
Σε κατάσταση σοκ είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και η τοπική κοινωνία στο Λιτόχωρο Πιερίας για τον απροσδόκητο θάνατο μιας 44χρονης η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν ως θαμώνας σε εστιατόριο.
Η άτυχη γυναίκα καταπλακώθηκε από το κλαδί πλατάνου την ώρα που καθόταν αμέριμνη σε υπαίθριο χώρο καταστήματος εστίασης.
H 44χρονη έκανε διακοπές στον Λάκκο Λιτοχώρου με τον σύζυγο και τα παιδιά της.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 10 το βράδυ. Αμέσως η 44χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κατερίνης όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.