Ο 20χρονος μαχαιροβγάλτης που έσφαξε τον 27χρονο αντίζηλο του, οδηγήθηκε στο Ναυτοδικείο


Σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο οδηγείται ενώπιον των δικαστικών αρχών. Λόγω της ιδιότητάς του ως στρατεύσιμος στο Πολεμικό Ναυτικό, η υπόθεση παραπέμπεται στο Ναυτοδικείο Πειραιά. 
Η δολοφονία αποδίδεται σε ερωτική αντιζηλία, καθώς το θύμα φέρεται να ενοχλούσε την τωρινή σύντροφο του δράστη και πρώην δική του.
Το έγκλημα συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στο Πάρκο Ασυρμάτου, όπου οι δύο άνδρες είχαν κλείσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο 20χρονος κατάφερε θανάσιμο πλήγμα στην καρδιά του 27χρονου με μαχαίρι.
Κατά την εξέτασή του, ο 20χρονος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος, ισχυριζόμενος ότι «δεν ήθελε να τον σκοτώσει» και ότι η πράξη του ήταν αποτέλεσμα της «κακιάς στιγμής».
Εκτός από τον 20χρονο, συνελήφθη και ένας 18χρονος φίλος του που ήταν παρών στο σημείο, ενώ εξετάζεται ο ρόλος δύο ακόμη νεαρών γυναικών.
Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πώς έγινε η δολοφονία του 27χρονου
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα είχε σχέση για τρία χρόνια με μία από τις 20χρονες η οποία λάμβανε μηνύματα από τον δράστη παρά το γεγονός ότι ήταν σε άλλη σχέση. Η κοπέλα, μετά από κάποιο διάστημα χώρισε με το θύμα και στη συνέχεια σύναψε σχέση με τον 20χρονο.

Ο 27χρονος φαίνεται πως ενοχλήθηκε από την εξέλιξη και τηλεφωνούσε στην κοπέλα ζητώντας της να τα ξαναβρούν.

Σε αυτό το πλαίσιο και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο νυν σύντροφος της κοπέλας και δράστης ζήτησε από τον 27χρονο να συναντηθούν για να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι δύο τους λογομάχησαν και αντάλλαξαν βρισιές και τότε ο 20χρονος έβγαλε το μαχαίρι το οποίο ήταν μεγάλου μεγέθους και το κάρφωσε στην καρδιά του 27χρονου.
Τότε ο δράστης και ο 18χρονος φίλος του που βρισκόταν στο σημείο έφυγαν από εκεί, επέστρεψαν στο σπίτι, άλλαξαν ρούχα και πήραν άλλο αμάξι και πήγαν να πάρουν τις δύο κοπέλες τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν είπε εξαρχής ότι σκότωσε τον 27χρονο και όταν άρχισε να γίνεται γνωστό το φονικό, το παραδέχτηκε. Οι τέσσερις έμειναν σε ένα ξενοδοχείο στην Ηλιούπολη.

Στην αστυνομία έσπευσε η σύντροφος του δράστη και πρώην σύντροφος του θύματος όπου είπε όσα έμαθε ότι έγιναν στο πάρκο στον Άγιο Δημήτριο.
Στη συνέχεια ο 18χρονος φίλος του δράστη πήγε στη ΓΑΔΑ ενώ τέλος και ο δράστης ομολόγησε στην ΕΛΑΣ το έγκλημα και αποκάλυψε που είχε κρύψει το μαχαίρι ενώ ζήτησε και συγγνώμη.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για οπλοκατοχή, καθώς έφερε μαχαίρι τύπου πεταλούδα.

Η 20χρονη είχε προτρέψει τον δράστη να μην πάει στο ραντεβού με το θύμα, λέει ο δικηγόρος τηςΟι δύο 20χρονες έριξαν φως στην υπόθεση της δολοφονίας του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο και «θα αθωωθούν σύντομα» σύμφωνα με τον συνηγόρό τους, Νίκο Ιωάννου ο οποίος μίλησε σήμερα λίγο μετά την αποχώρησή τους από τον εισαγγελέα σήμερα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, στις δύο κοπέλες ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία καθώς λίγη ώρα μετά το φονικό βρέθηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου με τον δράστη της δολοφονίας και τον 18χρονο φίλο του. 
Η πρώτη κοπέλα που εμπλέκεται στην υπόθεση ήταν πρώην σύντροφος του 27χρονου γιου του ταξίαρχου της Ελληνικής Αστυνομίας και νυν σύντροφος του 20χρονου δράστη. Η δεύτερη 20χρονη είναι η σύντροφος του 18χρονου φίλου του δράση, ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί.





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη