76χρονη κτηνοτρόφος η ευρωβουλευτής του Βελόπουλου


Η 76χρονη, Γαλατώ Αλεξανδράκη, συγκέντρωσε 51.237 ψήφους και εξελέγη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση
Η 76χρονη συνταξιούχου κτηνοτρόφου, αποφοίτου Δημοτικού από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου και κάτοικος Αλεξανδρούπολης όπου έχει κρεοπωλείο με τον γιο της, Γαλάτω Αλεξανδράκη, εξελέγη ευρωβουλευτής με την "Ελληνική λύση"
Η “αόρατη” υποψήφιας του κόμματος Βελόπουλου, που πήρε πανελλαδικά 51.208  ψήφους και είναι δεύτερη μετά το νυν Ευρωβουλευτή Εμμανουήλ Φράγκο και με πάνω από 15.000 ψήφους περισσότερους από τον τρίτο συνυποψήφιο της.

Η κ.Αλεξανδράκη, η οποία τον Μάιο του 2023 ήταν υποψήφια βουλευτής στην… Ανατολική Αττική και παραλίγο να εκλεγεί, μια και πήρε πάνω  από 2.100 ψήφους, περίπου 600 λιγότερους από τον εκλεγμένο εκεί βουλευτή αν και δεν την ήξερε φυσικά κανείς στην περιοχή αυτή της Αττικής και χθες με πάνω από 51.000 ψήφους εκλέχθηκε δεύτερη Ευρωβουλευτής του κόμματος Βελόπουλου. 

Χωρίς καμιά φωτογραφία πουθενά, χωρίς καμιά εμφάνιση και δήλωση της επίσης πουθενά. Χωρίς καν να πάει και να μιλήσει στους συγχωριανούς της στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου. Χωρίς να μοιράσει η ίδια ή ο γιος και η κόρη της ψηφοδέλτια, με αποτέλεσμα να πάρει λιγότερες από 30 ψήφους στο ίδιο το χωριό της, αν αι η Ελληνική Λύση ήταν τρίτη δύναμη στο δήμο Διδυμοτείχου.

Αττικής και χθες με πάνω από 51.000 ψήφους εκλέχθηκε δεύτερη Ευρωβουλευτής του κόμματος Βελόπουλου. Χωρίς καμιά φωτογραφία πουθενά, χωρίς καμιά εμφάνιση και δήλωση της επίσης πουθενά. Χωρίς καν να πάει και να μιλήσει στους συγχωριανούς της στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου. Χωρίς να μοιράσει η ίδια ή ο γιος και η κόρη της ψηφοδέλτια, με αποτέλεσμα να πάρει λιγότερες από 30 ψήφους στο ίδιο το χωριό της, αν και η Ελληνική Λύση ήταν τρίτη δύναμη στο δήμο Διδυμοτείχου.

Ακόμα και στενοί συγγενείς της δεν γνώριζαν πως είναι υποψήφια, δεν την ψήφισαν φυσικά και αισθάνθηκαν έκπληξη μαθαίνοντας ότι η 76χρονη που ποτέ δεν ασχολήθηκε με την πολιτική ή τα κοινά, που όπως λένε δυσκολεύεται να μιλήσει για απλά θέματα, πήρε 51.000 ψήφους και θα μας εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβουλιο. 
Για αυτό και η εκλογή της αποτελεί κύριο θέμα συζήτησης σε όλο τον Έβρο και σχολιάζεται με γέλια, αν και αποδεικνύεται πως ως λαός είμαστε μάλλον για… κλάματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη