ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! Νέα, εξευτελιστική προσβολή στην Θεσσαλονίκη και τους κατοίκους της

Εδώ και μήνες ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης έχει ανακοινώσει πως η κυβέρνηση εργάζεται για ένα μοντέλο στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Το νέο μοντέλο έχει περιγραφεί ήδη και προβλέπει την ίδρυση δύο φορέων – ένα για τον έλεγχο (σ.σ. μετεξέλιξη του ΣΑΣΘ) και ένα για την εκτέλεση του έργου.
Σε αυτούς τους φορείς δεν θα εντάσσεται μονάχα ο «νέος – ΟΑΣΘ» αλλά και οι υπόλοιπες αστικές συγκοινωνίες της πόλης που θα προκύψουν.
Πλέον, ο Χρ. Σπίρτζης αναφέρει πως η προετοιμασία για τη λειτουργία τους θα διαρκέσουν 2,5 χρόνια.
(Πόση κοροϊδία πια!!!! 
Δηλαδή ο κ. Σπιρτζης πιστεύει ότι το 2020 ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος θα είναι κυβέρνηση; )
Όπως ανέφερε ο υπουργός μιλώντας στο ρ/σ Στο Κόκκινο :
 «Το προσχέδιο νόμου προβλέπει την ίδρυση ενός φορέα που θα λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, θα εποπτεύεται από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με σκοπό την “ανάπτυξη, συντονισμό και εποπτεία και έλεγχο των δημόσιων επιβατικών αστικών συγκοινωνιών λεωφορείων και μέσων (υπόγειων και επίγειων) σταθερής τροχιάς καθώς και των θαλάσσιων μεταφορών που εκτελούνται ή θα εκτελούνται στο μέλλον με σκοπό την μεταφορά και εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος μεταφορών υψηλού επιπέδου”.
typosthes.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη