Tα πρώτα καταστήματα της "Μαρινόπουλος" στη Θεσσαλονίκη, που θα βρεις ξανά προϊόντα

Από είκοσι καταστήματα στην Αττική, οκτώ στην Θεσσαλονίκη και ένα στην Καβάλα αποφάσισε να γράψει η Σκλαβενίτης την πρώτη σελίδα στο καινούργιο κεφάλαιο που τώρα ξεκινάει για τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος. Πρόκειται τόσο για υπερμάρκετ Carrefour όσο και για καταστήματα πόλης, Μαρινόπουλος και αν και πρόκειται για μικρό αριθμό, ειδικά στην Αττική, καλύπτουν ένα μεγάλο αριθμό περιοχών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα καταστήματα:


Η τροφοδοσία στα παραπάνω καταστήματα, όπως αναφέρει το news247.gr, έχει ξεκινήσει ήδη και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς η διοίκηση της Σκλαβενίτης, όπως είχε δεσμευθεί, διαθέτει κεφάλαια από την ενδιάμεση χρηματοδότηση ώστε να επιστρέψουν στην κανονικότητα τα καταστήματα της Carrefour Μαρινόπουλος. Μία κανονικότητα όμως που αν όλα πάνε κατ' ευχήν δεν αναμένεται να έρθει πριν από την άνοιξη του 2017 για ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα γιγαντιαίο εγχείρημα τόσο σε κεφάλαια που θα χρειαστούν όσο και σε διαπραγματεύσεις και διαδικασίες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 29 προαναφερθέντα καταστήματα πρόκειται να τροφοδοτηθούν με 2.000 - 2.500 βασικούς κωδικούς που ειδικά για τα πρώην Carrefour μπορεί να βελτιώσουν σε ένα μεγάλο βαθμό την εικόνα και να γεμίσουν το καλάθι των πελατών που θα αρχίσουν να επιστρέφουν αλλά δεν αρκούν για να γεμίσουν πλήρως τα ράφια που στο παρελθόν φιλοξενούσαν πάνω από 40.000 κωδικούς προϊόντων.
Μπορεί κάποιοι να περίμεναν ότι η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Σκλαβενίτη, Μαρινόπουλου και τραπεζών να σήμαινε και την έναρξη τροφοδοσίας όλων τον καταστημάτων όμως αυτό είναι αδύνατο για πολλούς λόγους. Κατ αρχάς δεν έχει κλείσει ακόμη το δικαστικό μέτωπο. Ούτε η Σκλαβενίτης ούτε καμία άλλη λογική διοίκηση δεν θα έριχνε χρήματα σε μία επιχείρηση που δεν είναι σίγουρο ότι της ανήκει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη