Απόδραση στη γη της φωτιάς και του πάγου


Απόδραση στη γη της φωτιάς και του πάγου
Λιγότερο από μία ώρα οδικώς από τα πολιτιστικά αξιοθέατα του Ρέικιαβικ και με φόντο τα μαγευτικά οροπέδια λάβας...



το ξενοδοχείο «ION» σας υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες.

Ιδανικό για χαλάρωση, αλλά και για εκείνους που αναζητούν την μοναδική στον κόσμο εμπειρία να αντικρίσουν τα χρώματα του Βόρειου Σέλας, το ΙΟΝ μόλις άνοιξε τις πύλες του. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου αποτελεί την ιδανική βάση από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε την πλούσια κληρονομιά της Ισλανδίας, τον πλούτο της χλωρίδας και τις πανίδας, καθώς και ευκαιρίες για extreme περιπέτεια.


To εθνικό πάρκο Pingvellir, μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO και η μεγαλύτερη λίμνη στην Ισλανδία Thingvallavatn, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.


Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ηφαιστειακή περιοχή Hengill, το γεωθερμικό σταθμό Nesjavellir, το ποτάμι Oxara, τον όμορφο καταρράκτη Gullfoss, της θερμές πηγές του Geysir, τον εντυπωσιακό κρατήρα του Kerio και πολλά άλλα αξιοθέατα, πραγματικά θαύματα της φύσης.



Μοντέρνο στιλ διακόσμησης και μεγάλες γυάλινες επιφάνειες για άπλετη θέα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εσωτερικού του ξενοδοχείου. Γευτείτε τοπικές σπεσιαλιτέ στο εστιατόριο, όπως ισλανδικές καραβίδες και χαλαρώστε με ένα ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου. Απολαύστε περιποιήσεις προσώπου και μασάζ Spa Lava.



Νεότερη Παλαιότερη