Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου






ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κριέ μου, σήμερα το Σάββατο αποτελεί ημέρα γεμάτη ενδιαφέρουσες όψεις, όπως η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού, καθώς και Ηλίου με το Δία που μπορούν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου. Μαζί, η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό το μεσημέρι σε κάνει να νιώθεις πιο ζωντανός και έτοιμος για νέες εμπειρίες. Μπορεί να συναντήσεις καινούργια άτομα που θα σου φέρουν ενθουσιασμό και έκπληξη, ή να ξαναζεστάνεις τη σχέση σου με εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν και τον σύντροφό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η ημέρα αυτή φέρνει την ευκαιρία για αναζωογόνηση και αναθέρμανση του ερωτικού σου πάθους. Οι έντονες στιγμές μπορεί να είναι και συναρπαστικές και προκλητικές, ενώ μέσα από όλο αυτό αντλείς μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, το Σάββατο μοιάζει κατάλληλο κατάλληλη για να σχεδιάσεις ή να υλοποιήσεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, ώστε να βγάλεις χρήματα ή να ξεκινήσεις μία συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε, αυτό το Σάββατο υπόσχεται υπέροχες στιγμές, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό με όψη συνόδου, φέρνοντας απρόσμενες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Πιθανό είναι να επιλέξεις μία αλλαγή και στο παρουσιαστικό σου. Είναι μια ιδανική ημέρα για να ζήσεις στιγμές πάθους και ανανέωσης. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία ενισχύει αυτή την θετική ενέργεια, φέρνοντας χαρά και μία αίσθηση ψυχικής, μα και υλικής ασφάλειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να περιμένεις ξαφνικές και ευχάριστες αλλαγές στον αισθηματικό σου κόσμο. Νέες γνωριμίες ή αναζωογόνηση των υπαρχουσών σχέσεων είναι πιθανές, όσο η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη με ερωτισμό και έκπληξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για επιτυχίες με την εμφάνιση απρόσμενων προτάσεων ή ιδεών. Η δημιουργικότητά σου θα είναι αυξημένη, ενώ η ικανότητα να βλέπεις τα πράγματα από ένα νέο πρίσμα θα σου φέρει οφέλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Το Σάββατο, αγαπητέ μου Δίδυμε, προβλέπεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου φέρνει απρόσμενες και ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, μέσα όμως από αρκετό παρασκήνιο. Η σύνοδος Ηλίου και Ουρανού σε καλεί να εκφραστείς με μετριοφροσύνη. Αναμένεται να εξερευνήσεις νέες εμπειρίες και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει σε αναπάντεχες αλληλεπιδράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η σπίθα της ανανέωσης και του πάθους αναμένεται να σε γεμίσει με ενέργεια. Μπορείς να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου και να βιώσεις στιγμές πλήρους απελευθέρωσης στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα σου επιφυλάσσει έντονη δημιουργικότητα στα επαγγελματικά με θετικό οικονομικό αντίκτυπο. Πρόκειται να αναθεωρήσεις τις προσεγγίσεις σου στα εργασιακά και να ανακαλύψεις νέους δρόμους που μπορούν να σε οδηγήσουν προς την επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτό το Σάββατο, φίλε Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μοναδικές στιγμές. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό σου φέρνει απροσδόκητες αλλαγές και αισθηματικές ανατροπές που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τον κοινωνικό κύκλο και στόχους σου. Ο Ήλιος σε σύνοδο με το Δία ενισχύει τη θετική σου διάθεση και την τύχη σου, προσφέροντας σου λαμπερές και ευχάριστες στιγμές. Η Σελήνη περνά στο Ζυγό το μεσημέρι και προτιμάς να περάσεις την ημέρα σου με οικεία πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Να περιμένεις αναπάντεχες εξελίξεις ή νέα που θα ανανεώσουν την ερωτική σου ζωή. Έφτασε η ιδανική στιγμή για να αφήσεις πίσω τη ρουτίνα και να αναζητήσεις νέους τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ευκαιρίες για σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις που θα ενισχύσουν τις προοπτικές σου. Η Σελήνη στο Ζυγό σε καλεί να βρεις ισορροπία και αρμονία στον εργασιακό σου χώρο, προωθώντας συνεργασίες που χαρακτηρίζονται από δικαιοσύνη και ισότητα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, αυτό το Σάββατο αναμένεται να είναι γεμάτο όμορφες εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό αναμένεται να φέρει ανατροπές στον τρόπο που παρουσιάζεσαι στον κόσμο. Ο Ήλιος σε σύνοδο με το Δία θα σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο τυχερός και αισιόδοξος από ποτέ, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη σου στις δικές σου δυνάμεις. Συνδυαστικά, η Σελήνη στο Ζυγό από το μεσημέρι αυξάνει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος και η ενθουσιασμός θα αναδειχθούν στα αισθηματικά σου, ενισχύοντας την ερωτική σου ζωή και τις ρομαντικές στιγμές. Βέβαια, εξισορρόπησε τα εργασιακά με τα προσωπικά, γιατί μοιάζεις απορροφημένος από τη δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητα σου στη δουλειά θα βρίσκεται στο αποκορύφωμα. Η Σελήνη στο Ζυγό προάγει τις συνεργασίες και βελτιώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις στην εργασία σου. Αξιοποίησε αυτές τις ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, αυτό το Σάββατο αναμένεται να φέρει αναζωογονητικές αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και το Δία, αντίστοιχα, θα ανανεώσουν την ψυχική σου ενέργεια και θα δώσουν μια νέα δυναμική στην προσωπική σου ζωή. Γεμίζεις αισιοδοξία κι επιδιώκεις επέκταση στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά, μέσα από εμπειρίες και γνώση. Η Σελήνη στο Ζυγό προκαλεί λίγα σκαμπανεβάσματα, όμως, στην αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, ετοιμάσου για ξαφνικές και ευχάριστες ανατροπές που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις προσωπικές σου αξίες μέσα από τον έρωτα. Η ημέρα υπόσχεται να φέρει νέες γνωριμίες ή να ανανεώσει την σπίθα σε μια υπάρχουσα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναντήσεις σήμερα μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές, φέρνοντας νέες ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική ανάπτυξη και συνεργασίες που θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον. Διαχειρίζεσαι κάθε διάλογο με διπλωματία και σου βγαίνει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτό το Σάββατο φέρνει ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες συναντήσεις και διασκέδαση, καθώς η Αφροδίτη και ο Ήλιος σχηματίζουν σύνοδο. Παράλληλα, η σύνοδος μεταξύ Ηλίου και Δία σου φέρει ένα σωρό ευκαιρίες να γεμίσεις την τσέπη σου, να εκφράσεις τον ερωτισμό σου και να απελευθερωθείς από ανασφάλειες. Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο αυξάνει εμφανώς το ένστικτό σου, ωθώντας σε προς πιο σωστές επιλογές σε οτιδήποτε σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο φέρνει μια αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας στην αισθηματική σου ζωή. Είναι μια καλή ημέρα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, ενώ οι υποχρεώσεις σου είναι περιορισμένες σήμερα, αφιερώνεις χρόνο στην ανανέωση και την αναζήτηση ιδεών για το μέλλον. Πάρε μια ανάσα και εστίασε στις προσωπικές σου ανάγκες και αντοχές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο Σκορπιέ μου και δεν πρόκειται να βαρεθείς λεπτό! Δύο σύνοδοι κορυφώνονται σήμερα, εκείνη μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού και εκείνη με τον Ήλιο και το Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Οι εξωτερικοί παράγοντες θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο σε πολλές αποφάσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σου υπενθυμίζει την σημαντικότητα του να κρατάς χαμηλό προφίλ στα προσωπικά και τα εργασιακά. Έχεις όμορφες ανατροπές και απολαμβάνεις κάθε λεπτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά οι εξελίξεις εκτιμώνται πολύ θετικές, αφού η πολυαστρία στον Ταύρο σε βοηθά να κάνεις νέες επαφές ή να ενισχύσεις την έλξη σου με το ταίρι σου. Προσοχή δώσε εσύ, δεσμευμένε, που περνάς κρίσεις στα ερωτικά σου και οι καβγάδες πολλαπλασιάζονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άριστα μοιάζουν να είναι και τα επαγγελματικά σου, αν και Σάββατο. Αν θέλεις να έχεις εξελίξεις στρέψου προς τον άμεσο κύκλο σου και ζήτα βοήθεια από γνωστούς σου. Εναλλακτικά, μπορείς να επιδιώξεις νέες συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μοναδικό μοιάζει να είναι και για εσένα το Σάββατο, Τοξότη μου, γιατί οι πολλαπλές όψεις συνόδου στο ζώδιο του Ταύρου χαρίζουν ποικιλία στην καθημερινότητά σου. Η σύνοδος Ηλίου Δία κι εκείνη μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού υπόσχονται ερωτικά ειδύλλια στη δουλειά ή την ευκαιρία να χαρείς μικρές στιγμές με το άλλο σου μισό. Παράλληλα, η Σελήνη στο Ζυγό σε κάνει αμφότερα πιο κοινωνικό, δημοφιλή κι εξωστρεφή, άρα οι κατακτήσεις σου αυξάνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου παρόλο που δεν φαίνεται να βρίσκονται στο προσκήνιο, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται κατακόρυφα. Ο τρόπος που επικοινωνείς κ εκφράζεσαι σε καθιστά αρεστό και δημοφιλή, ενώ το ταίρι σου είναι περήφανο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εφευρίσκεις σήμερα πολλαπλούς πρωτοποριακούς τρόπους που σε κάνουν πιο παραγωγικό στο σπίτι και τη δουλειά σου. Έτσι, σου μένεις περισσότερος χρόνος κι ενέργεια που την επενδύεις σε πράγματα που σε ανανεώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο, Αιγόκερε, με την σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού, καθώς και Ηλίου και Δία, τα ερωτικά σου απογειώνονται! Μία απίστευτα δημιουργική ημέρα έφτασε για το ζώδιό σου, όπου μάλιστα, αν έχεις παιδάκια, επιλέγεις να την περάσεις μαζί τους. Από το μεσημέρι και μετά κάνεις πιο φιλόδοξες σκέψεις κι ενέργειες, αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού στρέφει την ενέργειά σου στα επαγγελματικά, όπου εφαρμόζεις ποικίλες πρωτοποριακές ιδέες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ο πιο ευνοημένος τομέας μέσα στην ημέρα και σίγουρα οφείλεις να το εκμεταλλευτείς. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή η βελτίωση της ποιότητας του υφιστάμενου δεσμού σου είναι μόνο λίγα από τα πιθανά σενάρια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν πηγαίνουν καθόλου πίσω! Αν εργάζεσαι, ‘κατεβάζεις’ μοναδικές ιδέες, ενώ αν αναζητείς πηγές εισοδήματος, το μυαλό σου είναι ‘όπλο’ για να βρεις τελικά την καλύτερη δυνατή λύση, άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Σάββατο κι επιλέγεις να το περάσεις στο σπίτι παρέα με ανθρώπους που σου δημιουργούν όμορφα συναισθήματα. Η σύνοδος μεταξύ Ουρανού και Αφροδίτης είναι σε θέση να φτιάξει το κλίμα στην οικογένειά σου. Παράλληλα, η σύνοδος μεταξύ Ηλίου και Δία σου χαρίζει αισιοδοξία, κάνοντας το οικογενειακό σου περιβάλλον πιο υποστηρικτικό. Η Σελήνη στο Ζυγό μεγεθύνει την αισιοδοξία σου. Είναι η κατάλληλη ημέρα για εσένα που θέλεις να διακοσμήσεις το χώρο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός σου κόσμος γυρίζει γύρω από την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια. Κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες κι επιλογές ώστε να σταθεροποιήσεις μία σχέση ή συναναστρέφεσαι με άτομα που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη,

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, καλό είναι να φροντίσεις την επαγγελματική σου στέγη κάνοντας το χώρο σου πιο παραγωγικό ή προχωρώντας προς κινήσεις που σου εξασφαλίζουν οικονομική κι επαγγελματική σταθερότητα. Προτίμησε να συνεργαστείς με ανθρώπους που εκτιμούν τη δουλειά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιδιαίτερα επικοινωνιακό σε βρίσκει το Σάββατο, Ιχθύ μου, με τις πολλαπλές όψεις συνόδου στο ζώδιο του Ταύρου. Η πρώτη είναι μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού που σου υπόσχεται όμορφες κι ανανεωτικές συζητήσεις ή φλερτ, ενώ η δεύτερη, μεταξύ Ηλίου και Δία σε γεμίζει αισιοδοξία και ακαδημαϊκές επιτυχίες. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού ίσως να φέρει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες, αλλά σίγουρα τις αντιμετωπίζεις άμεσα! Είσαι πιο δυνατός από όσο νομίζεις.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να ενδυναμωθούν μέσα από όμορφες συζητήσεις, ξαφνικές συναντήσεις ή γνωριμίες. Ακόμη κι εσύ που είσαι δεσμευμένος, επιλέγεις να ξαναφλερτάρεις το ταίρι σου, ξανακερδίζοντάς το.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου κατάσταση μπορεί να ενδυναμωθεί μέσα από την εποικοδομητική επικοινωνία, κάποιες σημαντικές συζητήσεις ή ακόμη και τη έναρξη μίας καινούριας συμφωνίας. Μπορείς, μαζί, να επενδύσεις στην απόκτηση νέας γνώσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη