
Αίσθηση, με μία υποψία όμως αμφισβήτησης και χλευασμού, προκαλούν οι δηλώσεις του τραγουδιστή Δημήτρη Κανέλλου σε πρωινή εκπομπή, όπου τον κάλεσαν για να περιγράψει την επώδυνη και πιθανώς φανταστική εμπειρία του.
Μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” το πρωί της Δευτέρας (29/6), ο ίδιος περιέγραψε όσα συνέβησαν στην παραλία της Βάρκιζας που έκανε βουτιά το περασμένο Σάββατο, σημειώνοντας πως ο ίδιος παρέμεινε ψύχραιμος.
«Εκεί που κολυμπάγαμε όμορφα και ωραία, ένιωσα ένα τσίμπημα, δεν ήταν ακριβώς δάγκωμα γιατί ήταν μικρός και υπήρξε ένας πανικός εκεί στους λουόμενους.
Εγώ παρέμεινα ψύχραιμος γιατί ευτυχώς είχα ακούσει από ειδικούς ότι δεν χρειάζεται κανένας πανικός, χρειάζεται ψυχραιμία, να βγούμε έξω και να ρίξουμε νερό και σαπούνι για να ξεπλυθεί το σημείο», ανέφερε ο Δημήτρης Κανέλλος.
«Ευτυχώς ήταν κι ένας γιατρός στην παραλία, μου είπε ακριβώς τα ίδια» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

