Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 6/7


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 6/7


ΚΡΙΟΣ




Γενικά

Κριέ, σήμερα Σάββατο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να καταλάβεις ότι η οικογένεια και η ζωή στο σπίτι είναι ο,τι πιο σημαντικό έχουμε και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο σε κινητοποιεί να κτίσεις στέρεες βάσεις για το μέλλον. Συγχρόνως, όμως, το παρελθόν σου κτυπά την πόρτα με σκληρές αναμνήσεις. Αυτό είναι στοιχείο που επιβεβαιώνει το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης με το Χείρωνα. Είναι ημέρα αποκατάστασης των διαπροσωπικών σου θεμάτων.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά κινείσαι διακριτικά και σταθερά, προσπαθώντας να κρατήσεις την ιδιωτική σου ζωή μακριά από τρίτους. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, καλό είναι να δημιουργήσεις ένα κλίμα σταθερότητας με τους αγαπημένους σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι τομέας που προωθείται καλύτερα μέσα από τη δική σου παρασκηνιακή δράση. Φυλάξου από σκληρούς ανταγωνιστές και μην παρουσιάζεις ακόμη τα οικονομικά κι επαγγελματικά σου πλάνα, ώσπου να βεβαιωθείς ότι αποδίδουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο κορυφώνεται σήμερα Σάββατο και λειτουργεί ευνοϊκά για το ζώδιό σου. Ζητήματα φιλίας κι επικοινωνίας έρχονται στο προσκήνιο. Είναι μία καλή στιγμή να ξανανοίξεις επαφές με ένα χαμένο φιλαράκι σου ή να προσπαθήσεις και πάλι να καταφέρεις έναν νέο στόχο σου στα προσωπικά ή τα εργασιακά επικοινωνώντας ξεκάθαρα με άλλους. Πρόσεχε μην πάρεις τα πράγματα που θα ακούσεις προσωπικά, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Χείρωνα φέρει προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα αισθάνεσαι ότι λαμβάνεις αρκετή αγάπη, όχι απαραίτητα όμως με έναν υπερβολικά ενθουσιώδη τρόπο. Τα αισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από ανάγκη για σταθερότητα, εμπιστοσύνη κι αμοιβαία συναισθήματα, τα οποία επιδιώκεις να καλλιεργήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συμφωνίες, οι συνεντεύξεις εύρεσης εργασίας, καθώς και η λήψη κι ανταλλαγή νέας γνώσης ευνοείται μέσα στην ημέρα. Είναι πολύ καλή στιγμή για να συλλέξεις δεδομένα και να κάνεις σωστές οικονομικές κι επαγγελματικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα Σάββατο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να κτίσεις την αυτοεκτίμησή σου πιο στιβαρά. Οτιδήποτε σχετίζεται με ασφάλεια και υποστήριξη, σήμερα απασχολεί το μυαλό σου. Είναι ικανοποιητικό το εισόδημά σου; Αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου; Η πρόοδός σου είναι όπως θα την ήθελες; Σε υποστηρίζει το άμεσο περιβάλλον σου; Αν έστω και μία από τις ερωτήσεις παραπάνω έχει αρνητική απάντηση, από σήμερα ξεκινάς τις αλλαγές! Επίσης, το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Χείρωνα κρύβει τον κίνδυνο εντάσεων με τον κοινωνικό σου κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι ο τομέας που σε απασχολεί και τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καλύτερα να επικεντρωθείς στον εσωτερικό σου κόσμο και να ζητήσεις από το ταίρι σου – αν έχεις- να σε υποστηρίξει ψυχολογικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου πορεία θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στο πώς αισθάνεσαι σήμερα και θα προσπαθήσεις να ενισχύσεις την οικονομική σου κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, προσπαθείς να προσφέρεις προστιθέμενη αξία στους πελάτες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, το Σάββατο έφτασε, όπου και κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και σου επιτρέπει να κάνεις καινούρια ξεκινήματα με αισιοδοξία, χάρη στο τρίγωνό της με τον Κρόνο. Συνδυάζεις την πειθαρχία με τη θέληση και τη γνώση και προσπαθείς να κατακτήσεις ρεαλιστικούς στόχους. Βέβαια, θα δυσκολευτείς αρκετά στο επαγγελματικό κομμάτι, διότι η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Χείρωνα υποδηλώνει ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ικανοποιητικότατα. Προσπάθησε αν είσαι μόνος να κοινωνικοποιηθείς και να μην απορρίψεις ανθρώπους με λίγα κοινά με εσένα. Η ημέρα ευνοεί το κτίσιμο δεσμών βασισμένους στην αλληλοκατανόηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, αν και Σάββατο, είναι κάτι που σε προβληματίζει αρκετά. Ενδεχομένως η πρόοδός σου να μην έρχεται με την ταχύτητα ή τον τρόπο που φανταζόσουν κι απαιτείται να οπλιστείς με υπομονή.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, Σάββατο σήμερα και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σε υποστηρίζει ώστε να κάνεις ενδοσκόπηση στο παρελθόν. Ξεκινά σιγά -σιγά από εδώ και στο εξής να σου κτυπούν την πόρτα άτομα που είχαν αποχωρήσει από την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, η τάση σου να υπεραναλύεις τα πάντα σε ωθεί να κινηθείς στο παρασκήνιο. Δεν θέλεις να εντυπωσιάζεις, αφού ως προτεραιότητα θέτεις την ομαλή πορεία των στόχων σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Χείρωνα υποδηλώνει ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ψυχοθεραπεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα προσωπικά σου σε προβληματίζουν και εισέρχεσαι στη διαδικασία επαναξιολόγησης των ερωτικών επιλογών και μοτίβων που έχεις υιοθετήσει ως σήμερα. Οι επιστροφές από το παρελθόν και οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται ήσυχα, χωρίς ιδιαίτερες ταραχές. Πρόσεξε κάποιες επεκτάσεις που θέλεις να κάνεις, αφού ενδεχομένως να μην σου βγουν όπως τις σχεδίαζες. Η αναζήτηση νέας γνώσης μπορεί να σε μπερδέψει ή κουράσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες ή καινούριες επαφές που ενδυναμώνουν τον κοινωνικό σου κύκλο. Έφτασε μία φοβερή στιγμή για το ζώδιό σου, όπου περνάς ωραία με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και κτίζεις ισχυρότερους δεσμούς μαζί τους, χάρη στο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο. Αντίστοιχα, πιέσεις έρχονται σε θέματα οικονομικών, αφού το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Χείρωνα σε πιέζει σε αυτό το πεδίο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι καλή ημέρα το Σάββατο για να ξεκινήσεις μία καινούρια σχέση ή να κάνεις σημαντικές γνωριμίες που είναι πολλά υποσχόμενες. Αν έχεις ήδη έναν δεσμό στη ζωή σου, η ημέρα είναι καλή για ανοικτές κουβεντούλες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα τις σημαντικές αποφάσεις και ρίσκο που αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σου και τυχόν επενδύσεις που θέλεις να κάνεις. Σήμερα είναι καλύτερα να σταθεροποιήσεις ο,τι έχεις καταφέρει και να κάνεις επαγγελματικές συμμαχίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε θετική όψη με τον Κρόνο από τους Ιχθείς σου υπενθυμίζει την σημασία της πειθαρχίας στα επαγγελματικά. Η γενικότερη πορεία της καριέρας σου είναι κάτι που κτίζεται αργά – αργά. Μολονότι είναι κάτι που σε κουράζει, να ξέρει ότι σε βάθος χρόνου θα αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές σου. Πρόσεξε όμως τις ανατροπές από παράγοντες πέρα από την επιρροή σου, γιατί το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Χείρωνα υποδηλώνει εξωτερικά εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου συγκρούονται με την καριέρα σου. Σήμερα είναι μία καλή στιγμή να εξηγήσεις στο ταίρι σου πόσο σημαντική είναι η κοινωνική σου πρόοδος, αποζητώντας υποστήριξη. Αν είσαι μόνος, αναζήτησε έναν σύντροφο ικανό να συμπορευθεί μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καλό είναι να επιδιώξεις μόνος σου τα περισσότερα βήματά σου. Οι συνεργασίες δεν ευνοούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μόνο η προσωπική σου εργασία μέσα από μία αρκετά πειθαρχημένη στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αγαπητέ μου Σκορπιέ κι εσύ, σήμερα Σάββατο, βλέπεις τα πράγματα με ένα πιο αισιόδοξο μάτι. Είναι ευνοϊκή στιγμή να κάνεις ταξίδια, να αναζητήσεις γνώσεις κι εμπειρίες. Παράλληλα, αν είσαι φοιτητής ή ασχολείσαι με τον τομέα της εκπαίδευσης, μπορείς από σήμερα ως και το επόμενο άμεσο διάστημα μία μικρή επιτυχία. Πρόσεξε όμως, γιατί η καθημερινότητά σου φέρει μικρές ανατροπές, όπως υποδηλώνει το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Χείρωνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου αναζητείς νέες ερωτικές περιπέτειες, όμως δεν επιθυμείς να παραμείνουν επιφανειακές. Είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος, το συναισθηματικό δέσιμο με τον αγαπημένο σου άνθρωπο είναι πολύ σημαντικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να επενδύσεις περισσότερο στην απόκτηση νέων γνώσεων. Πρόσεξε στην περίπτωση που φιλοδοξείς να πραγματοποιήσεις μία εργασιακή ή οικονομική επέκταση, αφού τα προσγειωθείς ‘ανώμαλα’.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο κορυφώνεται σήμερα Σάββατο και υποστηρίζεται από ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον γέρο-Κρόνο! Ο πλανήτης της πειθαρχίας και σοφίας σε καλεί να ακούσεις συγγενικά πρόσωπα που είναι πιο έμπειρα από εσένα και να τους επιτρέψεις να σε κατευθύνουν σωστά ως προς την ορθή διαχείριση των πόρων σου ή την αντιμετώπιση κάποιων κρυφών ανασφαλειών σου. Το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης με το Χείρωνα, όμως, μπορεί να φέρει εντάσεις με τα παιδάκια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου φέρουν μία σειρά εντάσεων. Καλό θα είναι να προσεγγίσεις ήρεμα τον αγαπημένο σου άνθρωπο, αποφεύγοντας τις βαριές κουβέντες και προσπαθώντας να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος ή άλυτες παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου αποδίδουν σήμερα και κάνεις δυνατές προσπάθειες να σταθεροποιήσεις κάποια βήματα στην καριέρα σου ή να θέσεις πιο ρεαλιστικούς στόχους. Η ημέρα ενδείκνυται για εκμετάλλευση ακινήτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, το Σάββατο έφτασε και η Νέα Σελήνη κορυφώνεται, αλλά σου φέρνει μία γλυκόπικρη γεύση. Ευνοούνται περισσότερο τα ζητήματα επαγγελματικών συνεργασιών, αφού το τρίγωνό της με τον Κρόνο σε βοηθά να κλείσεις συμφωνίες που διαρκούν σε βάθος χρόνου. Από την άλλη, το τετράγωνο με το Χείρωνα επιβεβαιώνει κάποια θέματα στην προσωπική σου ζωή που θέτουν εμπόδια στη διαχείριση των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Καλό θα είναι να θέσεις όρια σε οποιονδήποτε παρεμβαίνει στις προσωπικές σου επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα, γιατί παρατηρούνται σημαντικές τριβές με το άμεσο περιβάλλον σου. Ευτυχώς οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι αισθητά ενισχυμένες, οπότε μπορείς να αποκαταστήσεις τις εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο πιο ευνοημένος τομέας κι επιδιώκεις να δώσεις μεγάλη έμφαση εκεί. Μιλάς με επαγγελματικό και ξεκάθαρο τρόπο στους πελάτες ή συναδέλφους σου και κάνεις πολύ καλές εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε, η καθημερινότητά σου αλλάζει, από σήμερα, Σάββατο, με την Σελήνη στον Καρκίνο. Μάλιστα, το φαινόμενο παρουσιάζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, οπότε μπορείς να περιμένεις κάποιες εργασιακές ή οικονομικές ευκαιρίες, καθώς και να κτίσεις νέες ρουτίνες που σου ‘σώζουν’ χρόνο, ενέργεια και χρήμα! Πρόσεξε όμως, γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Χείρωνα πιθανόν να σου προκαλέσει δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας στις άμεσες συναναστροφές σου. Μίλησε ανοικτά κι αναζήτησε υποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου δεν ευνοούνται και τόσο, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι προτιμότερο να στραφείς προς τον καθημερινό σου κύκλο για να βρεις την αγάπη ή να χαρείς τις μικρές στιγμές με το ταίρι που έχεις στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική και οικονομική σου πορεία διακρίνεται από αργά, μα σταθερά κι ανοδικά βήματα, χάρη στον Κρόνο που σε κινητοποιεί να σταθεροποιήσεις το εισόδημά σου και να βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ένα άκρως ερωτικό και παθιασμένο Σάββατο έφτασε, Ιχθύ μου, με την Νέα Σελήνη να κορυφώνεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα όσο ο Κρόνος βρίσκεται σε τρίγωνο με αυτήν, γιατί έτσι μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες που στο τέλος θα μακροημερεύσουν ή θα φτιάξεις ένα πιο ασφαλές κλίμα με τις σχέσεις σου με τα παιδιά και τον σύντροφό σου. Το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Χείρωνα προκαλεί κάποιες απογοητεύσεις στα οικονομικά σου, οπότε διαχειρίσου τα έξυπνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι ευνοημένα, οπότε αναζήτησε νέες γνωριμίες αν είσαι μόνος. Αν έχεις έναν δεσμό, τον φροντίζεις περισσότερο. Στόχος σου είναι να σταθεροποιήσεις όσα έχεις, ώστε να μπορέσεις να κάνεις όνειρα για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, αφού δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες. Είναι προτιμότερο να αφήσεις λίγα χρήματα στην άκρη και να αποφύγεις τις περιττές αγορές.





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη