Συνταξιούχος δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ


Ο Σπύρος Μαχαίρας, ένας συνταξιούχος ομογενής από τα Τριζόνια που έζησε για πολλά χρόνια στην Αυστραλία, προχώρησε σε δωρεά ενός ολοκαίνουργιου ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Ναυπάκτου για την κάλυψη των αναγκών της Ναυπακτίας και της Δωρίδας.

Το όχημα βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία, ενισχύοντας σημαντικά την άμεση ανταπόκριση σε μια περιοχή με μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις. 
Ο Σπύρος Μαχαίρας, Έλληνας της διασποράς με καταγωγή από τα Τριζόνια, διέμενε για χρόνια στην Αυστραλία.
Όπως δήλωσε ο ίδιος, το ελληνικό στοιχείο, όσα χρόνια κι αν περάσουν στο εξωτερικό και όσα χρήματα κι αν αποκτήσει, δεν ξεχνά ποτέ την πατρίδα του. 
Αυτή η ενέργεια, αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της διαχρονικής προσφοράς των Ελλήνων του εξωτερικού στη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη