Στυγερή δολοφονία 25χρονης κοπέλας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 20 Σεπτεμβρίου 2026, σε κιόσκι ποδηλατόδρομου στην Ηγουμενίτσα, με τον 27χρονο πρώην σύντροφό της να ομολογεί τελικά τη δολοφονία της.
Ο 27χρονος ομολόγησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/09) στους αστυνομικούς, ισχυριζόμενος ότι «τσακώθηκαν και θόλωσε». Ως κίνητρο της δολοφονίας προκύπτουν έντονες οικονομικές διαφορές που είχε το πρώην ζευγάρι, το οποίο είχε χωρίσει περίπου έναν μήνα πριν.
Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές, σκηνοθετώντας επίθεση από ληστές. Μάλιστα, αυτοτραυματίστηκε ελαφρά για να κάνει το σενάριο πιστευτό και εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση. Ωστόσο, έπεσε γρήγορα σε αντιφάσεις κατά την εξέτασή του και λύγισε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από ένα μήνα. Το θύμα έμενε και εργάζονταν στην Ηγουμενίτσα ενώ ο 27χρονος στην Αθήνα.
Παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για τους λόγους που ο δράστης ταξίδεψε έως την Ηγουμενίτσα και εν τέλει συναντήθηκε με το θύμα του.
Το γεγονός πως συνάντησε την 25χρονη φέροντας μαχαίρι, ενισχύει το σενάριο πως η δολοφονία ήταν προμελετημένη.
Η 25χρονη έφερε πολλαπλές μαχαιριές, με τη μοιραία να εντοπίζεται στον λαιμό. Το έγκλημα διαπράχθηκε με σουγιά, ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Φιλιατών λόγω των δικών του τραυμάτων.


