Ισχυρές βροχές και χιόνια-Τι καιρό θα κάνει έως και την Τετάρτη



Δείτε παρακάτω την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα από την Κυριακή 1/12 ως
και την Τετάρτη 4/12. Ισχυρότατες καταιγίδες προβλέπονται για πολλές περιοχές της χώρας την Κυριακή και την Δευτέρα. Η θερμοκρασία σε άνοδο την Κυριακή, αλλά σε νέα πτώση ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα από την Δευτέρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12/2013
Συννεφιά σε όλη την Ελλάδα. Κατά διαστήματα βροχές ως το μεσημέρι στην βόρεια, κεντρική και δυτική Ελλάδα. Λίγο πιο έντονες θα είναι οι βροχές στην δυτική Ελλάδα. Πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες το απόγευμα και το βράδυ, σε Ιόνιο πέλαγος, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Ήπειρο και Μακεδονία. Δείξτε τεράστια προσοχή !!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από 3-12, στην κεντρική Ελλάδα από 8-17, στην δυτική Ελλάδα από 11-19, στην ανατολική Ελλάδα από 14-17 και στην νότια Ελλάδα από 16-21.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από νότιες γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από νότιες γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις 7-8 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νότιες, νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις 6-7 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από νότιες γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/12/2013
Συννεφιά και κατά διαστήματα βροχές, έντονες μόνο τις πρωινές ώρες σε όλη την δυτική, βόρεια, κεντρική και ανατολική Ελλάδα, πλην του νοτίου Αιγαίου, όπου θα επικρατούν αραιές νεφώσεις και ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία σε πρόσκαιρη άνοδο θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από 4-12, στην κεντρική Ελλάδα από 10-18, στην δυτική Ελλάδα από 15-19, στην ανατολική Ελλάδα από 15-18 και στην νότια Ελλάδα από 17-21.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από νότιες γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νότιες γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από νότιες γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 3/12/2013
Συννεφιά σε όλη την Ελλάδα. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Τοπικές βροχές στην Στερεά Ελλάδα και το νότιο Αιγαίο. Από το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση στην δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα, με πιο πολλές βροχές και καταιγίδες. Προς το βράδυ της Τρίτης και προς τα ξημερώματα της Τετάρτης, κατά διαστήματα χιονοπτώσεις ασθενούς ως και μέτριας έντασης, αναμένεται να σημειωθούν σε πεδινά τμήματα της κεντρικής Μακεδονία και της δυτικής Θεσσαλίας. (Υπάρχει ενδεχόμενο να ανανεωθεί η πρόγνωση αυτή)

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από 1-8, στην κεντρική Ελλάδα από 5-10, στην δυτική Ελλάδα από 11-13, στην ανατολική Ελλάδα από 11-13 και στην νότια Ελλάδα από 16-18.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από ανατολικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από ανατολικές, νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4/12/2013
Αυξημένες νεφώσεις με λίγα διαστήματα ηλιοφάνειας στην βόρεια Ελλάδα. Πυκνές νεφώσεις στην δυτική, κεντρική, ανατολική και νότια Ελλάδα. Κατά διαστήματα βροχές θα σημειώνονται στην κεντρική, ανατολική και νότια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στην βόρεια Ελλάδα από -2-10, στην κεντρική Ελλάδα από 3-10, στην δυτική Ελλάδα από 9-13, στην ανατολική Ελλάδα από 10-13 και στην νότια Ελλάδα από 13-16.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ.
Νεότερη Παλαιότερη