Μέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία



Σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν το επόμενο τριήμερο, ενώ η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή.

Παρασκευή
Καιρός
Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τη νύχτα σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία Η θερμοκρασία σε πτώση σε όλη τη χώρα.

Σάββατο
Καιρός
Άστατος κατά περιόδους, νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Θα είναι πιο πολλές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Την Κυριακή θα υπάρξει εξασθένιση.
Θερμοκρασία Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή
Καιρός
 Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος. Κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση.
Θερμοκρασία Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Νεότερη Παλαιότερη