Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου





ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη στο Ζυγό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία, προσφέροντάς σου μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για επικοινωνία και συνεργασία. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου, να λύσεις παρεξηγήσεις και να προωθήσεις τις ιδέες σου με επιτυχία. Η θετική ενέργεια της ημέρας ευνοεί τις κοινωνικές επαφές και την αναζήτηση νέων γνώσεων. Το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό μπορεί να φέρει αναμνήσεις από το παρελθόν και να σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις παλιές σχέσεις και καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά, η ημέρα είναι γεμάτη όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή πιθανές νέες γνωριμίες. Η ενέργεια είναι ευνοϊκή για ρομαντικές συναντήσεις και ευχάριστες συνομιλίες, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι ιδανική για να επανεξετάσεις παλιές επαγγελματικές σχέσεις και να αναζητήσεις νέες ευκαιρίες που θα ενισχύσουν την καριέρα σου. Χρησιμοποίησε αυτή τη δυναμική για να επιτύχεις τους στόχους σου και να κάνεις σημαντικά βήματα προς την επαγγελματική σου επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη στο Ζυγό σχηματίζει, σήμερα Σάββατο, ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία, φέρνοντας θετικές εξελίξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα και τις οικονομικές σου υποθέσεις. Επιλέγεις να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις γίνονται πιο εύκολες και αποδοτικές. Το βράδυ, η Σελήνη συναντά τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό, φέρνοντας στο προσκήνιο παλιές καταστάσεις και ζητήματα που χρειάζονται επίλυση. Μπορείς να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις αυτά τα θέματα για να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η ημέρα είναι ήρεμη και ευχάριστη. Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή να αναζωπυρώσεις τη φλόγα της σχέσης σας. Η αρμονία και η ισορροπία κυριαρχούν, επιτρέποντας να εστιάσεις στις θετικές πτυχές των σχέσεών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το βράδυ σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις παλιές στρατηγικές και να θέσεις νέα, πιο αποτελεσματικά πλάνα για το μέλλον. Η υποστήριξη των συναδέλφων και η συνεργασία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο, φίλε μου Δίδυμε, η Σελήνη στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει θετική ενέργεια και ευκαιρίες για διασκέδαση και δημιουργικότητα. Η ημέρα δείχνει ιδανική για δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το βράδυ, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό φέρει αναμνήσεις και σε ωθεί να αναθεωρήσεις παλιές επιλογές. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να αποδεσμευτείς από παρελθοντικές καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η ημέρα ευνοεί τις ρομαντικές στιγμές και τις όμορφες συνομιλίες με το ταίρι σου ή κάποιον που σε ενδιαφέρει. Το βραδάκι προσπαθείς με επιτυχία να εμβαθύνεις τη σχέση σου ή να δημιουργήσεις νέες ρομαντικές επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Επικεντρώσου στις καθημερινές σου δραστηριότητες και εκμεταλλεύσου τον χρόνο σου για να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες και να προετοιμαστείς για μελλοντικές ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, το Σάββατο έφτασε, και η Σελήνη στο Ζυγό στρέφει την προσοχή σου σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Πρόσεξε μην αναλωθείς πολύ σε σκέψεις του παρελθόντος, διότι η σύνοδός της το βράδυ με τον Νότιο Δεσμό σε κάνει να αναπολείς σε στιγμές και καταστάσεις που έχουν πια λήξει. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως, τα περισσότερα γεγονότα περιστρέφονται γύρω από την προσωπική σου ανάπτυξη, διότι το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Δία σου προσφέρει αισιοδοξία και την επιθυμία εσωτερικής αναζήτησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φαίνονται ήρεμα μέσα στην ημέρα, γιατί προσπαθείς να καλλιεργήσεις πιο γερά θεμέλια στο δεσμό σου ή να κατανοήσεις τις βαθύτερες ερωτικές σου ανάγκες. Σήμερα ευνοούνται οι παρασκηνιακές συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα ενδείκνυται για ανανέωση του επαγγελματικού σου χώρου ή για επαναξιολόγηση αρκετών από τα σχέδιά σου, αντικαθιστώντας πολλά ριψοκίνδυνα πλάνα με άλλα, πιο ασφαλή και σταθερά για την άνοδό σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ένα αρκετά ευνοϊκό Σάββατο έχει φτάσει για εσένα αγαπητέ μου Λέοντα, αφού η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Ζυγού σε τρίγωνο με το Δία ανεβάζει τη δημοτικότητα κι εξωστρέφειά σου. Η διάθεσή σου μοιάζει να είναι άριστη, ενώ κάνεις τις κατάλληλες συζητήσεις που προσελκύουν πιο υποστηρικτικούς ανθρώπους γύρω σου, βοηθώντας σε να επιτύχεις προσωπικούς κι επαγγελματικούς στόχους. Το βράδυ το ένστικτό σου ενδυναμώνεται, χάρη στη σύνοδο μεταξύ Σελήνης και Νότιου Δεσμού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε είσαι μόνος, είναι επιδιώκεις να βρεις έναν καινούριο έρωτα, το σύμπαν μοιάζει να είναι με το μέρος σου, διότι η αυξημένη διαίσθησή σου αποτελεί τον απαραίτητο οδηγό για τις σωστές αισθηματικές επιλογές. Συνεννοείσαι με τον άνθρωπό σου πολύ λειτουργικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι καλή ιδέα για σήμερα να επαναξιολογήσεις παλιές ή υφιστάμενες συμφωνίες. Αντίστοιχα, τα επαγγελματικά σου θα βρουν διέξοδο ‘ξεσκονίζοντας’ τις γνώσεις σου που είναι σχετικές με το αντικείμενό σου, αφού έτσι αποκτάς μεγαλύτερη σιγουριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, το Σάββατο έφτασε και σου φέρνει καλά νέα αναφορικά με τη διάθεσή σου και την τσέπη σου! Η Σελήνη σε τρίγωνο με το Δία είναι σε θέση να σου προσφέρει περισσότερες επαγγελματικές διεξόδους, επιτρέποντάς σου να νιώσεις μεγαλύτερη αισιοδοξία για το ‘αύριο’. Κατά το βράδυ, η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό. Αυτό μπορεί να δείξει ότι κάποιες παλαιότερες οικονομικές συνήθειες σε προβληματίζουν και τελικά τις επιλύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου παίρνουν σχεδόν αδιάφορα μέσα στην ημέρα, αφού τα θέματα οικονομικών κι επαγγελματικών έρχονται στο προσκήνιο. Τουλάχιστον, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, φρόντισε να βρεις λίγο χρόνο για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα καλύτερα γεγονότα της ημέρας αφορούν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, όπου κανονίζεις να βγάλεις περισσότερα χρήματα μέσα από τον επαναπροσδιορισμό κάποιων συνηθειών στην εργασία σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, είσαι ο πρωταγωνιστής του Σαββάτου με την Σελήνη από το δικό σου ζώδιο να σε βοηθά να λάμψεις! Μάλιστα, σχηματίζει θετικές όψεις, όπως το τρίγωνο με το Δία και την σύνοδο με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό. Αυτά τα στοιχεία σου προσφέρουν την απαραίτητη ψυχική ενδυνάμωση και διαίσθηση, ώστε να κάνεις σωστές επιλογές στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει περίπτωση να αισθανθείς ότι οικεία πρόσωπα σε ‘κρατούν πίσω’ στα όνειρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, ακριβώς επειδή η διαίσθησή σου είναι αρκετά αξιόπιστη, κάνεις τις σωστές επιλογές μελλοντικών συντρόφων ή κατανοείς τις ανάγκες από το άλλο σου μισό χωρίς απαραίτητα να επικοινωνήσεις λεκτικά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις στη γνώση και την εμπειρία για την ενδυνάμωση των επαγγελματικών σου προοπτικών, ανεξάρτητα από το αν δουλεύεις για τον εαυτό σου ή για μία εταιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σάββατο σήμερα, Σκορπιέ μου και η ημέρα μοιάζει ιδανική για προσεκτική ενδοσκόπηση, όμως πρόσεχε μην αναλωθείς σε αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει τρίγωνο με το Δία, οπότε θέματα οικονομικών και προσωπικών ανασφαλειών έρχονται στο προσκήνιο και κάνεις ο,τι μπορείς ώστε να τα τακτοποιήσεις. Το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό σου επιτρέπει να κατανοήσεις τα κίνητρα των άλλων διαισθητικά.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου κυλούν ήρεμα χωρίς περιττές εντάσεις, εκτός από κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις κι ανασφάλειες. Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη, αλλά δεν περιορίζονται τα ενδιαφέροντά σου αποκλειστικά στις σαρκικές απολαύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ακριβώς επειδή όσο κυλάει η ημέρα τόσο ενδυναμώνεται η διαίσθησή σου, καταλαβαίνεις ποιος πραγματικά είναι επαγγελματικός σύμμαχος και ποιος όχι. Το θετικό είναι συναντάς ευκαιρίες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη, το Σάββατο σε βρίσκει ιδιαίτερα κοινωνικό, γιατί η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό, ένα από τα πιο φιλικά προς το δικό σου ζώδια. Μάλιστα, σχηματίζει θετικές όψεις, όπως ένα τρίγωνο με το Δία και μία σύνοδο με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό, συμβάλλοντας θετικά στη διάθεσή σου. Η ημέρα ενδείκνυται για επανασυνδέσεις με παλιά φιλαράκια ή παρέες με τις οποίες είχατε χαθεί. Αντίστοιχα, τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα, χάρη στη θετική αύρα που εκπέμπεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζητήματα σχέσεων και αισθηματικών ευνοούνται, αφού η γοητεία σου μοιάζει αυξημένη, όπως αντίστοιχα και η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Αν είσαι μόνος μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις συναναστρεφόμενος με το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εμπνέεις τον περίγυρό σου να συνεργαστεί μαζί σου και κτίζεις κρίσιμες επαγγελματικές συμμαχίες που μακροπρόθεσμα θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Η έναρξη νέων συνεργασιών ευνοείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, το Σάββατο έφτασε κι εσύ θέλεις να χαλαρώσεις στο σπίτι, χωρίς πολλά – πολλά. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού σε τρίγωνο με το Δία, οπότε μπορείς να ολοκληρώσεις διάφορες από τις δουλειές του σπιτιού και τελικά να χαλαρώσεις από τα βάρη τους. Επίσης, κατά το βραδάκι σχηματίζει σύνοδο με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό, οπότε κι εσύ προτιμάς να περάσεις το υπόλοιπο της ημέρας με ανθρώπους που σου γεννούν οικειότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σχεδόν αδιάφορα αν είσαι μόνος, ενώ υπάρχει κι ο κίνδυνος να εξιδανικεύσεις έναν έρωτα που έληξε άδοξα. Εσύ που έχεις δεσμό, τα πράγματα μοιάζουν πιο ευνοϊκά και προσπαθείς να θέσεις υγιή θεμέλια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε περίπτωση που εργάζεσαι το Σάββατο, είσαι ιδιαίτερα αποδοτικός, απ’ όσο ‘δηλώνουν’ οι αστρολογικές συγκυρίες. Αν θέλεις να βρεις μία νέα εργασία, το σύμπαν δείχνει ευνοϊκό απέναντί σου και μπορείς να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση, αν κάνεις μία συνέντευξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε, το Σάββατο έφτασε κι εσύ επενδύεις στην επικοινωνία. Δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι λεκτική, αρκεί να είναι εποικοδομητική. Η Σελήνη στο Ζυγό σε τρίγωνο με το Δία σε υποστηρίζει να μιλήσεις με αποτελεσματικό τρόπο με τα παιδιά ή το σύντροφό σου, ενώ επίσης γίνεσαι πραγματικά δημιουργικός. Το βράδυ η σύνοδος μεταξύ Σελήνης και Νότιου Σεληνιακού δεσμού σου υπενθυμίζει τη δύναμη της φιλοσοφίας και της εσωτερικής αναζήτησης που συχνά, όπως και σήμερα, οδηγεί σε προσωπική αναγέννηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε άριστη κατάσταση, μιας και ο Δίας σε ευνοεί, φέροντας έναν σεβαστό αριθμό κατακτήσεων, ώστε να σου επιτρέψει να επιλέξεις ή καλλιεργεί ένα πιο εύφορο έδαφος για τον υπάρχοντα δεσμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν θέλεις να βελτιώσεις την πορεία των επαγγελματικών σου, επένδυσε λίγο παραπάνω στην απόκτηση νέας γνώσης, άκου πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα και δείξε θετική στάση. Αντίστοιχα, καλό θα είναι να εκφράσεις κάποιες από τις ιδέες σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, μπορεί σήμερα Σάββατο η Σελήνη να κάνει καλές όψεις, αλλά σου ενεργοποιεί κάποιες ανασφάλειες. Δες την ημέρα ως ευκαιρία να ξεπεράσεις το προσωπικό σου σαμποτάζ και να κτίσεις πραγματική αυτοπεποίθηση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία υποδηλώνει πως μπορείς να βρεις υποστήριξη μέσα από οικεία πρόσωπα ή ότι το περιβάλλον μέσα στο σπίτι είναι πιο θετικό. Κατά το βράδυ σε απασχολούν θέματα οικονομικών με την Σελήνη να κορυφώνει σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου ευνοούνται αν είσαι δεσμευμένος και συζείς με το άλλο σου μισό, γιατί το κλίμα στο σπίτι γίνεται εμφανώς πιο ευχάριστο. Αντίστοιχα, αν είσαι μόνος, δίνεις περισσότερη σημασία στην προσωπική σου ανάπτυξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι κάτι που φαίνεται να σε απασχολεί, ανεξάρτητα από το αν έχεις προβλήματα ή όχι. Η παρουσία του Δία στους Διδύμους δείχνει ένα διάστημα όπου η επαγγελματική σου στέγη και συνθήκες εργασίας παίζουν σημαντικό ρόλο στην ικανοποίησή σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη