Εθισμένος στον τζόγο ο φονιάς της άτυχης γυναίκας - Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης στην Χαλκίδα.


Εθισμένος στον τζόγο ο φονιάς της άτυχης γυναίκας 
- Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης στην Χαλκίδα.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τον δράστη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο εν λόγω άνδρας, ηλικίας 37 ετών, γνώριζε την οικογένεια και τα χρήματα που αυτή είχε στο σπίτι, καθώς επίσης και το γεγονός ότι υπήρχε κλειδί της κατοικίας μέσα σε γλάστρα.

Πρόκειται για παιδικό φίλο της κόρης της 63χρονης. Ο δράστης είναι εθισμένος στο τζόγο και πήγε στο σπίτι της 63χρονης για να αρπάξει τα λεφτά που είχε. Το θύμα όμως τον είδε, τον αναγνώρισε και τότε εκείνος τη χτύπησε με το μαχαίρι.
Στον χώρο βρέθηκε αποτύπωμά του και όπως όλα δείχνουν ήταν μόνος του, χωρίς συνεργό, ενώ μάλλον τον έχει καταγράψει και κάμερα.

Το χρονικό της υπόθεσης
Το θύμα, που είχε κινητικά προβλήματα, δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι του στις 10 Μαΐου. Αρχικά, όλα έδειχναν ότι ο θάνατος προήλθε από πτώση από τις σκάλες, ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η 63χρονη είχε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.

Στην κατοικία δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ενώ έλειπαν τα χρήματα που είχε η ανήμπορη γυναίκα και για τα οποία γνώριζαν ελάχιστοι. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας κλειδιά του σπιτιού – εκτός από την οικιακή βοηθό και την κόρη της 63χρονης – υπήρχαν κρυμμένα κάτω από μία γλάστρα στην είσοδο του σπιτιού, με την πληροφορία αυτή να είναι γνωστή σε συγκεκριμένα άτομα.

Οι Αρχές είχαν εστιάσει από την αρχή το ενδιαφέρον τους σε πρόσωπο που είναι γνωστό στο συγγενικό περιβάλλον του θύματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη