Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο πολύ! Όμως η ‘ειρωνεία’ είναι πως σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο. Είναι πολύ λογικό να παρατηρήσεις κάποια καβγαδάκια μέσα στο σπίτι που θα σε κάνουν να δεις ‘διαφορετικά’ τις οικογενειακές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις ανοικτά για τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου παρατηρείται αύξηση του πάθους, μα και μία εσωτερική κόντρα, αφού έχεις την ανάγκη από περισσότερη σταθερότητα. Οι εκφράσεις αγάπης είναι ζωτικής σημασίας για σήμερα, ανεξάρτητα από το αν είσαι μόνος ή σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή είναι εκτός των ενδιαφερόντων σου, διότι ως προτεραιότητά σου είναι -ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι – η ξεκούρασή σου και το να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κινήσεις ρίσκου δεν ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το Σάββατο, Ταύρε, έφτασε, αλλά εσύ δεν επιλέγεις να το περάσεις ήρεμα ή δεν σου επιτρέπουν οι άλλοι… Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου υπόσχεται μία στιγμή πολλών συζητήσεων και συναντήσεων, ενώ κάποια ζητήματα εκπαίδευσης σε απασχολούν. Υπάρχει περίπτωση να πέσεις με τα μούτρα σε ένα νέο βιβλίο ή σεμινάριο με την πιθανότητα να μην το τελειώσεις αν είναι μεγάλης χρονικής διάρκειας, αφού η σκληρή όψη Σελήνης/Άρη υποδηλώνουν ότι δρας παρορμητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή παίρνει ένταση κι όχι απαραίτητα για καλό λόγο. Ανταλλάζεις σκληρές κουβέντες με τον άνθρωπο που σου κινεί το ενδιαφέρον και η αυτοπεποίθησή σου… δεν περνάει καλά! Επικοινώνησε ανοικτά, μα ψύχραιμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου περνούν κρίση, γιατί είτε αγοράζεις πράγματα που δε χρειάζεσαι και μετά το μετανιώνεις, είτε ακούς υποσχέσεις που τελικά κανένας δεν τηρεί. Φτιάξε ένα δεύτερο πλάνο, ώστε να είσαι καλυμμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα, φίλε μου Δίδυμε, η ευαισθησία σου βρίσκεται στο ζενίθ, καθώς αισθάνεσαι μια έντονη ανάγκη να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις ισχυρότερες συνδέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Η Σελήνη στον Καρκίνο, σήμερα Σάββατο, σε τετράγωνο με τον Άρη σε ωθεί προς παρορμητικές συμπεριφορές και έντονες αντιδράσεις. Αναζήτησε την ισορροπία μέσα από δημιουργικές εκφράσεις και έχε υπόψη σου ότι οι σχέσεις και οι φιλίες προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια απρόσμενη εξομολόγηση ή η ανάγκη για επιβεβαίωση μπορεί να σου φέρει την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου ή να ξεκινήσεις μια καινούρια. Η αισθηματική σου ζωή διακρίνεται από πάθος, αλλά και μικρές εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή δώσε στις σπασμωδικές αγορές ή επενδύσεις που μπορεί να κάνεις. Καλύτερα να εστιάσεις στην ενίσχυση των υφιστάμενων πόρων και να αναζητήσεις συμβουλές από έμπιστα πρόσωπα πριν κάνεις τολμηρά βήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει μια έντονη αίσθηση εσωτερικής αναστάτωσης και συναισθηματικής υπερφόρτωσης, αφού σχηματίζει σκληρή όψη με τον Άρη. Επικρατεί η ανάγκη για προσωπικό χώρο και χρόνο και για περισυλλογή. Παρατηρούνται προκλήσεις στην επαγγελματική σφαίρα, όπου η πίεση για επιτυχία και αναγνώριση συγκρούεται με την ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία και να βρεις μια ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών και της προσωπικής σου ευημερίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η ημέρα φέρει κάποια ανασφάλεια ή μια ανάγκη για βαθύτερη επιβεβαίωση και σύνδεση από τους ανθρώπους που αγαπάς. Είναι σημαντικό να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εμφανίζονται προκλήσεις που αφορούν τη διαχείριση της καριέρας και των προσωπικών σου πόρων. Προσπάθησε να αποφύγεις απότομες αποφάσεις ή συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο, αφήνοντας κάποιες συναισθηματικές εξάρσεις για άλλη φορά…

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο τα βαθύτερα συναισθήματα και τις ανάγκες σου για εσωτερική αναζήτηση. Μπορεί να αισθανθείς μια ανάγκη να απομονωθείς ή να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ανάπτυξη. Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να αναλογιστείς τις προτεραιότητές σου και να επανεξετάσεις τους στόχους σου στη ζωή. Προσπάθησε να εκτιμήσεις την ομορφιά της απομόνωσης και να βρεις ηρεμία στην εσωτερική σου περισυλλογή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η σημερινή ημέρα μπορεί να σε βάλει σε δοκιμασία, ζητώντας από εσένα να αντιμετωπίσεις τις εσωτερικές σου ανασφάλειες και να ανοίξεις την καρδιά σου σε βαθύτερες συναισθηματικές συνδέσεις. Είναι μια καλή ημέρα για να εκφράσεις την αγάπη σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να βγεις λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά, μπορεί να αισθανθείς μια πίεση να επεκταθείς πέρα από τα συνηθισμένα σου όρια και να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παραμείνεις προσγειωμένος και να αξιολογήσεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες και τους πόρους σου προτού προχωρήσεις σε μεγάλες κινήσεις. Η σημερινή ημέρα ζητάει υπομονή και στρατηγική σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, έφτασε το Σάββατο και η συνειδητοποίηση της σημασίας των φιλικών σχέσεων και της κοινωνικής σου ζωής γίνεται αισθητή Με την Σελήνη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη. Επικρατούν δυσκολίες στο να βρεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής σου ζωής και της συμμετοχής σου σε ομαδικές δραστηριότητες ή φιλικές συναντήσεις. Διχάζεσαι ανάμεσα στην επιθυμία σου για περισσότερη κοινωνικοποίηση και την ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερική, βαθιά αναζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, επικρατεί αστάθεια ή μια εσωτερική μάχη μεταξύ του να είσαι κοντά σε κάποιον και της ανάγκης σου για ανεξαρτησία. Πρέπει να δώσεις βάση στις πραγματικές σου ανάγκες και να επικοινωνήσεις ανοιχτά με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους περνούν κρίση, με απροσδόκητες προκλήσεις να αναδύονται. Μην επιτρέψεις σε εξωτερικές πιέσεις να επηρεάσουν τη λογική και την κρίση σου. Δες το ως ευκαιρία επίλυσης επαγγελματικών προβλημάτων με δημιουργικότητα και στρατηγική σκέψη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, η ενέργεια της Σελήνης στον Καρκίνο σε καλεί να εστιάσεις στην καριέρα και τους δημόσιους στόχους σου, αλλά αντιμετωπίζεις προκλήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή παρεξηγήσεις που απαιτούν την προσοχή και τη διπλωματική σου ικανότητα. Είναι μια μέρα για να βρεις ισορροπία μεταξύ της προσωπικής σου ανάπτυξης και των σχέσεων που χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Να είσαι έτοιμος να διαπραγματευτείς και να βρεις κοινό έδαφος, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια και να προχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα εμπιστοσύνης και ισορροπίας στις σχέσεις σου. Η επικοινωνία είναι κλειδί, ώστε να μην αφήσεις τις παρεξηγήσεις να σε απομακρύνουν από αυτούς που αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά, η πίεση για επίτευξη μπορεί να είναι έντονη, αλλά είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στις εξωτερικές απαιτήσεις να σε αποπροσανατολίσουν από τις πραγματικές σου αξίες και στόχους. Εστίασε στην οικονομική σου σταθερότητα και προσπάθησε να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου με υπευθυνότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, έφτασε το Σάββατο, με την Σελήνη στον Καρκίνο να φωτίζει την ανάγκη σου για εξερεύνηση και μάθηση, αλλά το τετράγωνό της με τον Άρη σε ωθεί σε εντάσεις στην εργασία και την καθημερινότητα. Είναι πιθανό να καταπιαστείς με πολλά και να αισθανθείς κόπωση ή στις υποχρεώσεις σου θα απαιτηθεί παραπάνω προσοχή. Σήμερα καλείσαι να παραμείνεις ευέλικτος και να μην αφήσεις τις μικροδιαφωνίες να επηρεάσουν την ψυχική σου ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επικρατεί μια εσωτερική ένταση ή μια ανάγκη για πιο βαθιά συναισθηματική σύνδεση και επικοινωνία. Είναι καλό να εκφράσεις τις ανάγκες σου με ειλικρίνεια στα αισθηματικά, χωρίς να επιτρέψεις την πόλωση από εσένα ή τους άλλους να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές προκλήσεις που αφορούν τη διαχείριση των καθηκόντων σου ή ακόμα και μικρές υγειονομικές ανησυχίες που απαιτούν την προσοχή σου, αν εργάζεσαι σε σχετικό χώρο. Βρες τρόπους να μειώσεις το στρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη στον Καρκίνο φωτίζει την περιοχή της ζωής σου που σχετίζεται με βαθιά συναισθήματα και μεταμορφώσεις, όμως το τετράγωνό της με τον Άρη φέρει κάποιες εντάσεις ή προκλήσεις. Σήμερα θα χρειαστεί οπωσδήποτε να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου, ειδικά όσον αφορά τις κοινές επενδύσεις ή τους πόρους με άλλα άτομα. Συνιστάται να βρεις έναν τρόπο να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου χωρίς να προκαλέσεις συγκρούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου σχέση σου μπορεί να δοκιμαστεί από παρεξηγήσεις ή ένταση. Είτε έχεις ένα ταίρι στη ζωή σου είτε όχι, διατήρησε την ψυχραιμία σου και επιδίωξε ανοιχτή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου άνθρωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά, πρόκειται να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις που απαιτούν προσοχή και στρατηγική σκέψη. Επικεντρώσου περισσότερο σε μακροπρόθεσμους στόχους, αποφεύγοντας για σήμερα τυχόν απερίσκεπτες αποφάσεις ή κινήσεις ρίσκου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όμως η ένταση με τον Άρη σε θέματα σπιτιού και της οικογένειας θα σημάνει αναταραχές. Εκτιμάται ότι θα αισθανθείς ότι τα ζητήματα ισορροπίας μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής ζωής απαιτούν την προσοχή σου. Με ψυχραιμία μπορείς τελικά να βρεις έναν τρόπο να επικοινωνήσεις ανοικτά και ξεκάθαρα με τους ανθρώπους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αισθηματικά θέματα που χρειάζονται επίλυση ώστε να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου. Η ανάγκη για κατανόηση και συμβιβασμό θεωρείται κρίσιμη, με στόχο να διατηρηθεί η αρμονία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα χρειάζεται προσεκτική διαχείριση, επικοινωνία και οργάνωση. Η επίλυση οικογενειακών θεμάτων μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σου να εστιάσεις στα επαγγελματικά σου καθήκοντα. Μην αφήσεις τις εξωτερικές πιέσεις να σε υπερφορτώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και την ευεξία, αλλά το τετράγωνο με τον Άρη σου φέρει ασυνεννοησίες. Μπορεί να αντιμετωπίσεις εντάσεις στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους ή τους γείτονές σου και να υπάρξουν παρεξηγήσεις που απαιτούν άμεση επίλυση. Σήμερα από εσένα απαιτείται να παραμείνεις προσεκτικός με τα λόγια σου και να αποφεύγεις τα τυχόν βιαστικά συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επίλυση αρκετών μικροσυγκρούσεων που μπορεί να εμφανιστούν στις αισθηματικές σου σχέσεις ή με τον ερωτικό σου στόχο είναι κρίσιμες. Η ειλικρίνεια και η ανοιχτή επικοινωνία θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την αρμονία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου καλείσαι οργανώσεις τον χρόνο και τους πόρους σου αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα να προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για χαλάρωση. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η επικοινωνία σου με συναδέλφους και πελάτες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, το Σάββατο έφτασε και η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να δώσεις έμφαση στα ερωτικά σου, τα παιδιά σου ή σε οτιδήποτε σε κάνει χαρούμενο. Βέβαια, το τετράγωνό της με τον Άρη προκαλεί ένταση στα αισθηματικά, στα οικονομικά και στην αίσθηση ασφάλειας που αναζητάς. Καλείσαι να διαχειριστείς προσεκτικά τις οικονομικές σου υποθέσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά δαπάνες για ψυχαγωγία ή χόμπι. Απόφυγε τις απότομες αποφάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις και τις δημιουργικές σου προσπάθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επικρατεί έντονη ανάγκη για συναισθηματική έκφραση και οικειότητα. Ωστόσο, οι προκλήσεις που εμφανίζονται θα πρέπει να σε κάνουν πιο προσεκτικό στο πώς και πότε εκφράζεσαι, επιζητώντας πάντα ισορροπία και κατανόηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας για δημιουργική έκφραση και της ανάγκης για οικονομική σταθερότητα χρειάζεται προσπάθεια για να επιλυθεί. Εξισορρόπησε τις δημιουργικές σου επιδιώξεις με την πρακτική διαχείριση των πόρων σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη