Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17/6


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17/6ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Μία προκλητική Δευτέρα έφτασε για το ζώδιό σου, Κριέ μου, αφού η Σελήνη εισέρχεται πια στον Σκορπιό και παρά το εξάγωνό της με την Αφροδίτη, που πλέον εισήλθε στον Καρκίνο, συναντά κατά το μεσημέρι με αντίθεση τον Άρη. Όπως καταλαβαίνεις, σήμερα θα έχεις μία γλυκόπικρη γεύση μεταξύ θετικών εμπειριών από το σπίτι και την οικογένεια, αλλά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου αναμένεται να σε προβληματίσουν. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καθιστά ακόμη πιο ευέξαπτο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις και μπορείς να καλλιεργήσεις το αίσθημα της ασφάλειας στα ερωτικά σου , είτε επιλέγοντας έναν σύντροφο που θεωρείς αξιόπιστο, είτε επικοινωνώντας πιο ανοικτά με το άλλο σου μισό. Είναι καλή στιγμή να μιλήσεις για το παρελθόν σου και να ανοιχτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, σήμερα να αναμένεις μία σειρά προβληματισμών να ανέρχεται στην επιφάνεια που πρέπει να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα, αφού πρόκειται να προχωρήσεις σε λάθος κινήσεις, νιώθοντας ευάλωτος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, τη Δευτέρα η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, στον Σκορπιό και νιώθεις ότι οι άλλοι είναι υπερβολικά εκφραστικοί και καχύποπτοι. Η αντίθεσή της με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο δείχνει πως η στάση των άλλων ‘σου τη δίνει στα νεύρα’ και πεισμώνεις ακόμη περισσότερο, προκαλώντας πόλωση με σημαντικούς άλλους. Βέβαια, τα καλά νέα προκύπτουν από το εξάγωνό της με την Αφροδίτη, που προχώρησε στον Καρκίνο μαζί με τον Ερμή και σου δωρίζει την ικανότητα, τελικά, να συνεννοηθείς λειτουργικά και να δείξεις κατανόηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να αποφύγεις τις συναισθηματικές εξάρσεις και να ηρεμήσεις τους ανθρώπους γύρω σου που έχουν παρόμοιες τάσεις. Έτσι, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια επικοινωνίας στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι αρκετά πιθανό να παρατηρήσεις έντονο ανταγωνιστικό πνεύμα από συνεργάτες ή ανταγωνιστές. Προσπάθησε να καλμάρεις και να μην ενδώσεις σε τυχόν αγενή συμπεριφορά, διατηρώντας αυστηρά τον επαγγελματισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε, η Δευτέρα φέρνει δυναμικές εξελίξεις με τη Σελήνη στο Σκορπιό να σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη. Αναμένονται εντάσεις και νιώθεις ότι τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και τη διαχείριση των υποχρεώσεών σου. Η σύγκρουση αυτή ενδέχεται να προκαλέσει στρες και να σε κάνει να νιώθεις πιεσμένος. Ωστόσο, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει μια ανάσα ανακούφισης, προσφέροντας ευκαιρίες για να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις και να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με πιο αρμονικό τρόπο. Ο Ερμής στον Καρκίνο σου προκαλεί σκαμπανεβάσματα στην αυτοπεποίθηση.Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, οι εντάσεις μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και τις σχέσεις σου. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις κατανόηση. Η διέξοδος διαφυγής σου είναι οι θετικές δηλώσεις στον εαυτό σου ή στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα χρειαστεί να διατηρήσεις τον επαγγελματισμό σου και να μην ενδώσεις σε αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις καταστάσεις με ψυχραιμία και να δείξεις την ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις με ωριμότητα και σοφία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη κι ο Ερμής, σήμερα, είναι στο ζώδιό σου, αγαπητέ Καρκίνε, οπότε μπορείς να επιδιώξεις ανανεωτικές αλλαγές στην εμφάνιση και τη γενικότερη ζωή σου. Συνιστάται να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου χαρίζει χαρά, αλλά πρόσεξε, αφού η αντίθεση της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Άρη σου προκαλεί εμμονές. Αν έχεις παιδάκια, είναι καλό να χαλαρώσετε και να αποφύγεις να γίνεσαι πιεστικός απέναντί τους. Η Δευτέρα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αρκεί να αποφύγεις τις περιττές εντάσεις.Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει πολύ πάθος και ανάγκη να λάβεις και προσφέρεις αγάπη και φροντίδα, αλλά οι τάσεις ελέγχου στα ερωτικά σου είναι εμφανής. Δώσε έμφαση στην προσωπική σου φροντίδα κι αυτοπεποίθηση και τα πράγματα θα εξομαλυνθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε τις εντάσεις στα επαγγελματικά, καθώς και τις εμμονές σου με τις δημιουργικές ιδέες που έχεις τον τελευταίο καιρό. Παρά την εύνοια που έχεις στα οικονομικά, θα χρειαστεί να οργανωθείς πιο προσεκτικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η έμφαση πέφτει στο σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή, Λέοντα, αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη. Οι πιέσεις από το εργασιακό περιβάλλον σου προκαλούν υπερένταση, σήμερα Δευτέρα, την οποία μεταφέρεις άθελά σου στους κοντινούς σου ανθρώπους. Το θετικό είναι πως η μετάβαση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου σε βοηθά, τελικά, να τα βρεις με τον εαυτό σου και να προχωρήσεις δίνοντας έμφαση μόνο σε ο,τι είναι πραγματικά σημαντικό. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καθιστά πιο μυστικοπαθή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δώσε τεράστια προσοχή στα αισθηματικά σου, γιατί η δουλειά σου προκαλεί ανασφάλειες που τις μεταφέρεις στο ταίρι σου ή επιδρά αρνητικά στη γνώμη που έχεις για τον εαυτό σου. Η πραγματική αυτοπεποίθηση πηγάζει από μέσα μας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου συναντούν αρκετές δυσκολίες, ενώ οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις και ο σκληρός ανταγωνισμός είναι στοιχεία που θα συναντήσεις μέσα στην ημέρα. Προσπάθησε να διατηρήσεις μία διπλωματική και ψύχραιμη στάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, η Δευτέρα έφτασε κι εσύ προσπαθείς να συνεννοηθείς με τους άλλους, αλλά μάλλον το σύμπαν δεν σε αφήνει… Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού κορυφώνει την αντίθεσή της με τον Άρη προκαλώντας λεκτικές εντάσεις και σε κάνει λίγο αδέξιο στις κινήσεις σου. Βέβαια, η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου σε βοηθούν να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να κάνεις νέες φιλίες κι επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρά τις εντάσεις, μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, μιας και γίνεσαι αρκετά πιο ευαίσθητος και δείχνεις κατανόηση στις ανάγκες των άλλων. Άκου τη διαίσθησή σου που είναι οξυμένη για να επιλέξεις σωστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε τις εντάσεις και παρεξηγήσεις στα επαγγελματικά σου, καθώς και τυχόν λάθη βιασύνης σε περίπτωση που η εργασία σου σχετίζεται με μεταφορές, εκπαίδευση ή προσφορά υπηρεσιών. Πάντως μπορείς να αφήσεις θετικές εντυπώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα με τον Ερμή και της Αφροδίτη να εισέρχονται στον Καρκίνο, φέροντας στην προσοχή σου θέματα καριέρας και κοινωνικής ανόδου. Παράλληλα, αν έχεις παιδιά, αποκτάς φιλοδοξίες και για εκείνα. Πρόσεξε, όμως μην το παρακάνεις, διότι η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Άρη, φέρει στην επιφάνεια αρκετές ανασφάλειες και θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική και ψύχραιμη στάση. Συνιστάται να καταπιαστείς μόνο με δραστηριότητες που γνωρίζεις πως μπορείς να ολοκληρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι αυξημένη, αλλά ταυτόχρονα και τα νεύρα σου. Προσέγγισε το άλλο σου μισό ή τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από μία πιο τρυφερή στάση. Είσαι αρκετά καχύποπτος με τις προθέσεις των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι όντως κάτι που σε προβληματίζει, αλλά τελικά το θεωρείς ως ευκαιρία να ‘τα δώσεις όλα’ στη δουλειά σου, χαράζοντας μία πιο σταθερή πορεία στην καριέρα σου, που μακροπρόθεσμα μπορεί να αποφέρει κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Δευτέρα έφτασε και φαίνεται να φέρει μαζί της πολλές εντάσεις. Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Άρη σε καθιστά ιδιαίτερα συναισθηματικό και επιρρεπή στις διαφωνίες και τα πείσματα. Εξωτερικοί παράγοντες, όπως αντιπαραθέσεις με σημαντικούς άλλους ή γεγονότα τα οποία δεν μπορείς να επηρεάσεις σου χαλούν τη διάθεση. Τουλάχιστον η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο σου αυξάνει, τελικά την αισιοδοξία κι επιδιώκεις προσωπική κι επαγγελματική επέκταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο τρόπος που διαδράς με τους άλλους είναι λιγάκι ατσούμπαλος, άρα δεν θεωρείται μία καλή ημέρα για τα αισθηματικά σου, ανεξάρτητα από την παρούσα κατάστασή σου. Πάντως, δε διστάζεις να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις ή να αναζητήσεις ερωτικές περιπέτειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα παρατηρείται μεγάλη εχθρότητα, διαφωνίες και παρεξηγήσεις, ενώ αρκετοί από τους πελάτες ή συναδέλφους σου δείχνουν μία αμετακίνητη στάση, με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να ρίξεις πολύ νερό στο κρασί σου στα επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Δευτέρα, Τοξότη μου και είναι ολοφάνερο πως σήμερα δεν έχεις όρεξη για πολλά – πολλά. Η αντίθεση μεταξύ Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Άρη στον Ταύρο σε φέρει σε μία φάση εσωτερικής έντασης, οπότε καλό θα είναι να περάσεις λίγο χρόνο ήρεμα για να τα βρεις με τον εαυτό σου. Το θετικό είναι ότι η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου ανεβάζουν τις σωματικές σου αντοχές και λίμπιντο, ενώ παράλληλα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις στα οικονομικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή εμπλουτίζεται με πάθος κι έντονα συναισθηματικές στιγμές. Παρά τις ανασφάλειες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τακτοποιείς οικονομικές υποθέσεις και κτίζεις την καριέρα σου με τρόπο τέτοιο ώστε να έχεις μακροπρόθεσμο όφελος και σταθερότητα. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες και το ένστικτό σου είναι επαρκώς ενδυναμωμένα ώστε να σε καθοδηγήσουν κατάλληλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Δευτέρα, Αιγόκερέ μου και η μέρα ξεκινά με ένταση καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη. Αυτή η αστρολογική όψη μπορεί να προκαλέσει εσωτερική ένταση και συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να περάσεις λίγο χρόνο μόνος σου για να ηρεμήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Καρκίνο φέρνει μια πιο τρυφερή και επικοινωνιακή διάθεση στις σχέσεις σου, ευνοώντας ιδιαίτερα τις συνεργασίες και τις προσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή γίνεται πιο έντονη και συναισθηματική. Παρά τις προκλήσεις και τις ανασφάλειες, η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή με κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα απόφυγε να εκφράσεις ακόμη τις δημιουργικές ιδέες σου, αφού χρειάζονται λίγη ακόμη επεξεργασία κι οργάνωση. Ενδεχομένως να μην είναι ακόμη αρκετά ώριμες προκειμένου να υλοποιηθούν, άρα κάνε υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε, Δευτέρα σήμερα και είναι φανερό ότι η αντίθεση της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Άρη δημιουργεί εντάσεις στη δουλειά και το σπίτι, οπότε καλό είναι να οργανώσεις τα βήματά σου και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Το θετικό είναι ότι η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Καρκίνο ανεβάζουν την ενέργειά σου και τη διάθεση για εργασιακή αποτελεσματικότητα. Οι οργανωτικές σου ικανότητες βελτιώνονται, ενώ κάνεις σημαντικές κινήσεις για την ευεξία και την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έρχονται δεύτερη μοίρα, γιατί τα θέματα καθημερινότητας, εργασία και σπιτιού βρίσκονται στο προσκήνιο. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου απορροφάται από αυτά και θα χρειαστεί να ‘κάνεις’ χώρο για τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, τακτοποιείς εκκρεμότητες και ενισχύεις την καριέρα σου με κινήσεις που θα σου προσφέρουν μακροπρόθεσμο όφελος και σταθερότητα. Δώσε έμφαση στη λεπτομέρεια και μην αφήσεις τις προκλήσεις να σε αποσυντονίσουν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Δευτέρα, Ιχθύ μου, και η ημέρα φέρνει αρκετές εντάσεις και ανατροπές σε ζητήματα επικοινωνίας και συμφωνιών. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Άρη δημιουργεί έντονα συναισθήματα και εσωτερικές συγκρούσεις, ιδίως σε θέματα που αφορούν ταξίδια και σπουδές. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Η θετική πλευρά της ημέρας είναι η μετάβαση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο, που φέρνει περισσότερη δημιουργικότητα, ρομαντισμό και χαρά στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή παίρνει νέα πνοή με πάθος και έντονες συναισθηματικές στιγμές. Παρά τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή να κάνεις μια νέα ρομαντική γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα ευνοεί τις δημιουργικές δραστηριότητες και τα σχέδια που απαιτούν φαντασία και πρωτοτυπία. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες και το ένστικτό σου είναι ενδυναμωμένα, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και να φερθείς διπλωματικά.ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη