71χρονη γυναίκα η γηραιότερη στα καλλιστεία, που διεκδίκησε τον τίτλο της Μις Τέξας στις ΗΠΑ.


71χρονη γυναίκα, το γηραιότερο άτομο που διεκδίκησε τον τίτλο σε καλλιστεία, ως Μις Τέξας στις ΗΠΑ.

Μια 71χρονη γυναίκα έγραψε ιστορία ως το γηραιότερο άτομο που διεκδίκησε τον τίτλο της Μις Τέξας στις ΗΠΑ.

Η Μαρίσα Τέιχο (Marissa Teijo) έθεσε το ρεκόρ της πολιτείας το Σαββατοκύριακο κατά την είσοδό της στον διαγωνισμό για τον τίτλο του 2024, σύμφωνα με τις εφημερίδες Today και El Paso Times.

Η Teijo εκπροσώπησε το Paso Del Norte στον διαγωνισμό, καθώς διαγωνίστηκε με δεκάδες άλλες γυναίκες στο ξενοδοχείο Hilton Houston Post Oak Hotel, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram που μοιράστηκε στις 24 Μαΐου, η Teijo δήλωσε ότι ελπίζει ότι η υποψηφιότητά της για τη διεκδίκηση του τίτλου Miss Texas USA θα «εμπνεύσει τις γυναίκες να προσπαθήσουν να είναι ο καλύτερος σωματικά και πνευματικά εαυτός τους και να πιστέψουν ότι υπάρχει ομορφιά σε κάθε ηλικία».

Η εμφάνιση της Teijo στον διαγωνισμό Miss Texas USA έρχεται λιγότερο από ένα χρόνο αφότου ο οργανισμός Miss Universe ανακοίνωσε τον τερματισμό των ηλικιακών ορίων για τις διαγωνιζόμενες.
Προηγουμένως οι διαγωνιζόμενες αποχωρούσαν από τα καλλιστεία Μις Υφήλιος μετά την ηλικία των 28 ετών. Τώρα, κάθε γυναίκα άνω των 18 ετών επιτρέπεται πλέον να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Μιλώντας στους Times, η Teijo δήλωσε: «Νιώθω ότι όλες οι γυναίκες έχουν τώρα ένα νέο στάδιο ευκαιριών, δύναμης και ομορφιάς».

Η Aarieanna Ware στέφθηκε τελικά νικήτρια του διαγωνισμού, σύμφωνα με το Austin American-Statesman. Θα εκπροσωπήσει το Τέξας στις 4 Αυγούστου στον διαγωνισμό Miss USA στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, όπου θα διεκδικήσει τον εθνικό τίτλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη