Σαλονικιός o πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Ο executive chef Γιώργος Μαστροδημήτρης επανεξελέγη για δεύτερη θητεία πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος κατά την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου που προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της Κυριακής 12 Μαρτίου 2017.
Είναι απέραντη η χαρά μας να βλέπουμε παιδιά από την δική μας περιοχή να διακρίνονται σε Πανελλήνιο επίπεδο και να πραγματοποιούν πορείες καταξίωσης και αναγνώρισης του ήθους και της αξίας τους, έτσι που να που τιμούν τόσο τους ίδιους αλλά και όλους όσους αγαπούν και πιστεύουν σ΄ αυτούς !
Ο Γιώργος Μαστροδημήτρης γεννήθηκε στον Σταυρό Θεσ/νίκης και πολύ γρήγορα από νεαρό παιδί στράφηκε στον τομέα της Γαστρονομίας και της Μαγειρικής αναπτύσοντας ιδιαίτερες ικανότητες με τεράστια επιτυχία που τον ανέδειξαν ως έναν από τους κορυφαίους νέους Σεφ της χώρας μας.

Η επανεκλογή του για δεύτερη θητεία στην θέση του προέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος πιστοποιεί την αναγνώριση και την εκτίμηση των συναδέρφων του στο πρόσωπο του και προδιαγράφει μια ακόμα λαμπρότερη πορεία στο μέλλον του !!
Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες Γιώργο !!!

Νέο δ.σ. στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος
Πρόεδρος επανεξελέγη για δεύτερη θητεία ο executive chef Γιώργος Μαστροδημήτρης
Τη θέση του αναπληρωτή προέδρου κατέλαβε ο Δημήτρης Κυριακόπουλος, Α’ αντιπρόεδρος αναδείχτηκε ο Χρήστος Γκότσης και Β’ αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Γεωργατζάς.

Τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. είναι: Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, γ. γραμματέας, Θεόδωρος Κουρατζόγλου, αν. γραμματέας, Σάββας Εφραιμίδης, ταμίας, Εμμανουήλ Στράτος, λειτουργός αξιολόγησης και Αντώνιος Πανουσιάδης, έφορος.



ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ”
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ” ιδρύθηκε το 1994 με έδρα την Θεσσαλονίκης.
ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗΜΑ
Η συνένωση των Αρχιμαγείρων, που έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη του τεχνικού και μορφωτικού επιπέδου Η συνεχής και υπεύθυνη ενημέρωση των μελών της, στις διαρκώς εξελισσόμενες μεθόδους της γαστρονομικής τέχνης. Η παρότρυνση των νέων Αρχιμαγείρων στη δημιουργία ευγενούς άμιλλας, με την συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς Γαστρονομικής Τέχνης.

Η παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και επιδείξεων Μαγειρικής Τέχνης. Το άμεσο και συνεχές ενδιαφέρον της για τη διάσωση και διάδοση της Ελληνικής και Γαστρονομικής Παράδοσης. Η προσφορά των υπηρεσιών της για κοινωφελείς σκοπούς.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΣΧΗΣ
Μέσα στο θεσμό των ετήσιων καθιερωμένων εκδηλώσεων της Λέσχης βρίσκονται: Η διοργάνωση των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, οι οποίοι πραγματοποιούνται στα πλαίσια των Διεθνών εκθέσεων της HELEXPO Δ.Ε.Θ., Detrop, Artozyma και άλλες. Η προβολή της, στον κλάδο του τουρισμού, λαμβάνοντας χώρα στη Διεθνή έκθεση τουρισμού, Philoxenia, Το ετήσιο Συμπόσιο και Η ενημέρωση/ ανάπτυξη του τεχνικού και μορφωτικού επιπέδου.
Σκοπός της Λέσχης είναι οι εκδηλώσεις της να καταστούν θεσμός στη Θεσσαλονίκη, Γαστρονομική Μητρόπολη και ζωντανό μέσο διαφήμισης της Τοπικής, Παραδοσιακής και Σύγχρονης Ελληνικής Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής.
Τσολάκης Βασίλης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη