Οχιά 1.5 μέτρου δάγκωσε τουρίστρια που νοσηλεύτηκε στην εντατική


Βρετανίδα έκανε διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πάφου με τη σύζυγό της για να γιορτάσουν τα 40ά γενέθλιά της, όταν την δάγκωσε οχιά και κατέληξε στην εντατική.

Βρετανίδα τουρίστρια που επισκέφθηκε στις αρχές του μήνα την Κύπρο για να γιορτάσει τα 40ά γενέθλιά της κατέληξε στην εντατική, μετά από το δάγκωμα δηλητηριώδους οχιάς.

Σύμφωνα με το BBC, φίδι μήκους 1,5 μέτρου δάγκωσε τη γυναίκα ώρα που έπαιρνε μέρος σε συνεδρία διαλογισμού σε γνωστό ξενοδοχείο της Κύπρου στο οποίο λειτουργεί κέντρο yoga retreat.

Η Σαμ Γουέστ από το Σιφναλ στο Σροπσίρ, μεταξύ Αγγλίας και Ουαλίας, ήθελε τα σημαδιακά γενέθλιά της των 40 χρόνων να είναι ξεχωριστά.

Λάτρης της γιόγκα, είχε κάνει κράτηση στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Πάφο το οποίο προσφέρει στους πελάτες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για να περάσει εκεί λίγες μέρες με τη σύζυγό της Κέιτ. 

Στις 3 Απριλίου όμως, οι διακοπές μετατράπηκαν σε εφιάλτη. "Με δάγκωσε πολύ γρήγορα, πριν προλάβω να αντιδράσω. Με δάγκωσε λίγο πάνω από τον αριστερό μου αστράγαλο", είπε σε βρετανικά ΜΜΕ μετά την περιπέτειά της. Και πρόσθεσε: "Το πόδι μου έκαιγε, δημιουργήθηκε θρόμβος. Ο πόνος ήταν αφόρητος".

Εκτός από το αντίδοτο που της χορηγήθηκε άμεσα, η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε επί τέσσερις μέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Από το εξιτήριο και μετά, η Γουέστ αναγκάζεται να χρησιμοποιεί αμαξίδιο καθώς δεν μπορεί να περπατήσει.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας TUI ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε απευθείας επαφή με την πελάτισσά τους για να της προσφερθεί κάθε υποστήριξη που έχει ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη