Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5/7


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5/7


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη, σήμερα Παρασκευή, βρίσκεται στον Καρκίνο φέροντας στο προσκήνιο θέματα σπιτιού και οικογένειας, εντείνοντας την ανάγκη σου να καλλιεργήσεις ασφάλεια. Θέλεις να περάσεις πιο πολύ χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς, ώστε να δημιουργήσεις ένα πιο ποιοτικό περιβάλλον. Ο Άρης στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, σε υποστηρίζει ώστε να αναθεωρήσεις οικονομικές αποφάσεις. Υπάρχουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να κάνεις προσεκτικές επενδύσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι μόνος, καλό θα είναι να επαναπροσδιορίσεις τι ακριβώς αναζητάς στην ερωτική σου ζωή. Παρόλο που τα αισθηματικά σου δε φέρουν σοβαρές εξελίξεις η ημέρα προσφέρεται για προσεκτική ενδοσκόπηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, η μέρα δεν υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις. Συνιστάται, πάντως, να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου σχέδια και να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου. Κρυφές συμμαχίες που κάνεις θα υποστηρίξουν την πρόοδό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Παρασκευή έφτασε και η Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει τον τρόπο που επικοινωνείς με τους οικείους σου. Σου εμφανίζεται η ευκαιρία να εκφραστείς με ειλικρίνεια και να επιλύσεις παρεξηγήσεις ή να αναθερμάνεις τις σχέσεις και φιλίες σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε βοηθά να αναζητήσεις ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σου αναγκών και των επαγγελματικών καθηκόντων. Έχεις το απαραίτητο ψυχικό σθένος ώστε να φτάσεις αρκετά από τα όνειρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κοινωνικοποίησή σου μέσα στην ημέρα είναι έντονη επομένως είναι λογικό αν είσαι μόνος να προκύψουν ένα σωρό ευκαιρίες να φλερτάρεις. Παράλληλα, είναι σημαντικό για εσένα που έχεις δεσμό να συζητήσεις ποιοι είναι οι στόχοι σου για την ερωτική σου σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι φίλοι ή οι κοινωνικές ομάδες με τις οποίες συναναστρέφεσαι αποτελούν επαφές- κλειδιά που θα υποστηρίξουν την επαγγελματική σου πρόοδο, καθώς και να σε βοηθήσουν να φτάσεις κάποιους στόχους σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, η Σελήνη στον Καρκίνο, σήμερα Παρασκευή, αναδύει στην επιφάνεια κάποιες ψυχολογικές ή υλικές ανασφάλειες, χαρίζοντάς σου την ευκαιρίες να τις τακτοποιήσεις. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο σου δωρίζει την ευκαιρία να επαναξιολογήσεις όχι μόνο τις αξίες σου, αλλά και να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, ή να ξεκινήσεις νέες οικονομικές συμφωνίες και να διευθετήσεις χρέη. Η αυτοπεποίθησή σου, όμως, δεν είναι σταθερή, επομένως αναμένονται και μερικές συναισθηματικές εξάρσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα δεν φέρει δυνατές εξελίξεις στα ερωτικά σου. Η προσοχή σου είτε στρέφεται στον εσωτερικό σου κόσμο, προσπαθώντας να εντοπίσεις ‘τι σου φταίει’ είτε σε απασχολεί το πώς θα τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι καλή στο οικονομικό κι επαγγελματικό κομμάτι, γιατί το αστρολογικό σκηνικό σου επιτρέπει να δεις κατάματα αλήθειες που παραμελούσες καιρό, καθώς και να βρεις το θάρρος να διεκδικήσεις μία καλύτερη επαγγελματική θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, η Παρασκευή έφτασε και η Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου υποστηρίζοντάς σε να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες, αλλά και να κατανοείς πιο εύκολα τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου. Η διαίσθησή σου είναι πολύ δυνατή και σε προστατεύει από κακοτοπιές. Ο Άρης στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς χαρίζει ευκαιρίες που σε βοηθούν να κάνεις σημαντικές επαφές και να αναπτύξεις τις φιλίες σου. Φροντίζεις να αναπτύξεις στρατηγικές ώστε να φτάσεις τα όνειρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από τις πολλαπλές κοινωνικές επαφές που κάνεις μέσα στην ημέρα, δεν αποκλείεται να βρεις ένα μελλοντικό ταίρι. Τα αισθηματικά σου είναι θετικά και για εσένα, δεσμευμένε, διότι υπάρχει αμοιβαία κατανόηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να βοηθηθούν όσο αξιοποιείς πλήρως τις γνωριμίες και γνώσεις σου. Σήμερα κάνεις πολλά σχέδια, όμως θα χρειαστεί μία δυνατή στρατηγική προκειμένου να τα κάνεις πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Προβληματισμένο σε βρίσκει σήμερα η Παρασκευή, αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Βυθίζεσαι σε σκέψεις και κάνεις μία προσεκτική ανασκόπηση, αλλά είναι σημαντικό να αποφύγεις την υπερβολική ανάλυση. Το ‘ξέσπασμά σου’ γίνεται στη δουλειά – με την καλή έννοια- αφού το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Κρόνου σε βοηθούν να έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Είναι μία καλή στιγμή να αξιολογήσεις τυχόν επενδυτικά σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χαρακτηρίζεσαι από ισχυρή λίμπιντο και φροντίζεις να έχεις πλούσια ερωτική ζωή, ανεξάρτητα από το αν έχεις ένα ταίρι στη ζωή σου ή όχι. Πάντως, δεν εγγυάται η ημέρα σημαντικές γνωριμίες, σε περίπτωση που αναζητάς έναν νέο έρωτα, αλλά ευνοούνται οι επανασυνδέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν πολύ όμορφα εφόσον έχεις μεριμνήσει να φτιάξεις μία έξυπνη και προσεκτική στρατηγική. Προτιμάς να κινηθείς στο παρασκήνιο και να μην επιδεικνύεσαι για όσα έχεις καταφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, η Παρασκευή έφτασε και η Σελήνη στον Καρκίνο ρίχνει την προσοχή σου σε κοινωνικά θέματα. Ο Άρης στον Ταύρο βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς οπότε σου είναι ευκολότερο να δημιουργήσεις νέες επαφές ή να αναπτύξεις τις υφιστάμενες οικογενειακές, επαγγελματικές, ερωτικές ή άλλες σχέσεις. Είναι μία καλή στιγμή για να παρακολουθήσεις κάποιες εκδηλώσεις αμφότερα για ψυχαγωγικούς σκοπούς ή με στόχο να αναζητήσεις καινούριους πελάτες ή επαγγελματικούς συνεργάτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από ισχυρή διαίσθηση και ικανότητα να κάνεις σωστές επιλογές, αν είσαι μόνος. Παράλληλα, αν έχεις δεσμό, η Πέμπτη είναι ιδανική να περάσετε μαζί παθιασμένες και ρομαντικές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου διακρίνονται από μεγάλη δημιουργικότητα και ανάγκη να ανταλλάξεις ιδέες και γνώσεις με τους συναδέλφους σου. Οι νέες συνεργασίες ευνοούνται, ενώ αν εργάζεσαι σε ελεύθερο επάγγελμα, μπορείς να αναζητήσεις νέους πελάτες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, αγαπητέ Ζυγέ, οπότε κι εσύ ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα εργασιακών και οικονομικών. Κάτι αντίστοιχο επιβεβαιώνει και η Σελήνη στον Καρκίνο που αυξάνει τη φιλοδοξία σου και σου χαρίζει το απαραίτητο θάρρος για να λάμψεις στο χώρο εργασίας σου. Σήμερα Παρασκευή, φροντίζεις να αποπερατώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Η καθημερινότητά σου είναι έντονη, ενώ είναι καλή στιγμή να ξεκινήσεις και γυμναστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα αυξάνει εμφανώς τη λίμπιντό σου και τελικά εντυπωσιάζεις τον ερωτικό σου στόχο. Είναι αναμενόμενο να έχεις κάποιες μικρές ερωτικές ευκαιρίες, αν και το μυαλό σου είναι απασχολημένο από άλλα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι στο προσκήνιο. Αισθάνεσαι και δείχνεις υπεύθυνος, οπότε παραμένεις τυπικός στις υποχρεώσεις σου, χωρίς, όμως να χάνεις ίχνος από τη δημιουργικότητά σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις και οικονομικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Είναι μία αισιόδοξη και δημιουργική ημέρα για εσένα, Σκορπιέ! Σήμερα Παρασκευή η Σελήνη στον Καρκίνο μεγεθύνει την ανάγκη σου για εξερεύνηση και μάθηση, ενώ συνεχώς αναζητάς νέες εμπειρίες σε κάθε τομέα της ζωής σου. Με ανοικτό μυαλό προσεγγίζεις οποιαδήποτε ευκαιρία να πειραματιστείς. Μαζί, χαρακτηρίζεσαι από μεγάλο ψυχικό σθένος, μα κι εσωτερική ένταση, γιατί ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο κάνει πιο έντονες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είναι σημαντικό να διεκδικήσεις αυτόν που αγαπάς, αφού η Πέμπτη σε ευνοεί να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς. Η αναζωπύρωση του πάθους για τους δεσμευμένους είναι κομμάτι του σημερινού σεναρίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου διακρίνονται από μεγάλη δημιουργικότητα. Προσεγγίζεις τη γνώση και οτιδήποτε καινοτόμο με θετικό μάτι και δε διστάζεις να δοκιμάσεις νέες μεθόδους που θα σε κάνουν πιο παραγωγικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή με το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Κρόνου να επιβεβαιώνει ότι δίνεις μεγάλη έμφαση στα οικονομικά και τα εργασιακά σου. Το να προσέξεις και το φυσικό σου σώμα, να διατηρήσεις την ευεξία σου και να ξεκινήσεις χόμπι που θα μπορούσαν μακροπρόθεσμα να σου την εξασφαλίσουν, είναι μία πολύ καλή ιδέα. Κάνε το αντίστοιχο και για την ψυχολογία σου, αφού η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου δεν είναι τομέας που σε απασχολεί και τόσο, ειδικά αν είσαι μόνος, όπου οι νέες γνωριμίες δε βοηθούν. Αν έχεις ένα δεσμό, τότε είναι καλή στιγμή να εξυγιάνεις κάποια από τα μοτίβα σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αφού κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να τα διαχειριστείς σωστά και να βγάλεις πιο πολλά χρήματα. Παράλληλα, φροντίζεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τακτοποιείς οποιαδήποτε εκκρεμότητα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη, απέναντί σου, στον Καρκίνο, υπόσχεται αρκετή συμπόνια και κατανόηση από τον περίγυρό σου. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και λειτουργεί ως οδηγός για να κάνεις πιο σωστές επιλογές στην καθημερινότητά σου. Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Άρη και Κρόνου που θα λειτουργήσει αμφότερα στο προσωπικό και το εργασιακό σου επίπεδο. Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι ώριμος και πρωτοποριακός, εντυπωσιάζοντας τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φαίνονται άριστα σήμερα, αφού για εσένα που είσαι μόνος, αναμένονται νέες ευκαιρίες γνωριμιών. Για εσένα, δεσμευμένε, ο ερωτισμός σου είναι σε τόσο ικανοποιητικά επίπεδα που εντυπωσιάζεις αβίαστα το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές και οικονομικές συνεργασίες βρίσκουν καρποφόρο έδαφος μέσα στην ημέρα. Μη διστάσεις να συζητήσεις νέες κερδοφόρες ιδέες με τους συνεργάτες σου, αφού το μυαλό σου ‘κόβει σα ξυράφι’.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή με Σελήνη στον Καρκίνο και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, οπότε μπορείς να αναμένεις πολλαπλές δυνατότητες να εμφανίζονται στο πέρασμά σου. Η προσοχή σου είναι περισσότερο στραμμένη στα εργασιακά και την ευεξία σου, οπότε ασχολείσαι με οτιδήποτε απαιτείται για να αυξήσεις τις σωματικές αντοχές σου και να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Μαζί, ζητήματα σπιτιού, οικονομικών και οικογένειας εξελίσσονται θετικά κι απολαμβάνεις όμορφες στιγμές στο σπίτι ή με τους αγαπημένους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου για σταθερότητα στα αισθηματικά οδηγεί σε εσωτερικές συγκρούσεις κι ανασφάλειες, οπότε συνιστάται να αποφύγεις τις περιττές εντάσεις. Αντίθετα, προσέγγισε οτιδήποτε σε προβληματίζει ανοικτά και ψύχραιμα, συζητώντας το.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία άριστη ημέρα για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και παράλληλα να χτίσεις ένα πιο γερό εισόδημα, ενδυναμώνοντας αμφότερα την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση. Βάλε τα δυνατά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Μία άκρως ερωτική Παρασκευή έχει έρθει για το ζώδιό σου, Ιχθύ μου, αφού η Σελήνη στον Καρκίνο σε επικεντρώνει σε ζητήματα σχέσεων, ερωτικών ή επιδιώκεις να εξυγιάνεις τη σχέση σου με τα παιδιά σου. Σήμερα βρίσκεις περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις στην εύρεση νέων ευχάριστων ασχολιών και την ανακάλυψη καινούριων χόμπι ή επιχειρηματικών ιδεών. Μαζί, το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Κρόνου σου προσφέρει την απαραίτητη πειθαρχία για να επικοινωνήσεις δομημένα κάποιες ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι σε άριστη κατάσταση και το σύμπαν σε ευνοεί από κάθε άποψη. Αν είσαι ελεύθερος, βγες, φλέρταρε ή ακόμη προσπάθησε μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης να βρεις την αγάπη. Εσύ δεσμευμένε, περνάς όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συμφωνίες βρίσκουν προσοδοφόρο έδαφος και μπορούν να τονώσουν την επαγγελματική σου εικόνα και την οικονομική σου κατάσταση. Μπορείς με μεγαλύτερη επιτυχία να διαπραγματευτείς κάτι πολύ σημαντικό, όπως μία αύξηση ή καλύτερες συνθήκες εργασίας.





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη