποδηλώνει πως σε κινητοποιούν να κάνεις πραγματικότητα κάποια επαγγελματικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα στην ημέρα προσπαθείς να κάνεις πολλές επαφές, οπότε αν είσαι μόνος θα μπορέσεις να έχεις μικρές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Εσύ που έχεις ήδη έναν δεσμό, ο τρόπος που εκφράζεσαι σήμερα καθιστά πιο ποιοτική την επικοινωνία σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς ιδέες κι επαγγελματικά σχέδια που μοιάζουν καινοτόμα και ιδιαίτερα δημιουργικά. Ακόμη κι αν δεν καταφέρεις να βγάλεις χρήματα από τις ιδέες σου, σίγουρα θα κατορθώσεις να διακριθείς για τον τρόπο σκέψης σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με την Σελήνη απέναντί σου, Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, σίγουρα απολαμβάνεις ζωηρούς διαλόγους και ασχολείσαι με σημαντικούς άλλους. Το τρίγωνό της με τον Άρη σου πολλαπλασιάζει την αισιοδοξία και προσεγγίζεις κάθε πρόκληση με θετική σκέψη. Επενδύεις στη γνώση και προτιμάς βαθυστόχαστες συζητήσεις με το άμεσο περιβάλλον σου. Μαζί, το εξάγωνο Δία και Ποσειδώνα σε ωθεί να εφαρμόσεις όλα όσα μαθαίνεις και στη δουλειά σου, καθώς και να διακριθείς για τις γνώσεις και την επαγγελματική προσέγγισή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου ανανεώνονται μέσα από πολλαπλούς διαλόγους και φλερτ, ανάλογα με την κατάστασή σου. Δεν αρκείσαι στις επιφανειακές συζητήσεις, οπότε επιλέγεις να περάσεις την ημέρα σου με ανθρώπους που σε γεμίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή αποκτά μία πιο δημιουργική χροιά. Επιπροσθέτως, καλό θα είναι να παραμείνεις διακριτικός, αφού κάποιοι ‘κρυφοί εχθροί’ κι ανταγωνιστές πιθανόν να νιώσουν φθόνο με όσα επιτυγχάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή με όμορφες όψεις να κορυφώνονται στον ουρανό, οπότε μπορείς να περιμένεις μία ημέρα με πολλές εξελίξεις. Η Σελήνη στον Τοξότη ωθεί την επικέντρωσή σου σε ζητήματα υποχρεώσεων, ενώ το τρίγωνό της με τον Άρη σου δωρίζει την απαραίτητη ενέργεια και θέληση να τακτοποιήσεις τα πάντα. Συνάμα, το εξάγωνο Δία και Ποσειδώνα σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς, κάνοντας παλιές και νέες επαφές και φιλίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου φαίνεται άριστη και αυτό επηρεάζει θετικά την ερωτική σου ζωή. Πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου, άρα δε διστάζεις να κάνεις το πρώτο βήμα ή να ξανακερδίσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο μέσα από έξυπνες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή μπαίνει σε μία τάξη κι εσύ συνδυάζεις αισιοδοξία, θετική ενέργεια και όρεξη για εργασία. Αυτά τα στοιχεία θα προωθήσουν την εικόνα σου στον εργασιακό χώρο και μακροπρόθεσμα θα κτίσεις μία δυνατή παρουσία.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου, το σύντροφό σου, μα και τις τέχνες, ενδυναμώνονται, αγαπητέ Λέοντα. Σήμερα, Παρασκευή, οι πολλαπλές θετικές όψεις αυξάνουν τη δημιουργικότητά σου, όπως και η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό. Διακρίνεσαι από εσωτερική δύναμη και τελικά επιλύεις με ευκολία τις προκλήσεις της ημέρας. Το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα, φέρει μία ισορροπία μεταξύ των προσωπικών και των επαγγελματικών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και το σύμπαν σε ευνοεί στο να εμφανιστούν θετικές εξελίξεις, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Το κλίμα είναι παιχνιδιάρικο και ο έρωτας έρχεται στο προσκήνιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς διάφορες δημιουργικές ιδέες και χαρακτηρίζεσαι από πολύ θετική προσέγγιση στα επαγγελματικά. Ακόμη κι αν εμπλακείς σε έντονους διαλόγους, θα καταφέρεις να τους αποφύγεις. Δώσε προτεραιότητα σε οτιδήποτε είσαι ήδη καλός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς όπου στρέφεις την προσοχή σου περισσότερο. Η Σελήνη από τον Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, σε τρίγωνο με τον Άρη σε ωθεί να τακτοποιήσεις οικιακές υποχρεώσεις και να ασχοληθείς με τα κοντινά σου πρόσωπα. Παράλληλα, το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα σε βοηθά να καλλιεργήσεις πιο εποικοδομητική επικοινωνία σε σχέσεις και συνεργασίες, βασισμένη στην αλληλοκατανόηση. Σημασία για εσένα έχει να αισθανθείς ασφάλεια στα προσωπικά και τα εργασιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου ενδυναμώνονται μέσα από την αυξημένη διαισθητική σου ικανότητα να κατανοείς σε βάθος τις ανάγκες των άλλων. Κάνεις λειτουργικούς διαλόγους και βοηθάς την άλλη πλευρά να καταλάβει τις δικές σου επιθυμίες, βρίσκοντας κοινό έδαφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν μοιάζει να είναι τομέας όπου ρίχνεις πολλή προσοχή. Δίνεις σημασία στον τρόπο διάδρασής σου με συναδέλφους και πελάτες και προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα πιο ευχάριστο εργασιακό κλίμα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Πολύ όμορφη ημέρα έφτασε για το ζώδιό σου, Ζυγέ. Η Παρασκευή κορυφώνει ευεργετικές όψεις, όπως το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό, καθώς και το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα. Με απλά λογάκια, σήμερα, μπορείς να περιμένεις ευκαιρίες που αφορούν καινούριες συμφωνίες, θετικά νέα, καλύτερες συνθήκες εργασίας και μία πιο ποιοτική καθημερινότητα. Έρχεσαι πιο κοντά με τα συγγενικά σου πρόσωπα, επιλύοντας κάποιες παλιές διαφορές σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή αποκτά νέες διαστάσεις, χάρη στις ενισχυμένες επικοινωνιακές σου ικανότητες. Η ανεβασμένη σου λίμπιντο και η θέλησή σου να αποκτήσεις μία πιο ποιοτική καθημερινότητα σε ωθούν προς καλύτερες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου μοιάζουν ευνοημένα, αφού υιοθετείς έναν πρακτικό τρόπο σκέψης, που είναι ικανός να σε κάνει πιο παραγωγικό. Έτσι μπορείς να έχεις τα αποτελέσματα που στόχευες από την αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα, αγαπημένε Σκορπιέ, πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσεις οτιδήποτε σου προσφέρει η Παρασκευή! Πρόκειται για μία αρκετά ευνοϊκή ημέρα σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων ή επαγγελματικών συμφωνιών. Μαζί, η δημιουργικότητά σου και η θέλησή σου να περάσεις όμορφα σου ανοίγουν πόρτες προς νέες κι ευχάριστες συνήθειες. Εσύ, κιόλας, που έχεις παιδιά, πρόκειται να έχετε μαζί μία υπέροχη ημέρα. Η Σελήνη στον Τοξότη, παράλληλα σε τρίγωνο με τον Άρη σου δίνουν σιγουριά στις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για τα αισθηματικά σου, το σύμπαν έχει όμορφα σχέδια. Πίστεψε στον εαυτό σου και κάνε το πρώτο βήμα, αν είσαι μόνος. Αν έχεις έναν δεσμό, προσέγγισε το άλλο σου μισό με τρυφερότητα, παροτρύνοντάς το να ξεκινήσετε μαζί ένα χόμπι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την σημερινή θέση της Σελήνης, το μόνο σίγουρο είναι ότι διεκδικείς οτιδήποτε θεωρείς πως σου ανήκει με σθένος. Παράλληλα, η επαγγελματική σου δημιουργικότητα πολλαπλασιάζεται και τελικά εντυπωσιάζεις τον εαυτό σου και τους άλλους με όσα καταφέρνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη, η προσοχή σου στρέφεται στις συναισθηματικές σου ανάγκες, με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο να κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό. Πρόκειται για μία πολύ ευνοϊκή στιγμή να διεκδικήσεις έναν έρωτα ή να κάνεις πραγματικότητα μία επιχειρηματική σου ιδέα. Η Παρασκευή είναι μία φανταστική ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου προσφέρει πραγματική χαρά, ενώ αν είσαι γονιός, φρόντισε τα παιδάκια σου λίγο περισσότερο και θα βγεις κερδισμένος. Το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα, καθιστά πιο ποιοτική την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς μέσα στην ημέρα να διεκδικήσεις έναν έρωτα, είτε είναι κάποιος που μόλις γνώρισες, είτε αυτός που έχεις εδώ και καιρό. Στα αισθηματικά σου εκφράζεσαι πιο δυναμικά και με ειλικρίνεια, χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αφού όχι μόνο έχεις αυξημένη παραγωγικότητα αλλά παράλληλα είσαι πιστός στους δημιουργικούς σου στόχους. Έχεις την απαραίτητη ενέργεια να αποπερατώσεις κάθε υποχρέωσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Παρασκευή, Αιγόκερε, σου φέρνει μια ξεκάθαρη ευκαιρία να εξερευνήσεις τα βαθύτερα συναισθήματα και τις προσωπικές σου αξίες. Η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό σε υποστηρίζει ώστε να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις προκλήσεις που έρχονται στο πέρασμά σου. Το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη δημιουργικότητα και την ικανότητά σου να διακρίνεις μεγαλύτερες αλήθειες και να συνδέεσαι σε πιο βαθιά επίπεδα με το περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα αυτή μπορεί να αναδείξει νέες διαστάσεις τα αισθηματικά σου. Ο συνδυασμός των πλανητών σου προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξεις βαθύτερους δεσμούς και να εκφράσεις τα αισθήματά σου στους αγαπημένους σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διαθέτεις αποφασιστικότητα και αρκετή προσήλωση στους επαγγελματικούς σου στόχους. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις με σχέδια και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν τη θέση σου στον εργασιακό χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Παρασκευή, Υδροχόε, φαίνεται ότι φέρνει μια συναρπαστική αύρα δυναμικών προτεραιοτήτων. Η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη ενθαρρύνει τις ενεργές κοινωνικές επαφές και τη δράση στα κοινωνικά και πνευματικά σου ενδιαφέροντα. Το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα ανοίγει ένα παράθυρο προς την πιο βαθιά κατανόηση και ενσυναίσθηση προς τους άλλους, βελτιώνοντας την ποιότητα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Παράλληλα, αναπτύσσεις καλύτερες διπλωματικές ικανότητες, βελτιώνοντας και τα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ευνοϊκό αστρολογικό τοπίο προσθέτει μια γλυκιά νότα στις σχέσεις σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να εξελίξεις τις ρομαντικές σου διασυνδέσεις με αισιοδοξία. Παράλληλα, υπάρχει αμφίδρομη κατανόηση και εμπιστοσύνη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργή σου συμμετοχή σε έργα ομαδικής συνεργασίας και κοινοτικά προγράμματα θα αναδείξει και τα επαγγελματικά σου έργα. Η ικανότητά σου να επικοινωνείς και να λειτουργείς αποτελεσματικά σε ομαδικά περιβάλλοντα είναι αυξημένη και σε οδηγεί στην αναγνώριση.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ, η Παρασκευή αυτή φέρνει μια αίσθηση προόδου και επέκτασης, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη ενθαρρύνει τη δράση και την ανάληψη πρωτοβουλιών. Το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα προσφέρει μια πνευματική διάσταση και βαθύτερη σύνδεση με τα όνειρά σου, γεμίζοντάς σε ελπίδα και θετική ενέργεια. Η αίσθηση της αρμονίας που προέρχεται από τις ισορροπημένες πλανητικές αλληλεπιδράσεις σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο συνδεδεμένος με τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα είναι ιδανική για να αναζωογονήσεις τις ρομαντικές σου σχέσεις ή να επιδιώξεις μία καλύτερη ερωτική ζωή. Το κλίμα της Παρασκευής σε ενθαρρύνει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια και να αναζητήσεις βαθύτερες συναισθηματικές συνδέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και ανάληψη ηγετικών ρόλων. Διαθέτεις το θάρρος να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που εμφανίζονται, καθώς και να οργανώσεις τις προσπάθειές σου πιο στοχευμένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη