Κλέφτης έπαθε ηλεκτροπληξία και τον παράτησαν νεκρό οι συνεργοί του


Κλέφτης έπαθε ηλεκτροπληξία και τον παράτησαν νεκρό οι συνεργοί του


Στα Άνω Λιόσια της Αττικής, ένας 72χρονος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει καλώδια και μετασχηματιστή μαζί με δύο συνεργούς του, οι οποίοι τον εγκατέλειψαν νεκρό στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το γεγονός έχει ως εξής :

"Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4-8-2026 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α.,-2- ημεδαποί ηλικίας 68 και 72 ετών, κατηγορούμενοι για θανατηφόρα έκθεση.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 1-8-2026 αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν, κατόπιν σήματος του Κέντρου, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, όπου εντόπισαν στα πίσω καθίσματα σταθμευμένου οχήματος τη σορό 72χρονου άνδρα, ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι και τον κορμό.

Από την ενδελεχή προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής και κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης πληροφοριακών δεδομένων και στοιχείων, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 31-7-2026 βρίσκονταν από κοινού με τον 72χρονο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, όπου κατά τη διάρκεια αφαίρεσης καλωδίων από μετασχηματιστή, ο τελευταίος φέρεται να υπέστη ηλεκτροπληξία και να έπεσε από ύψος στο έδαφος.

Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι τον επιβίβασαν σε όχημα και τον μετέφεραν στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, όπου τον εγκατέλειψαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη