Θεσσαλονίκη : «Λουκέτο» στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Πάολα


Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έλαβε την απόφαση για να προστατέψει τους κατοίκους από την ηχορύπανση

Λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο στα δυτικά προάστια της Θεσσαλονίκης βάζει ο δήμος, λόγω ηχορύπανσης. Στο κέντρο πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της η πασίγνωστη ερμηνεύτρια, Πάολα.

Λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο που λειτουργεί στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Μύλου, βάζουν οι υπηρεσίες του δήμου. Η απόφαση για διακοπή λειτουργίας και σφράγισμα θα ισχύσει από την Τρίτη, 11 Ιουνίου.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε δεχτεί καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για ηχορύπανση, ενώ τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έγιναν συστάσεις και συλλήψεις που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο από την αστυνομία. Για το θέμα είναι ενημερωμένη και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Αιχμή, όμως, για το θέμα είχε αφήσει τις προηγούμενες μέρες και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σε νέο χώρο πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται και το συγκεκριμένο κέντρο.
Τότε, ο κ. Αγγελούδης πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν περιορίζεται μόνον στην καθαριότητα της περιοχής αλλά επεμβαίνει και στην αστυνόμευση, ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας ειδικά γύρω από την οδό Γιαννιτσών αλλά και σε καταστήματα που λειτουργούν παράνομα στην ευρύτερη περιοχή.

Με απόφαση του αντιδημάρχου μπαίνει λουκέτο
Χθες ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών, Παντελής Καζαντζίδης έλαβε την απόφαση για σφράγιση του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη για “λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την ηχορύπανση”. 
Η σφράγιση του καταστήματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη