Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας+trailers (7/4)


Δείτε όλες τις πρεμιέρες της εβδομάδας,με την πλοκή της καθε ταινίας και τα trailer!!!






Hanna
Διάρκεια: 112 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Μεγαλωμένη από έναν πατέρα πρώην υπάλληλο της CIA, η Χάνα προσπαθεί να αναπτύξει τα ένστικτα ενός στρατιώτη. Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής, διασχίζει τη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη και έρχεται αντιμέτωπη με εχθρούς που θα της αποκαλύψουν στοιχεία ακόμη και για τον ίδιο της τον εαυτό.

Trailer



Potiche
Διάρκεια: 99 λεπτά
Κατηγορία: Κομεντί
Περιγραφή: Η Σουζάν είναι μόνιμα κλεισμένη στην κουζίνα του σπιτιού της, ακούγοντας πιστά τον επιτυχημένο σύζυγό της Ρομπέρ Πουγιόλ. Οι εργάτες της εταιρίας του αποφασίζουν να κατέβουν σε απεργία και τον κρατούν όμηρο. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, τραυματίζεται και η γυναίκα του αναλαμβάνει να πάρει το ρόλο του Γενικού Διευθυντή και να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Trailer



Κόκκινος Ουρανός
Διάρκεια: 105 λεπτά
Κατηγορία: Κοινωνική
Περιγραφή: Δύο φίλοι που γνωρίζονται πολλά χρόνια στήνουν μια επιχείρηση καλλιέργειας μπανάνας στη Νότια Κρήτη και όλα κυλούν ομαλά μέχρι που εμφανίζεται στη ζωή τους η γερμανίδα τουρίστρια Κόρντοβα. Σε εκείνο το σημείο θα δοκιμαστεί η αδερφική τους φιλία και τρεις ζωές θα εμπλακούν σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι.

Trailer



Rio
Διάρκεια: 97 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Ο Μπλου είναι ένας παπαγάλος μιας σπάνιας ράτσας που τείνει να εξαφανιστεί. Εκεί που πίστευε πως είναι ο τελευταίος ανακαλύπτει πως υπάρχει και άλλος ένας και μάλιστα γένους θηλυκού. Οι δυο τους θα ζήσουν μια εξαιρετική -και γεμάτη χρώμα- περιπέτεια στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η ταινία κυκλοφορεί και σε 3D έκδοση.

Trailer



Sucker Punch
Διάρκεια: 110 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Η νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ φέρνει στο προσκήνιο τη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού, το οποίο ζει σε ένα ψυχιατρείο και η ζωηρή του φαντασία εμπλέκεται με την πραγματικότητα. Με τη βοήθεια άλλων κοριτσιών που βρίσκονται στο περιβάλλον της, καταφέρνει να αποδράσει σε ένα μαγικό κόσμο. Που είναι όμως τα όρια πραγματικού και φανταστικού;

Trailer

enternity.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη