Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16/6



Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16/6




ΚΡΙΟΣ





Γενικά

Κριέ μου, η Κυριακή φέρνει στο προσκήνιο θέματα διαπροσωπικών σχέσεων κι επικοινωνίας, αφού ακόμη η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, στο Ζυγό. Κατά τις βραδινές ώρες σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο, οπότε μπορείς να περιμένεις μία αύξηση της αισιοδοξίας σου και μία πιο θετική προσέγγιση σε θέματα επικοινωνίας. Αν είχες προβλήματα με το ιδιωτικό σου όχημα, η ημέρα ενδείκνυται να τα τακτοποιήσεις, ενώ παράλληλα, μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά τα οποία διευθετείς με επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Προσεγγίζεις τη σχέση σου ή τον άνθρωπο που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου και σε ενδιαφέρει ερωτικά με έναν πιο ώριμο και συνειδητοποιημένο τρόπο. Αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, οπότε ακτινοβολείς και γοητεύεις τα πλήθη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου εύνοια προκύπτει από τρίτους. Είναι μία καλή στιγμή να χειριστείς πολλά από τα πρόσφατα εμπόδιά σου με διπλωματία και ήρεμη επικοινωνία. Η πειθώ σου είναι αυξημένη, επομένως σου είναι ευκολότερο να δημιουργήσεις συμμάχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Κυριακή έφτασε, Ταύρε μου κι εσύ φροντίζεις να τακτοποιήσεις τα πράγματά σου και να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού. Η Σελήνη στο Ζυγό φέρει στην προσοχή σου θέματα σχετικά με την ευεξία και τη ρουτίνα σου, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία σε βοηθά να τακτοποιήσεις ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σου ή κάποια προσωπικά σου αντικείμενα. Όσο προχωρά η ημέρα, κατά το βραδάκι ολοκληρώνεται και η σύνοδος μεταξύ Σελήνης και Νότιου Δεσμού, οπότε καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο και στην ψυχική σου ευεξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έρχονται σε δεύτερη μοίρα, παραμένοντας απορροφημένος από τα προβλήματα του υλικού κόσμου κι επικεντρωμένος στο να οργανώσεις κατάλληλα την καθημερινότητά σου, με στόχο μακροπρόθεσμα να έχεις μία ποιο ποιοτική ζωή από κάθε άποψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν εργάζεσαι σήμερα Κυριακή, σίγουρα θα παρατηρήσεις αυξημένες σωματικές αντοχές, όμως οι πνευματικές δεν είναι και τόσο τονισμένες. Σε γενικές γραμμές, τα επαγγελματικά υπάρχει κίνδυνος λαθών απροσεξίας, αλλά παρατηρείς αυξημένη παραγωγικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, μία όμορφη ημέρα έφτασε για το ζώδιό σου, με την Σελήνη στο Ζυγό να σου κάνει τη διάθεση παιχνιδιάρα. Το καλύτερο νέο είναι πως ο Δίας που θα παραμείνει για πολύ καιρό στο ζώδιό σου και σήμερα να είναι σε τρίγωνο με τη Σελήνη, πολλαπλασιάζοντας τη δημιουργικότητά σου, αλλά και τις κατακτήσεις σου. Παράλληλα, όσο προχωρά η Κυριακή, αρχίζεις κι εκτιμάς τη δύναμη της ενδοσκόπησης, προτιμώντας να περάσεις το βράδυ σου πιο χαλαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι σε άριστη κατάσταση και το σύμπαν σε ωθεί να τα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο, ανεξάρτητα από το αν είσαι μόνος ή σε σχέση. Γνωρίζεις κόσμο, αλλά και τις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου, στοιχείο που σε καθιστά σοφότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

‘Κατεβάζεις’ ένα σωρό επιχειρηματικές ιδέες που καλό θα είναι να τις καταγράψεις, αφού αρκετές από αυτές φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημιουργικές και πρωτοποριακές. Η αυτοπεποίθησή σου είναι δυνατή και στα επαγγελματικά κάνεις καλή εντύπωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Κυριακή έφτασε, αγαπητέ μου Καρκίνε, οπότε κι εσύ προτιμάς να χαλαρώσεις στο σπίτι σου με πρόσωπα με τα οποία αισθάνεσαι οικειότητα. Κάτι αντίστοιχο επιβεβαιώνει σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού που συναντά με τρίγωνο το Δία και το βράδυ με σύνοδο τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό. Η ηρεμία και η προσωπική σου ζωή έρχονται στο προσκήνιο και δεν μοιάζει να έχεις ιδιαίτερη όρεξη να εργαστείς ή να οργανώσεις τυχόν φιλόδοξα σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ευνοούνται τυχόν κρυφές συναντήσεις ή συζητήσεις, ενώ καλό είναι να προσπαθήσεις να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι στον αγαπημένο σου άνθρωπο. Είναι μία καλή ημέρα να ακούσεις τη διαίσθησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σχεδόν αδιάφορα, ενώ παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα να παρατηρήσεις αδυναμία στη συγκέντρωσή σου. Μολονότι η διάθεσή σου μοιάζει καλή, φαίνεται να χρειάζεσαι σίγουρα ένα διάλειμμα για ξεκούραση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η Κυριακή σε καθιστά ανέλπιστα δημοφιλή και γοητευτικό, με την Σελήνη να διελαύνει από το ζώδιο του Ζυγού και να σχηματίζει τρίγωνο με το Δία. Η διάθεσή σου είναι καλή, η αισιοδοξία σου στα ύψη κι αυτό σε κάνει να ακτινοβολείς, κάνοντας τους άλλους να θέλουν να σε βάλουν στη ζωή τους. Η επικοινωνία σου είναι ιδιαίτερα διπλωματική κι αποτελεσματική, άρα είναι μία καλή στιγμή για διαπραγματεύσεις ή σημαντικές συναντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, εκμεταλλεύσου την ημέρα, γιατί μπορείς να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική προσέγγιση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν έχεις δεσμό, είναι μία άριστη στιγμή να επιλύσετε παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, αν και Κυριακή, δεν αποκλείεται να σημειώσουν θετικές εξελίξεις. Οι περισσότερες ευκαιρίες που εμφανίζονται σχετίζονται με σημαντικές επαφές, ανταλλαγή ιδεών ή λήψη σημαντικών πληροφοριών και γνώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Κυριακή, αγαπητέ μου Παρθένε κι εσύ φροντίζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και τα οικονομικά σου, με την Σελήνη στο Ζυγό να φέρνει στο προσκήνιο τέτοιου είδους θέματα. Μέσα στην ημέρα σε απασχολούν ζητήματα επαγγελματικών, κοινωνικής ανόδου και χρήματος, αφού το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Δία κι έπειτα η σύνοδός της με τον Νότιο Δεσμό στρέφουν εκεί την προσοχή σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις να αναλωθείς σε σκέψεις του παρελθόντος, αφού τείνεις να υπεραναλύεις τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν φαίνεται να είναι κάτι που έχεις ως προτεραιότητα σήμερα. Καλό θα είναι, όμως, να προχωρήσεις με θετικές δηλώσεις προς εσένα ή και το σύντροφό σου, με στόχο να καλλιεργήσεις ένα πιο υποστηρικτικό περιβάλλον στην προσωπική ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου είναι σίγουρα αυτό που σε ‘καίει’. Μέσα στην ημέρα αναζητάς τρόπους να σταθεροποιήσεις την καριέρα σου ή να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων. Επίσης, μπορείς να διαχειριστείς πιο προσεκτικά τα χρήματά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, όντως την Κυριακή φαίνεται να είσαι ο πρωταγωνιστής με την Σελήνη από το δικό σου ζώδιο να σχηματίζει τρίγωνο με το Δία κι αυτό σου αυξάνει την αυτοπεποίθηση κατακόρυφα. Σήμερα, επιδιώκεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και παρατηρείς πιο προσεκτικά τον κόσμο γύρω σου. Είναι μία άριστη στιγμή να αναζητήσεις νέες περιπέτειες και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Πρόσεχε, όμως, γιατί το βράδι με την σύνοδο Σελήνης και Νότιου Δεσμού μπορεί να νιώσεις πνευματικά ή σωματικά εξουθενωμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα συναντήσεις εύνοια μέσα στην ημέρα στα αισθηματικά σου, εφόσον προσεγγίζεις με έναν πιο ζωηρό τρόπο τους άλλους γύρω σου, με αποτέλεσμα να γίνεσαι πιο εύκολα αρεστός. Αν έχεις δεσμό, συζητάς για τα πάντα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν θέλεις να έχεις νέες και καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, κάνε αυτό το πολυπόθητο διάλειμμα και μην κουράζεσαι τόσο. Αντίθετα, εντόπισε ευχάριστα χόμπι, γνώσεις κι εμπειρίες που θα μπορούσες να έχεις που θα συνέβαλλαν θετικά στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, η Κυριακή μοιάζει να σου ‘ρουφά’ σημαντικό ποσοστό της ενέργειάς σου με την Σελήνη να βρίσκεται στο Ζυγό. Αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος, όμως τελικά, το τρίγωνό της με το Δία υποδηλώνει πως θα συμφιλιωθείς με αρκετές ‘παραμελημένες’ πτυχές του εαυτού σου. Παράλληλα, φροντίζεις να κάνεις μία προσεκτική ενδοσκόπηση ανακαλύπτοντας σημαντικά μοτίβα του εαυτού σου, ιδίως κατά τις βραδινές ώρες όπου και κορυφώνεται η σύνοδος της Σελήνης με τον Νότιο Δεσμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι αρκετά προβληματισμένος και καχύποπτος, όμως να ξέρεις ότι η πλειοψηφία των ανησυχιών σου δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, αλλά βρίσκονται στο μυαλό σου. Προσπάθησε στα ερωτικά σου να επικοινωνήσεις πιο ξεκάθαρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου ενδεχομένως να σε προβληματίσουν λίγο, σήμερα, πάνω στην προσπάθειά σου να αισθανθείς αμφότερα ψυχολογική και υλική ασφάλεια. Θα καταφέρεις μέσα στην ημέρα να βρεις πολύ δημιουργικές διεξόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φοβερή η Κυριακή για το ζώδιό σου, Τοξότη, αφού η Σελήνη στο Ζυγό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία, φέρνοντας θετική ενέργεια στις κοινωνικές σου σχέσεις και δραστηριότητες. Μπορείς σήμερα να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες δημιουργώντας νέες φιλίες. Νιώθεις πιο αισιόδοξος και έτοιμος να μοιραστείς τις ιδέες και τα όνειρά σου με τους άλλους. Το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απελευθερωθείς από παλιά μοτίβα που δεν εξυπηρετούν πλέον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα ευνοεί τις σχέσεις και τη δημιουργία νέων ερωτικών γνωριμιών. Η αλληλεπίδραση που κάνεις με τους άλλους είναι γεμάτη αρμονία και κατανόηση, ενώ το βράδυ μπορεί να φέρει σημαντικές συζητήσεις και αναθεωρήσεις στις σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να αναμένεις υποστήριξη και θετική ανταπόκριση στα σχέδιά σου, καθώς οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται. Η συμμετοχή σε επαγγελματικές συναντήσεις και η δικτύωση μπορούν να φέρουν νέες ευκαιρίες και σημαντικές επαφές. Επιτυγχάνεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα Κυριακή, Αιγόκερε, η Σελήνη στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει θετικές εξελίξεις στην καθημερινή σου ζωή και την καριέρα σου. Μπορείς να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και να κάνεις σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σου. Το βράδυ, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό σε καλεί να κλείσεις κύκλους και να αφήσεις πίσω παλιές συνήθειες που δεν εξυπηρετούν πια. Συνιστάται να αναλογιστείς τα επιτεύγματά σου και να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση προς το μέλλον, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε σε κρατά πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η ημέρα είναι ευνοϊκή για να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή να κάνεις νέες γνωριμίες που θα φέρουν χαρά και ικανοποίηση στη ζωή σου. Η κοινωνικότητά σου και η γοητεία σου είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι θετικές επιρροές της ημέρας σου δίνουν την ώθηση να διαπρέψεις στη δουλειά σου, ενώ μπορείς να απελευθερωθείς από παλιές επαγγελματικές συνήθειες που δεν σε εξυπηρετούν πλέον. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και δείξε την αξία σου στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, φέρνοντας αισιοδοξία και θετική ενέργεια στις επαφές σου και τις δραστηριότητές σου. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείς με την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα. Η ενέργεια αυτή σου προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση των οριζόντων σου, ενώ η βραδινή σύνοδος με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό φέρνει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που χρειάζονται επίλυση. Είναι η ιδανική στιγμή να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες και να εστιάσεις σε νέες προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα προσφέρει την ευκαιρία για όμορφες και ρομαντικές στιγμές στα αισθηματικά σου. Ενισχύεται η κατανόηση που προβάλλεις και η διαίσθησή σου και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχεις σήμερα μπορεί να ανοίξουν νέες πόρτες και να σου προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες για εξέλιξη. Μπορείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να επιδιώξεις τη συνεργασία με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη στο Ζυγό σε τρίγωνο με το Δία φέρνει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα και θέματα οικογένειας. Η Κυριακή είναι κατάλληλη για να εξετάσεις επενδύσεις ή να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ευνοούνται, προσφέροντας στιγμές χαράς και αρμονίας. Ωστόσο, το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό μπορεί να φέρει προκλήσεις και να αναμοχλεύσει παλιά θέματα ή ανεπίλυτες οικογενειακές διαφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα μοιάζει ευνοϊκή για να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου και να ζήσεις έντονες, συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι σου ή με το άτομο που θέλεις να προσεγγίσεις ερωτικά. Οι συζητήσεις θα κτίσουν μεγαλύτερη οικειότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν έχεις να κάνεις οικονομικές διευθετήσεις ή να συζητήσεις για επενδύσεις, είναι μια καλή στιγμή για να το πράξεις, ιδίως κατά τις πρωινές ώρες. Η στήριξη από συναδέλφους υφίσταται, δίνοντάς σου την αυτοπεποίθηση να προχωρήσεις με τα επαγγελματικά σχέδιά σου.





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη