Παραδόθηκε ο καταζητούμενος Απόστολος Λύτρας


Παραδόθηκε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, λίγη ώρα μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας παραδόθηκε στο ΑΤ Παλλήνης. Κατά τις πληροφορίες αυτές, μετά από την έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του, ο ίδιος και ο δικηγόρος του, Πέτρος Πανταζής, άνοιξαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο Απόστολος Λύτρας θα οδηγηθεί αύριο στα δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί θα επικοινωνήσουν με τον εισαγγελέα προκειμένου να τους πει τι θα κάνουν, αλλά πιθανότατα ο Απόστολος Λύτρας θα οδηγηθεί αύριο στον Ανακριτή.

Δήλωση Λύτρα, όταν πήγε να παραδοθεί
 Απόστολος Λύτρας, όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί, δήλωσε σε δημοσιογράφους: 
«Ακουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Έχοντας μια άριστη σχέση με την Σοφία, τη σύζυγό μου, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Το ίδιο και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο, τον δικηγόρο. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου. Φτάνουμε στην υπερβολή. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει συμβεί άλλο περιστατικό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους, από εσάς, να το σεβαστείτε. Οι δικοί μου άνθρωποι που θα με ακούσουν, θα καταλάβουν. Η ευθύνη είναι δική μου, δεν είναι οικογενειακή».


Το ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα
Νωρίτερα, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από την δικαστική Αρχή μετά την κρίση της ανακρίτριας που χειρίζεται τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του ποινικολόγου Σοφίας Πολυζωγοπούλου, προκειμένου να οδηγηθεί στην φυλακή, καθώς ο κατηγορούμενος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Επιπλέον, κρίθηκε ύποπτος φυγής, καθώς η Αστυνομία ενημέρωσε τις δικαστικές αρχές, ότι δεν τον είχε εντοπίσει, στο πλαίσιο της αναζήτησης που έκανε, για την υπόθεση της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά τις μηνύσεις που υπέβαλε η σύζυγός του.

Το επεισόδιο στο σπίτι το βράδυ της Τρίτης, η μήνυση της συζύγου Λύτρα
Η απόφαση της δικαστικής λειτουργού αφορά το χθεσινοβραδυνό περιστατικό με την μετάβαση στο σπίτι του ποινικολόγου και της συζύγου του και παθούσας, της πρώην συζύγου, της κόρης του κ. Λύτρα και δικηγόρου συνεργάτη του γραφείου του, με στόχο να πάρουν πράγματα του κατηγορούμενου, το οποίο κατέληξε με μηνύσεις από την πλευρά του θύματος του ξυλοδαρμού.

Σε αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η γνωστοποίηση στην ανακρίτρια όσων έλαβαν χώρα χθες το βράδυ, από την πλευρά της κ. Πολυζωγοπούλου, ώστε εφόσον κρίνει η δικαστική λειτουργός να αντικατασταθούν οι περιοριστικοί όροι με προσωρινή κράτηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη