Σεσημασμένοι κακοποιοί οι εμπλεκόμενοι στο μακελειό έξω από νυχτερινό κέντρο, στο Μαρούσι της Αττικής


Την ώρα που οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 23χρονο έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον ασύλληπτο δράστη.

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για την φονική συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι, έρχονται στο φως νέα στοιχεία.

Όπως προκύπτει, υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε δύο παρέες που διασκέδαζαν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο. Η αφορμή ήταν ασήμαντη, ενώ οι κουβέντες που φέρεται να αντάλλαξαν ήταν «κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά». Αυτή ήταν η αφορμή, γιατί, όπως φαίνεται, οι δύο παρέες γνωρίζονταν από το παρελθόν, και αρκετά παλιά φέρεται να είχαν κάποιες αντιδικίες για λόγο που παραμένει άγνωστος και να είχαν διαπληκτιστεί.
Οι δύο παρέες φέρονται, ακολούθως, να βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους. Μάλιστα, ο 23χρονος που έπεσε νεκρός φέρεται να μη βρισκόταν εντός του κλαμπ, αλλά να ειδοποιήθηκε να έρθει ως «ενίσχυση».
Στη συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο ο 23χρονος φέρεται να έβγαλε όπλο, το οποίο πιθανότατα μπλόκαρε και δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει, ενώ την ίδια ώρα κάποιος -προφανώς από την άλλη ομάδα- έβγαλε μαχαίρι και του το κάρφωσε στον λαιμό, με αποτέλεσμα ο νεαρός να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός από μαχαιριά στον λαιμό


Σημειώνεται πως ο 23χρονος ήταν γνώριμος στις αρχές, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, ληστεία σε βενζινάδικο και κλοπή οχήματος.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι αντεγκλήσεις ανάμεσα στις δύο παρέες που διασκέδαζαν στο κέντρο, έγιναν για ασήμαντη αφορμή. Στη συνέχεια, βγήκαν από το κατάστημα, έγινε η συμπλοκή μεταξύ 10 ατόμων και τότε ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο με μια μαχαιριά.
Υπολογίζεται ότι από τους 10 οι 8 είναι σεσημασμένοι με ποινικό παρελθόν που έχει να κάνει με κλοπές αυτοκινήτων, υποθέσεις ναρκωτικών, κατηγορίες για οπλοκατοχή και οπλοχρησία και κάποια από τα άτομα από τις δύο παρέες φαίνεται ότι γνωρίζονταν.

Οι αστυνομικοί κατά τις έρευνες στο σημείο βρήκαν ένα φυσίγγιο και ένα όπλο, που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για έλεγχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του εγκλήματος στο νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για σεσημασμένο καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη