Από το "Δεν Πληρώνω", διόδια και στις πόλεις από τον Σαλονικιό Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ !!!!

Πριν «δεν πλήρωναν», τώρα θα «πληρώσουμε»!
 Πλευρικά διόδια στην Αττική προωθεί ο Φάμελλος
Αρχίζουν να φαίνονται μακριά οι μέρες που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούσαν στις διαδηλώσεις ενάντια στην αύξηση των τιμών στα διόδια.
Σήμερα με δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του Σκάι, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβαλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος παραδέχτηκε ότι θα υπογράψει τη μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την τοποθέτηση των πλευρικών διοδίων στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης και τον Άγιο Στέφανο.
Ο αρμόδιος υπουργός σημείωσε ότι τα συγκεκριμένα διόδια εντάσσονται στη σύμβαση παραχώρησης, πως θα είναι αναλογικά και ότι θα εξαιρούνται από την πληρωμή τους οι κάτοικοι του Δήμου στον οποίο βρίσκονται. Παρόλα αυτά, ισχυρές αντιδράσεις σημειώνονται από τους κατοίκους των γειτονικών Δήμων.
Ο Σωκράτης Φάμελλος είναι χημικός μηχανικός και βουλευτής.
Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε χημικός μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό.
Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Β' Θεσσαλονίκης και της Γραμματείας.
Εξελέγη βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη