Γυμνή και απανθρακωμένη, βρέθηκε η γυναίκα που αγνοούνταν από χθες το βράδυ Τετάρτης, στα Κύθηρα


Απανθρακωμένη σε ερημική τοποθεσία, βρέθηκε η γυναίκα που αγνοούνταν από χθες το βράδυ στα Κύθηρα
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το πρωί στα Κύθηρα οι αρχές. 
Μια γυναίκα περίπου 60 ετών εντοπίστηκε απανθρακωμένη.

Δίπλα της, βρέθηκαν ένας αναπτήρας και ένα δοχείο με νέφτι. Την γυναίκα κλήθηκε και αναγνώρισε ο άνδρας της και σύμφωνα με πληροφορίες έχει μαγαζί με σουβενίρ στο νησί.

Η γυναίκα βρέθηκε γυμνή από έναν περαστικό, στο δρόμο προς Κακόπρινο.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και της εγκληματικής ενέργειας και της αυτοκτονίας. Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και η οικογένειά της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.

Η 60χρονη αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης (12.06.24), ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες είχε εξαφανιστεί ξανά στο παρελθόν.

Η κόρη της και ο άνδρας της, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχουν καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ., πως το τελευταίο διάστημα, η γυναίκα είχε κληρονομικές διαφορές με τον αδελφό της, ο οποίος μένει στην Αθήνα, και τσακώνονταν συχνά, γεγονός το οποίο την είχε επηρεάσει πάρα πολύ ψυχολογικά.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας από την ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου της. Μάλιστα, δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, και το οικογενειακό περιβάλλον της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη